• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiz bebisin ilk belirtileri?

Benim küçüğüm 7 yaşında kesenin neresindelerdı bilmiyorum ama hep sağımda baktı doktor hep sag kasigim agrirdi.

Hamile kadın yürümeye başlayacağı zaman ilk sol ayagini atiyorsa kız sag ayaginı atıyorsa erkek bebek.yerden kalkacagi zaman sol eliyle destek aliyorsa kiz sag elinden destek alıyorsa erkek.bugune kadar kime cinsiyet tahmin ettiysem dogru cikti bunlari gozlemliyorum.Nasil anladıgimı soranlara icime dogdu diyorum :)

Bence kizin en en en belli ozelligi akinti. Kizi olup akinti olmayan duymadim. Yumdan sonra akinti basliyor bitmiyor. Buna dikkat edin bence. İki oglumda da kuruydum.

Benim ilk ve son hamileligimdi malesef 3 aylikken kaybettim cinsiyeti kız di zaten kendimde amlamistim
9.haftada falan aniden kalcam büyüdü annem kiz bu dedi
Bulanti olmadi ama doktorum genetik demisti annemde de olmamis
Akıntı vardi ama su gibi
Anormal derece de adet agrisi
Gogsum buyudu tas gibi oldu ve inanilmaz aciyordu
Üşüyordum surekli
Bi cirkinlestim ki anlatamam yuzum hep sivilce oldu 3 ay olmasina ragmen karnim da yayvan sekilde çıktı
Surekli canim tatli istiyordu hatta eşim ye eksiyi cikar ayşeyi ben kiz istoyorum dedi ama tatli kiza delalet bence
Son birsey koku hassasiyeti vardi birgun esime sende pastirma kokuyor dedim ki esim pastirmadan nefret eder :)

Birdaa hamile kalamadim Allah tekrar nasip eder insaallah

Benim ilk ve son hamileligimdi malesef 3 aylikken kaybettim cinsiyeti kız di zaten kendimde amlamistim
9.haftada falan aniden kalcam büyüdü annem kiz bu dedi
Bulanti olmadi ama doktorum genetik demisti annemde de olmamis
Akıntı vardi ama su gibi
Anormal derece de adet agrisi
Gogsum buyudu tas gibi oldu ve inanilmaz aciyordu
Üşüyordum surekli
Bi cirkinlestim ki anlatamam yuzum hep sivilce oldu 3 ay olmasina ragmen karnim da yayvan sekilde çıktı
Surekli canim tatli istiyordu hatta eşim ye eksiyi cikar ayşeyi ben kiz istoyorum dedi ama tatli kiza delalet bence
Son birsey koku hassasiyeti vardi birgun esime sende pastirma kokuyor dedim ki esim pastirmadan nefret eder :)

Birdaa hamile kalamadim Allah tekrar nasip eder insaallah
Canim cok uzuldum..Rabbim tekrar nasip etsin insallah tez zamanda. Genetik arastirma yapildi mi neden boyle olduguna dair?

bende henüz cinsiyeti bilmiyorum
bulantı
yüzde bir kaçtane sivilce
aşırı derece akıntı
ayaklarımın üşümesi
iştahsızlık ve ağızımda tat olmaması
bazende bel ağrım var belirtilerim bunlar arkadaşlar bakalım bizim ne olucak heyecenla bekliyoruzzz:anneadayı: birde 8+3 de hareketlenmiş dedi doktor ultroson resmindede sıtını dönmüştü bizee acaba ne olucakkkk:emir_bebek:

Konuyu guncelleyelim bakalım. Kızı olacağını öğrenen arkadaşlar bilgilerini paylaşımda mutlu oluruz ..

Back