- 2 Eylül 2016
- 152
- 81
- 28
- 38
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
Cnm çok üzüldüm Rabbim tekrar verir inşallah. Tatli haric diğer tüm belirtiler uyuyor yazdıklarınla ama ben cinsiyetini bilmiyorum. Iki oğlum var ama bu hamileliğim ikisinden de cok farkli bir kızım olmasını çok istiyorum özellikle eşim için kızı olan arkadaşlarıni görünce üzülerek bakıyor gibi hissediyorum Rabbim hakkımızda hayırlısını versin sağlıklı doğsun önce inşallah sonrada kız olursa cok güzel olurBenim ilk ve son hamileligimdi malesef 3 aylikken kaybettim cinsiyeti kız di zaten kendimde amlamistim
9.haftada falan aniden kalcam büyüdü annem kiz bu dedi
Bulanti olmadi ama doktorum genetik demisti annemde de olmamis
Akıntı vardi ama su gibi
Anormal derece de adet agrisi
Gogsum buyudu tas gibi oldu ve inanilmaz aciyordu
Üşüyordum surekli
Bi cirkinlestim ki anlatamam yuzum hep sivilce oldu 3 ay olmasina ragmen karnim da yayvan sekilde çıktı
Surekli canim tatli istiyordu hatta eşim ye eksiyi cikar ayşeyi ben kiz istoyorum dedi ama tatli kiza delalet bence
Son birsey koku hassasiyeti vardi birgun esime sende pastirma kokuyor dedim ki esim pastirmadan nefret eder :)
Birdaa hamile kalamadim Allah tekrar nasip eder insaallah
Cinsiyet belli oldu muWhiteandblue akintim yok ama ilk hamilelegim kizdi onda da olmamaisti gerci uzerinden zzaman cok gecti belkide yanlis hatirliyrm
Bugun belli olacak? YazarimCinsiyet belli oldu mu
Bence kizin en en en belli ozelligi akinti. Kizi olup akinti olmayan duymadim. Yumdan sonra akinti basliyor bitmiyor. Buna dikkat edin bence. İki oglumda da kuruydum.
Benim iki kızım var ikisinde de 8.haftada sabah aç karına bulantı kusma olurdu 2 ay çektim ikisindedemide bulantisi ne zaman basliyor kiz bebekte
Canım kız mi erkek mi seninkiÇok yoğun baş ağrısı oluyodu ilk baslarda şimdilerde azaldi cok şükür. Akıntim hic olmuyor. Ama cildim çok güzellesti.
Kız canim. Az kaldi Allahin izniyleCanım kız mi erkek mi seninki
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ınş.baş ağrısı erkek bebekte olur derler genelde.bulantı varmiydiKız canim. Az kaldi Allahin izniyle
Amin cok saol cnm. Bitanede oglum var. Onda hic basim agrımazdı. Bulantidan cok koku hassasiyeti vardi.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ınş.baş ağrısı erkek bebekte olur derler genelde.bulantı varmiydi
Rabbim acılarını göstermesin canım oglun daki belirtileri hatirlyormusunAma anlayamam ne baş agrisiydi öyle. "Allahim canimi al ama bebegime bişey olmasin" (o nasil oliyosa :) )diye sacmaliyodum
Evet canım iki kızım var çok şükür rabbime bu 3.insan değişik istiyor nefis ışte.Rabbim ikisinin de eksikliğini vermesin.Önceki msjlara bakamadim. Sende bebis varmı hamilelik
Aminnnnnnnnnnn. 8 yıl oldu ama, cok bulantı, baş dönmesi ve cok akintiRabbim acılarını göstermesin canım oglun daki belirtileri hatirlyormusun
Ayyy Allah bagişlasin. Bebis kac haftalikEvet canım iki kızım var çok şükür rabbime bu 3.insan değişik istiyor nefis ışte.Rabbim ikisinin de eksikliğini vermesin.
Amin Allah razı olsun daha yeni canım 5 gün oldu test yapali başım agırıyor arada ve istahim çok açıldı goguslerde hafif dolgunluk var.kizlarimda hiç baş ağrısı çekmedim ne biliyim psikolojik mi acaba rabbim herkese gonlundekini versin ınş sağlıklaSenin belirtilerin ne? Kızlardan farklimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?