• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiz bebisin ilk belirtileri?

Amin Allah razı olsun daha yeni canım 5 gün oldu test yapali başım agırıyor arada ve istahim çok açıldı goguslerde hafif dolgunluk var.kizlarimda hiç baş ağrısı çekmedim ne biliyim psikolojik mi acaba rabbim herkese gonlundekini versin ınş sağlıkla
Inş. Gönlündeki gibi olur. Oglumda ve kızımda böyle değişiklikler vardi. Bide Allah bilir ama sık ilişkide kız derler benimde öyle oldu. Oglumda tek seferde oldu

Merhaba arkadaslar. Bata iki gun kaldi ve dun hamile oldugumu ogrendim. Simlik pek belirtim yok. Hattabu ay tutmayacak galiba demistim umudum hic yoktu supriz gibi oldu bana. İnsallah bu sefer saglikla kucagima alirim. Belirtilere gelelim;
Sabahlari siddetli olmak kaydiyla hafif gogus agrisi ama ikisi de tombik ve halkalar buyuk koyulasmadi.
İki uc gundur kasik agrisi karin agrisi var.
Ates basmasi arada
Grip ve faranjit oldum
Akintim yok. Yumdan sonra kremsi oldu kesildi.
Uyku halim yok normal uyuyorum. Hatta gec uyuyup erlen kalkinca cok sersemlik yok.
Tatli ozellikle serbetli cok seviyorum.
Mandalina cok seviyorum yemegin ustune bile mandalina yerim.
İsttahim yok zorla yiyiyorum. Yemesem hic acikmam gibi.
Aklima gelen bunlar.

ben nerdeyse 10 tane hamileden 7 si kız olsa çoğunun bulantısı deli gibi olur hatta bulantıyı azaltıp iki yudum yemek için doktor kontrolünde ilaç alır.hastanede yatar serum alır.ekşi sever.tuzluyu çok sever tuzlu yiyince eli ayağı şişer.bunlar standart kız hamilelerinde değişmez gibi. benim gibi tüp bebek olan yada bünyesi farklı tepki veren hamilelerde.aşırı bulantı olmuyor.iştahsızlık oluyor.hıçkırık bol idrara çıkma geceleri.yine tuzluyu sever fakat ekşi ile arası normaldir.tatlı yer fakat fazla yerse midesi bulanır.ruhsal alıngalnlığı normal düzeydedir.bebek pek kendini göstermek istemez.

ben nerdeyse 10 tane hamileden 7 si kız olsa çoğunun bulantısı deli gibi olur hatta bulantıyı azaltıp iki yudum yemek için doktor kontrolünde ilaç alır.hastanede yatar serum alır.ekşi sever.tuzluyu çok sever tuzlu yiyince eli ayağı şişer.bunlar standart kız hamilelerinde değişmez gibi. benim gibi tüp bebek olan yada bünyesi farklı tepki veren hamilelerde.aşırı bulantı olmuyor.iştahsızlık oluyor.hıçkırık bol idrara çıkma geceleri.yine tuzluyu sever fakat ekşi ile arası normaldir.tatlı yer fakat fazla yerse midesi bulanır.ruhsal alıngalnlığı normal düzeydedir.bebek pek kendini göstermek istemez.
Canım kız mi senin cinsiyetleri

benim tek kız evet canım
Rabbim bağışlasın canım.Benim üst komşum hergün acillerde serum taktirdi ki ben hemsireyim kaç kez de ben taktım canlı sahitim yatağının başında hep kusma kabı çok ağır geçirdi sonuç oğlu oldu.

Rabbim bağışlasın canım.Benim üst komşum hergün acillerde serum taktirdi ki ben hemsireyim kaç kez de ben taktım canlı sahitim yatağının başında hep kusma kabı çok ağır geçirdi sonuç oğlu oldu.
evet ters köşelerde var öyle her ay adete kadın vücudu ne tepki vereceği belli olmuyorsa.hamileliğe de öyle.belki birinci doğumdan sonra ikinciye hamile kalmış olsam çok bulantı olacak yada 2. tüp bebekte farklı şeyler yaşayacağım bilmiyorum.genel olarak kızlar bulantısı daha fazla. ben genele göre yazmıştım.

4 yaşında kızım var, en erken belirti çarpıntı ve nerdeyse ilk haftalardan itibaren bulantı bulantı bulantı, kokulara aşırı hassasiyet her şeyden koku alıyordum cidden çok yıpratıcıydı, yemek yapamıyordum kendimi zorlayıp yapsam bile asla yiyemiyordum kendi yaptığım yemeği, bulantı=kız olayı bende fazlasıyla yaşandı yani :) bir de ilk aylardan başlayarak göğüsler inanılmaz büyümüştü.

Merhaba herkese 6. Haftamizdayiz kesemizi gorduk cok sukur. İki hafta sonra kalp atisi icin kontrolumuz var. Umarim hersey yolunda gider. Belirtileri suraya yazayim bakalim kiz mi doguracaz erkek mi?
İki ogluma cok kusma bulanti uyku oldu.
Gogus uclarim karardi.
Killarim cok hizli cikiyordu.
İlk oglumd sakir sakir akintim vardi. İkincide azdi.
Simdiki hamileligimde,
Goguslerim sisti ilk etapta.
Kasik agrim oldu.
Killarimin cikisi yavasladi ki esim bile farketti o daha dikktlidir bu konuda. Ben farkinda degildim.
Gogus uclarim kocaman oldu ve hala pembeler.
Akintim bazen az bazen cok ama felaket vajinal kasintim var. Her wc de yikamaktan biktim.
Suan yemek yemem normal. Fistikli cikolata cok seviyorum. Birde kirmizi buyuk hurma( yazarken agzim sulandi)
Bulantim yok cok sukur. Bas agrim bel agrim yok. Suan cok iyi gidiyor insallah boyle gider.
Annem iki kiza hic hamile gibi degilmis cok rahat yemis icmis bulanti sifir. Oglanda cok kotu olmustu.
Ben iki oglanda cok kotuydum. Hep duam kizim olursa rahat bir hamilelik gecirmek. İnsallah anneme cekerim.

2.ci kizima gebeyim 17 mayista yumurtladim ertesi gunu 18 mayistan sabahtan itibaren 18 haftaligim hala gogusum asiri hassas ve aciyor
Kizimdada ogle olmustu yumurtlamadan testi pozitif sonrasi ertesi gun goguslerim uclari cevrsi hep acidi.
Baska belirti olmadi bende
Canim sende hic akinti olmadi mi? Cogu arkadas kizda akintinin cok oldugunu iddea ediyor.

Hanımlar biz henüz bilmiyoruz cinsiyeti bebeğimizin sürekli araştırmadayım meraktan...
Tecrübeli kız bebek bekleyen annelere bir soru sormak istİyorum ; vücudunuzda ki tüyler , kıllar hamileliğinizde azaldı mı arttı mı acaba?
Kız , bebekte azalır diyorlar katılıyormusunuz bu düşünceye
?

teşekkürler :KK66:
Benm kızımda çogaldi özellikle göbek çevresnde 😏

Bende kızımda hiç belirti yaşamdm sadece hissettim zaten istediğimz için 🤗 akıntı oldu lahanadan tiksndim başka hiç belirti olmadı 😊 ha en önemli seyi unuttum benim yüzüm sivilveli normalde hamilelikte düzeldi 🤗

Back