- 15 Haziran 2008
- 8.732
- 36.531
Sadece papatya değil ben de hemen hemen her konuda medeniyet karşıtı gerici, karanlik ve tutarsız görüşlerinizden tanıyorum burda sizi, sayenizde yıllardır banlanirım ve hala bu korkunç düşünceleriniz den dolayı öğretmen olduğunuza , çocuklarimiza dokundugunuza inanmiyorum, inanmak istemiyorum ...Sizi taniyanlar şu anda çok gülüyorlar bu miras mevzunuza bilin istedim...Şu yorumu da yeni görüyorum. İnsanların nedir ne değildir bilmeden like butonuna çökmesi çok enteresan geldi :)
Hangi konuda evi geçindirmek erkeğin görevidir yazdım çok merak ediyorum. Sanki kadının çalışmasına karşıymışım gibi bir algı oluşturmuşsun oysaki ben kendim de çalışıyorum.
Erkek çalışıyorsa, kadın çalışmıyorsa o zaman misafiri de kadın ağırlar bu normaldir, hem işte çalışsın hem karısı evdeyken gelip yemek mi yapsın karısı ne yapacak o zaman tarzı bir şey yazmıştım. Yani bu beni ataerkil yapıyorsa sorun yok.
Kocamın ailesi mevzusunun çarpırılması zaten beni benden aldı. Ailesi keyfi borçlar istedi ve vermedik. Kocam ailesine para yedirmiyor yani. Bir konuda zıtlaştık diye insanlara böyle yansıtman hiç şık olmamış