- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.104
Cidden hicbi kv nasip olmamistir ablaTarihte hangi kayinvalideye gelinin adini koymak nasip olmustur ki dunurcugum?
“Nazli“ kizim olacak o benim.
Aysima, Miray yada Azra nasılKızlar Merhaba,
Nasipse bir kızım olacak surda doguma sayılı zaman kaldi ama biz hala isim bulamadik
Cok klasik olmayan ama yeni çıkıpta cok sacma olmayan bi isim istiyoruz. Ama maalesef bulamiyoruz. Onerilerinize açığız ❤
Hic ısınamiyorum bu isimlereAysima, Miray yada Azra nasıl
Ben Güneş koyardım.Kızlar Merhaba,
Nasipse bir kızım olacak surda doguma sayılı zaman kaldi ama biz hala isim bulamadik
Cok klasik olmayan ama yeni çıkıpta cok sacma olmayan bi isim istiyoruz. Ama maalesef bulamiyoruz. Onerilerinize açığız
Deva ❤Kızlar Merhaba,
Cok klasik olmayan ama yeni çıkıpta cok sacma olmayan bi isim istiyoruz. Ama maalesef bulamiyoruz. Onerilerinize açığız ❤
Dinen uygun olur mu bilemem ama ilk aklıma ARAS ın tersi geldi .
Aysima, Miray yada Azra nasıl
Ben Güneş koyardım.
Melikebana çok kibar geliyor söylerkende hoş geliyor hemde tanıdığım tüm melikeler çok başarılı saygın kişilerdi
Melike Hanım
Melike abla
Melike teyze
Melike nine
Hayatının her anına yakışıyor diye düşünürüm
Meva
Büşra
Elif
Lavin -kulaga hoş gelmeyle beraber anlamı çığ heyelan olduğu için tercih etmemiştim
Belki çok alakasız olcak amageçen bir türk filmi izledim nevra serezli oynuyor torununa DERİN adını veriyor ve filmde müzik olarak cem adrian 'ben seni çok sevdim' parçasını söylüyor ordaki DERİN derin sözleri o kadar güzel geldiki belki sizede güzel gelebilir dinlemenizi tavsiye ederim
Deva ❤
Iki çocuğum var ama diyorum ki olmaz da olursa ya hani, DEVA koyardım.
Nazlı, Sezin, Güneş
Ben Ahsen Ada koyacağım, aras a uyan arya da olabilir. Sağlıkla doğsunlar
Dinen uygun olur mu bilemem ama ilk aklıma ARAS ın tersi geldi .
Sara geldi
Sara isminin anlamı
1. Prenses.
2. (Fars.) Hz. İbrahim’in hanımı.
3. Halis, katkısız, temiz.
Asel Lina