Şu yorumu da yeni görüyorum. İnsanların nedir ne değildir bilmeden like butonuna çökmesi çok enteresan geldi :)Senin kocan ailesine yedirmiyor muydu ? Şimdi kendi ailenin olanları da mi yesinler? Yani bu kadar mal derdine düşmek hele cidden senin gibi düşünen biri için çok tuhaf . Kadınlarla ilgili belirli fikirlerin vardı ya şimdi niye bu kadar modernsin çok merak ediyorum . Iş kendimize gelince mi sadece modern oluyoruz . Erkeğin görevi ya hani ev geçindirmek sana göre işte iki oğlu ev gecindiriyor adamın sana da üç ev bırakmış yani
Hangi konuda evi geçindirmek erkeğin görevidir yazdım çok merak ediyorum. Sanki kadının çalışmasına karşıymışım gibi bir algı oluşturmuşsun oysaki ben kendim de çalışıyorum.
Erkek çalışıyorsa, kadın çalışmıyorsa o zaman misafiri de kadın ağırlar bu normaldir, hem işte çalışsın hem karısı evdeyken gelip yemek mi yapsın karısı ne yapacak o zaman tarzı bir şey yazmıştım. Yani bu beni ataerkil yapıyorsa sorun yok.
Kocamın ailesi mevzusunun çarpırılması zaten beni benden aldı. Ailesi keyfi borçlar istedi ve vermedik. Kocam ailesine para yedirmiyor yani. Bir konuda zıtlaştık diye insanlara böyle yansıtman hiç şık olmamış