Kiz bebisin ilk belirtileri?

Arkadasim hamile kaldigini ogrendiginde 5 haftalikti asiri derecede koku hassasiyeti vardi. Hamileligini ogrendikten 2 gun sonra asiri mide bulantisi basladi. Yerinden kalkamiyor surekli uyuyordu. Kaynanasi erkek bu dedi. Biz inanmadik :)
Erkek bebekler daha erken canlanirmiş dedigine gore canlandiginda mide bulantisi artarmiş ( bence alakasi yok hcgye gore bulantilar basliyor)
Kaynanasinin dedigi gibi erkek oldu. Ama kiz belirtilerini hic bilmiyorum yardimci olamiyacagim kusura bakma :)

İlk bebeğim erkekti 3.5 aylık düştü belirti yoktu
3 kız annesiyim adete 2 gün kala testte çıkar
8.haftada başlayan ve her hamillegimde katlanan bulantı ve koku yemek yiyememe serumla beslenme
3.hamileligimde şiddetli ateş bas ağrısi yatağa düşürdü adet günüm geldiğinde .4.aya kadar bulantı wc de klozete yapışık dururdum çok ağır geçti benim 4.aydan sonra yeniden doğmuş gibi olurum

İlk gebeligimde hemen sağ kasigimda erken segirme olmuştu arı kanat cirpiyor gibi hiç uyku halim olmadı ama şiddetli bulantı yatağa düşürdü eşim bile kokuyor gibi gelirdi

Ya kizlar bende cinsiyetini cok merak ediyorum. Simdiye kadar ispanaktan zehirlenmem disinda ve acliktan midemin bulanmasi disinda, istifrag ve bulantim olmadi. Hic bulantim olmadi cidden hatta kalp atisini gorene kadar kotu birsey var saniyordum.. Hep cikolata yemek isitiyorum. Meyve, yogurt, dondurma.. Tuzlu seyler canim istemiyo hic, zaten normalde de tuzdan nefret ederim Bas donmesi falan hic bir belirti yok. Arada sivilcelenme oluyor ama genel olrak guzel gorunuyorum, cirkinlesm3dim Temiz bir akinti var az gelen ve sık acikma.. Reglime 3 gun kala ogrendim ben babaannemi ruyamda gorerek sizce nedir minnouşumm?

Cnm 2 li taramada kac cikmisti degerin.

Benim 5. haftada feci bi bulantım başlamıştı zehirlenmiş gibiydim 4.5 aya kadar da azalarak devam etti
hatta 23. haftaya kadar erkek dediler ultrasonda annem bu bulantı erkek olamaz diyodu gerçekten de deilmiş :)
Mrb cnm 2li taramada hcg degerin kacti?

Bende bir kız annesiyim 2 gün geçti evde yaptıgım testla ögrendim bende uyku halı çok oldu bunun dışında bişey yaşamadım çok limon yedim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…