- 2 Ekim 2009
- 2.683
- 3.548
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
Cnm Allah bagislasin kizini ve bizlerede nasip olsun ins..peki kese konumin yani ramiz teorisi tuttumu sende..6/7haftalik usg si..ve bhcg degerin nasildi.Bende bir kız annesiyim 2 gün geçti evde yaptıgım testla ögrendim bende uyku halı çok oldu bunun dışında bişey yaşamadım çok limon yedim ama
Bu ne güzel bi konu inşallah bizde yazarız sağlıkla sihhatle canimmm
Kızmıydı o seyirme olan canimİlk gebeligimde hemen sağ kasigimda erken segirme olmuştu arı kanat cirpiyor gibi hiç uyku halim olmadı ama şiddetli bulantı yatağa düşürdü eşim bile kokuyor gibi gelirdi
Ins.cnm bizde yazariz belki :)))
Cnm Allah bagislasin kizini ve bizlerede nasip olsun ins..peki kese konumin yani ramiz teorisi tuttumu sende..6/7haftalik usg si..ve bhcg degerin nasildi.
Ben kiz anladim cnm.Kızmıydı o seyirme olan canim
Guzel sevgu dolu huzurlu bayramlar cnm benimMutlu bayramlar
Soldaydieskudo nisankralicesi POWERHACK Lila Rengim 6/7.haftadaki usg fotolarinizda kizlariniz ne taraftaydi..yani Ramiz teorisu tutuyomuydu.
Bende onu merak ediyodum cnm..tesekkur ederim :)Soldaydi
Ilk kizimda sagdaydi ben bunu erkek bekledim sol diye demek ki bende tutmadi sekerim
Kuzum benimde ilk kizimda solda ikinci kizimda sağdaydi:)) çok tutmuyor bence ya :)eskudo nisankralicesi POWERHACK Lila Rengim 6/7.haftadaki usg fotolarinizda kizlariniz ne taraftaydi..yani Ramiz teorisu tutuyomuydu.
hatırlamıyorum.sağda solda nasıl anlaşılıyor kieskudo nisankralicesi POWERHACK Lila Rengim 6/7.haftadaki usg fotolarinizda kizlariniz ne taraftaydi..yani Ramiz teorisu tutuyomuydu.
Tesekkur ederim cnm sagolasin.Kuzum benimde ilk kizimda solda ikinci kizimda sağdaydi:)) çok tutmuyor bence ya :)
Cnm 6/7hafta usg fotosunda bebek kesenin saginda ise kiz solundaysa erkek teorisi var.hatırlamıyorum.sağda solda nasıl anlaşılıyor ki
Rica ederim canım ♡☆♡☆♡Tesekkur ederim cnm sagolasin.
Cnm ayni belirti yasayip farkli cinsiyette cocugu olanda var aslinda..kac aylik hamilesin suanda..Allah bagislasin buaradaKizima hamile oldugumda 8 haftadan sonra bulantilarim siddetlendi kokulara cok duyarliydim vebyaklasikn2 3 ay surudu. Birde vucudumda aldigim tuyler cikmaaz oldu cok gec ve seyrek cikiyorlardi.ve ilk haftalarda hep sol yumurtaligimda hissettm bebegini. Simdi 2 . ye hamileyim ve belirtiler birebir ayni oyuzden ikinci kizimin gelecegini hissediyrm. Saglikla alirm insallah kucagima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?