- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
Merhaba arkadaslar.bazi arkadaslarimizla celiskiye dustugumuz bir konu. Yasadillarinizi bizimle paylasirsaniz seviniriz.
Kiziniza hamile kaldiginizda ilk belirtiler nelerdi? Hangi haftada basladi? Adet oncesi ve sonradi neler yasadiniz?
-bulanti
-kusma
-akinti(kizlarda cok olur diyorlar)
-aserme
-kasik agrisi
-bel agrisi
-bas agrisi
-sivilce
-halsizlik
-depresyon
-gogus sismesi
-gogus agrisi
-gogus batmasi
-sag/sol kasik batmasi
-bacak agrisi
-kramp
-idrarda koyuluk/aciklik
Hımmm doğruluğu var diyosunuz o zamanAzalmadi sekerim cikisi yavasladi sadece :)
Iki kizimdada yavasladi baya olabilir sekerim :) allah gonlunuze gore versin ins saglikla gelsinlerHımmm doğruluğu var diyosunuz o zaman
Bayramdan sonrayı bekliyoruz inşallah öğrenirİz... 12 hafta olacak.
Amin çok teşekkür ederim. Sizde sağlıkla büyütün kuzularınızı inşallah...Iki kizimdada yavasladi baya olabilir sekerim :) allah gonlunuze gore versin ins saglikla gelsinler
Amin canim sagol hayirlisi ile insAmin çok teşekkür ederim. Sizde sağlıkla büyütün kuzularınızı inşallah...
Cnm 2 li taramada kac cikmisti degerin.Hamilelik öncesi reglime kadar pek bi belirti yaşamadım:)
Ama hamilelikte
Sürekli uyku halindeydim
Alıntı oluyordu
Çok sıcak basiyordu
Çok iştahım açılmıştı. Özellikle tatlı olan herseye atliyordum:))
Göğüs hassasiyeti vardı:)
Inşallah isteyen herkese rabbim gönlüne göre bir bebis verir ❤
Binli cnmPOWERHACK mrb. 2 li taramada degerin kac cikmisti
.2 li mi yoksa binli rakamlar mi vardi..benim 97665 cikti..
Ya gercektenmi ya cogu kisinin ikilide..sevindim binli yazan birini buldum..ilk 2 hanesini baz aliyomusuz ogrendigim kadariyla..senin degerin kacti cnmBinli cnm
Hastaneye gidiyorum canim simdi tahlil sonucumu alicam eve donunce bakip yazicam sanaYa gercektenmi ya cogu kisinin ikilide..sevindim binli yazan birini buldum..ilk 2 hanesini baz aliyomusuz ogrendigim kadariyla..senin degerin kacti cnm
Hastaneye gidiyorum canim simdi tahlil sonucumu alicam eve donunce bakip yazicam sanaYa gercektenmi ya cogu kisinin ikilide..sevindim binli yazan birini buldum..ilk 2 hanesini baz aliyomusuz ogrendigim kadariyla..senin degerin kacti cnm
Mrb cnm 2li taramada hcg degerin kacti?Benim 5. haftada feci bi bulantım başlamıştı zehirlenmiş gibiydim 4.5 aya kadar da azalarak devam etti
hatta 23. haftaya kadar erkek dediler ultrasonda annem bu bulantı erkek olamaz diyodu gerçekten de deilmiş :)
Idrarda enfeksiyon ciktiCoook tesekkur ederim..ins..bi sorun yoktur..guzel haberler alirsin
Gecmis olsun cnm.Rabbim kotu bisey vermesin dermani var..tez vakitte gecer insIdrarda enfeksiyon ciktigidip gelicem simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?