Kızlar yazım biraz uzun olacak ama çok doluyum ve bunu kimseyle dertleşemiyorum . Ailemin yanında yaşıyordum üniversite 2.sınıfa giderken birisi ile tanıştım rüya gibiydi ilgiler beni göklere çıkarmalar . Neyse uzatmayacağım bu şahıstan hamile kaldım geri çekilme ile korunuyorduk aynı zamanda pcos var bende ve hamile kalmadan 3 ay önce dermoid kist ameliyatı olmuştum . Her neyse hamile kaldığımda bu kişi inanmadı ilk baş sonra da tamam dedi evlenelim . 1 ay kadar geçti mide bulantıları aileme çaktırmadan sürekli kusmalar sürekli uyumalar.. dedi ki ailem istemiyor ben de istemiyorum aldıralım . Beni ortada bıraktılar annesi geldi sen oğlumun altına mı yattın küfürler küfürler falan . Neyse psikolojik baskılar üzerine bir klinik bulduk ben operasyon sonrası baygın yatarken bu ne zaman susacak hemşire hanım diye konuşurken uyandım . Ağlıyormuşum narkozun etkisiyle onun için diyormuş . Üzerime kredi de çekmişti zamanında sonra ortadan kayboldu sayılır bana olan borcunu da ödemedi ve ailemin evine icra için geldiler . O zamanın zamanında 20 bin lira olan borç abim kredi falan çekti kapattı 70 küsür olarak geri ödedim 2 sene maaşsız çalıştım diyebilirim bu esnada okulumu da bıraktım . Sonra çalıştığım iş yerinde biri ile tanıştım ve birbirimize aşık olduk 1 yıl içinde de evlendik . Şu an 11 aylık evliyim evlendiğimiz aydan beri deniyoruz ve bebeğimiz olmuyor . Eşim geçmişimi bilerek benimle evlendi . Aylardır her ay bu sefer oldu diyorum ama nasip olmuyor . Pcos olduğum için düzenli adetim yok ama yine de düzenli sayılır yani bi kaç gün şaşar . Son adet tarihim 4 Nisan uygulamaya göre 20 Nisan yumurtamam ama daha önce Ovulasyon testi yaptığımda 12.gün de yumurtlama oldu 19. Da da yani şöyle ben 3 gündür rahim sertliği yaşıyorum ve hareket ettiğimde sağ kasığım da batma oluyor yani bu ağrı batma 7 güne yakındır var zaten göğüs hassasiyeti ve dolgunlukta vardı . Yani diyeceğim şu an kendimi gebe gibi hissediyorum . Sadece böyle gün gün buraya belirtilerimi yazmak istedim . Bakalım bu şekilde tahmin eden olmuş mu sizlerden de olan var mıdır acaba kızlar yumurtlama sonrası gebe kaldığını hisseden . Yani bu ay bir var bir yok olarak değerlendirdik . Özellikle sağ kasık batması gün içinde defalarca oluyor . Adetime ortalama 9 gün var sizler de yazar mısınız
bekliyorum haberlerinizi yaşadıklarınızıcsh