- 13 Nisan 2017
- 1.489
- 1.440
- 83
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
Inş. Gönlündeki gibi olur. Oglumda ve kızımda böyle değişiklikler vardi. Bide Allah bilir ama sık ilişkide kız derler benimde öyle oldu. Oglumda tek seferde olduAmin Allah razı olsun daha yeni canım 5 gün oldu test yapali başım agırıyor arada ve istahim çok açıldı goguslerde hafif dolgunluk var.kizlarimda hiç baş ağrısı çekmedim ne biliyim psikolojik mi acaba rabbim herkese gonlundekini versin ınş sağlıkla
Canım kız mi senin cinsiyetleriben nerdeyse 10 tane hamileden 7 si kız olsa çoğunun bulantısı deli gibi olur hatta bulantıyı azaltıp iki yudum yemek için doktor kontrolünde ilaç alır.hastanede yatar serum alır.ekşi sever.tuzluyu çok sever tuzlu yiyince eli ayağı şişer.bunlar standart kız hamilelerinde değişmez gibi. benim gibi tüp bebek olan yada bünyesi farklı tepki veren hamilelerde.aşırı bulantı olmuyor.iştahsızlık oluyor.hıçkırık bol idrara çıkma geceleri.yine tuzluyu sever fakat ekşi ile arası normaldir.tatlı yer fakat fazla yerse midesi bulanır.ruhsal alıngalnlığı normal düzeydedir.bebek pek kendini göstermek istemez.
benim tek kız evet canımCanım kız mi senin cinsiyetleri
Rabbim bağışlasın canım.Benim üst komşum hergün acillerde serum taktirdi ki ben hemsireyim kaç kez de ben taktım canlı sahitim yatağının başında hep kusma kabı çok ağır geçirdi sonuç oğlu oldu.benim tek kız evet canım
evet ters köşelerde var öyle her ay adete kadın vücudu ne tepki vereceği belli olmuyorsa.hamileliğe de öyle.belki birinci doğumdan sonra ikinciye hamile kalmış olsam çok bulantı olacak yada 2. tüp bebekte farklı şeyler yaşayacağım bilmiyorum.genel olarak kızlar bulantısı daha fazla. ben genele göre yazmıştım.Rabbim bağışlasın canım.Benim üst komşum hergün acillerde serum taktirdi ki ben hemsireyim kaç kez de ben taktım canlı sahitim yatağının başında hep kusma kabı çok ağır geçirdi sonuç oğlu oldu.
Canim sende hic akinti olmadi mi? Cogu arkadas kizda akintinin cok oldugunu iddea ediyor.2.ci kizima gebeyim 17 mayista yumurtladim ertesi gunu 18 mayistan sabahtan itibaren 18 haftaligim hala gogusum asiri hassas ve aciyor
Kizimdada ogle olmustu yumurtlamadan testi pozitif sonrasi ertesi gun goguslerim uclari cevrsi hep acidi.
Baska belirti olmadi bende
Olmadı cnm zaten doktor emin degil cinsiyeti için suan kızmı erkek mi belli degilCanim sende hic akinti olmadi mi? Cogu arkadas kizda akintinin cok oldugunu iddea ediyor.
Aaa renkli usg de belli olmadi mi? 32 desin cnm nasil belli olmazOlmadı cnm zaten doktor emin degil cinsiyeti için suan kızmı erkek mi belli degil
Renkli ultrason gerek görmedi doktorum bende yaptırmadım.Aaa renkli usg de belli olmadi mi? 32 desin cnm nasil belli olmaz
Ay kiyamam ama cok heyecanli yaa. Rabbim gonlundekini nasip etsin insallah. Normal dogum dimi?Renkli ultrason gerek görmedi doktorum bende yaptırmadım.
Sorma hep bir merak cantamızı hazırladık ama beyaz yeşil sarı renkler aldım unisex olarak isim bile düşünemedik
Amin cnm allah razı olsun Rabbim hepimize gönlümüzdekini nasip etsinAy kiyamam ama cok heyecanli yaa. Rabbim gonlundekini nasip etsin insallah. Normal dogum dimi?
Canim 10 mayis catladim 19 mayista testle ogrendim kan yapyirmadim 5 haftada gittim kese wardi ama ben ogrendigimde 2 hafta 6 gunlultum:)
Benm kızımda çogaldi özellikle göbek çevresndeHanımlar biz henüz bilmiyoruz cinsiyeti bebeğimizin sürekli araştırmadayım meraktan...
Tecrübeli kız bebek bekleyen annelere bir soru sormak istİyorum ; vücudunuzda ki tüyler , kıllar hamileliğinizde azaldı mı arttı mı acaba?
Kız , bebekte azalır diyorlar katılıyormusunuz bu düşünceye
?
teşekkürler
Tamam canim okuyorum hemen çok sağol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?