Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sebebi varmis demekki ama felaket sacmaymis tabii bana gore bazilari icin bazi seyler insanliktan bile onde.sanirim esin seninle evlenip geldi yurtdisina seni secti ve bitti!fransizca da ne denir cokta je me f..
Hayirlisi olsun arkadasim ben sizde fransadasinizdir sanmistim onemli olan senin kurdugun aile allah herkesin gonlune gore versin
Bu durum bence ilerde yaslaninca falan damat bize bakmamazlik yapmasin diye simdidem damatin gonlunu yapma calismalari. Hani hep derler kizimiza iyi baksin diye damadi hos tutuyoruz diye ama inanmiyorum ben. Erkek cocuklari nasilsa onlar anadina babasina bakar gelin itiraz edemez ama damat el oglu bizi istemez simdiden gonlunu hos tutalim dusuncesinden kaynaklaniyor.
Eger boyle dusunuyorlarsa sacmalik sahidende..
Boyle dusunduklerine inanmak bile istemiyorum.. Cunku boyle ise, bu yaptiklari cok buyuk haksizlik..
Ama Turkiyede ki cogu anne ve babalar boyle dusunuyor ne yazik ki..
Ne yazık ya..
Benim eşimin ailesi hatta sülalesi bile kızlarına ve damatlarına bayılıyorlar..
Bu ailede erkek çocukları değer görmüyor fazla. O nedenle erkek evlenincede hanımı böyle isyan eder işte ..Belkide erkek çocukları ailelerinden değer görmedikleri için soğuk duruyordur onlara karşı? Kimbilir
Damatların çocukları çok tatlı geliyor bu sülaleye ama kendi öz oğullarının ki basit ve önemsiz geliyor..
Yemin ederim durum aynen böyle..
Damatların sevilmediği yer var mı ki :) ama gelinler sevilmiyor
konu bambaşka bir yere gitmiş..
esas neden farklıymış sizi dışlamalarının.
ama konu başlığıyla hiç alakası olmadı şimdi.
bizi ben aleviyim diye istemediler diyorsunuz. Ama konu başlığı kızlar in erkekler out..
olmamış...
bu nedenle aranızda soğukluk var ise, yaptıkları insanlık dışı ( benim kişisel düşüncem!!!)
fakat bunu istememek de bir tercih....Saygı duyulacak bir tercih.
şahsen ben eğer mehzep farklılığı gibi bir konuda, eşim beni sevdiyse, istediyse, ailesinin bu işe olumlu bakmamasına rağmen beni bu evliliğe ikna ettiyse, uzayda yaşamıyor da maalesef Türkiye'de bu çağda yaşıyorsam, şartlarını biliyorsam, düşünce yapılarını kafaların nasıl çalıştığını biliyorsam, ilerde nasıl sıkıntıların çıkabileceğini hesaplamışsam, bile bile lades demişsem, önemli olan kendi aile huzurum ise,
beni sırf Aleviyim diye dışlayan aile fertleri için ah vah edip üzülmezdim...
bence siz de üzülmeyin,
evet yaa buda olabilir dediyin gibi , ama bu cok yalnis kim olursa olsun bence insan olmali basta , ne olacak yabancisa yabanci onemli olan iyi kalpli durust biri ciktiysa insan sevmese bile saygi gosterir dimi en azindan , insan en basta soyler anlattirir cocuklarina yabanciyla evlenmemelerini , bu bir irkcilikta sayilmaz aslinda belki ana babalarda hahlilar o yonden kendilerine gore ,
ama cocuklarinada hak vermeliler eyer cocuklari sevip evlendiyseler bunada saygi duymalilar bence yeterki onlar annassinlar iyi gecinsinler de demeleri gerekiyor ama annasilan kayinpederin cok inatci birisi ozaman ,
aslinda hic iyi yapmiyor koca kisileride diyerlerine karsi azarlamasi bile iyi deyil ...
yakamozum asıl ayrımı sen yapıyorsun biliyorsun değil mi,ne demek damatların çocukları
damatların çocukları kızlarının nesi acaba.damatlar aileyi el üstünde tutuyor demekki seviliyorlar.neden kabullenmek istemiyorsun.ayrıca aileden beklentim yok diyorsun ama her konunda bir beklenti içindesin,beklentini azaltmadan huzura kavuşamayacaksın![]()
Ne yazık ya..
Benim eşimin ailesi hatta sülalesi bile kızlarına ve damatlarına bayılıyorlar..
Bu ailede erkek çocukları değer görmüyor fazla. O nedenle erkek evlenincede hanımı böyle isyan eder işte ..Belkide erkek çocukları ailelerinden değer görmedikleri için soğuk duruyordur onlara karşı? Kimbilir
Damatların çocukları çok tatlı geliyor bu sülaleye ama kendi öz oğullarının ki basit ve önemsiz geliyor..
Yemin ederim durum aynen böyle..
Damatların sevilmediği yer var mı ki :) ama gelinler sevilmiyor
Damat çocuklarını babasının evinden getirmediğine göre, o çocukları kızları doğurduğuna göre tatlı gelmesi doğal değil mi?
Hiç anlamam şu oğuldan olan çocuk torun öz kabul edilip, kızdan olan çocuklara el muamelesi yapılmasını.
Hem ayrım yapılmasından dertleniyorsun, hem kendin ayrım yapıyorsun farkında mısın?
sizin durumda sanırım şöyle olmalı, kızlar çok yağcıdır babanın huyuna gidiyodur, e babası da daha çok değer veriyordur görümcelerine.
Ben AYIRIM falan yapmiyorum..
Ben esimin ailesinin yani kayinvalidem ve kayinpederimin, hatta gorumcelerimin cocuklarima karsi yaptiklari degerisizliklerini,yok saymalarini, burda belirtiyorum..
Bunu yapmamalari gerektigini soyluyorum..
Ne kizindan ve damadindan olan torunlarina oz muamelesi yapip ust tutsunlar..
Ne de oglundan ve gelininden olan torunlarina oz muamelesi yapip ust tutsunlar..
Evlatlari ve torunlari arasinda ayirim yapip da, birini digerinden asagida tutmasinlar diyorum..
Bunu soylemeye calisiyorum ben sabahtan beri burda..
Bunu soylemek icin ornekler veriyorum ...
Ama onlar kizlarini ve damatlarini onemseyip, bizi aileden saymiyorlar bir turlu..
Ben bunun yanlis oldugunu savunuyorum burda.. O kizlar onlarinsa bu ogluda onlarin..
Nedir oglunun tek sucu? Gurbette olmasi ve onlara istedikleri an kosamamasi..
Ogullari orda onlarin yaninda olsaydi, eminim anasina,babasina aninda yardima kosardi (tabi bende dahil)
Ama biz uzaktayiz, nasilsa bizden hayir yok diye de, bizi umursamamalari insanin agirina gidiyor arkadasim..
Simdide konu nereye geldi? ben ayirimcilik yapiyormusum ? Ne alaka?
Hem ayrica, Ben onlari yok sayip da, bize mi deger versinler diyorum??? iki tarafida ayni ve esit derecede tutup adaletli olsunlar diyorum.. Ki, bunu istemek de bir insanin en dogal hakkidir..
Dur bir sakin ol...
Ben seni tanımıyorum, ne kadar adalet istediğini de bilemem. Burada yazdıklarından yola çıkarım. Damat çocukları ifaden hani kız evlatlarını evlendikten sonra el gören zihniyet var ya tamda onları destekler gibi bir ifade, tuhafıma gitti belirttim...