- 29 Mayıs 2013
- 1.231
- 609
- 123
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
hımm kesenin içindeki görüntüsümü bende kesenin tahmin ne tarafında kaldığı gibi anladımCnm 6/7hafta usg fotosunda bebek kesenin saginda ise kiz solundaysa erkek teorisi var.
Amin tesekkur ederim. Cok yeni daha 7 haftalik hamileymCnm ayni belirti yasayip farkli cinsiyette cocugu olanda var aslinda..kac aylik hamilesin suanda..Allah bagislasin buarada
Ne kadar erken ogrendin cnm ve hcg kactiCanim 18 haftadayim ilk belirtisi bence erken ogrenme hamile oldugunu ve hala devam eden muthis bir akinti gogus buyumesi bendekiler bide seftali kokmustu 6 haftalikken:)
Ne kadar erken ogrendin cnm ve hcg kacti
Saol canimmCanim 10 mayis catladim 19 mayista testle ogrendim kan yapyirmadim 5 haftada gittim kese wardi ama ben ogrendigimde 2 hafta 6 gunlultum:)
Yok canım bi hafta sonra 2li test icin gidicemOgrenemedonmi sen hala cinsiyetini
Sizde yumurtlama sonu akinti varmiydi?Amin tesekkur ederim. Cok yeni daha 7 haftalik hamileym
Canim akinti nedeni ostrojen hormonu artisi. İllaki olmustur bence.Whiteandblue akintim yok ama ilk hamilelegim kizdi onda da olmamaisti gerci uzerinden zzaman cok gecti belkide yanlis hatirliyrm
Canim cok uzuldum..Rabbim tekrar nasip etsin insallah tez zamanda. Genetik arastirma yapildi mi neden boyle olduguna dair?Benim ilk ve son hamileligimdi malesef 3 aylikken kaybettim cinsiyeti kız di zaten kendimde amlamistim
9.haftada falan aniden kalcam büyüdü annem kiz bu dedi
Bulanti olmadi ama doktorum genetik demisti annemde de olmamis
Akıntı vardi ama su gibi
Anormal derece de adet agrisi
Gogsum buyudu tas gibi oldu ve inanilmaz aciyordu
Üşüyordum surekli
Bi cirkinlestim ki anlatamam yuzum hep sivilce oldu 3 ay olmasina ragmen karnim da yayvan sekilde çıktı
Surekli canim tatli istiyordu hatta eşim ye eksiyi cikar ayşeyi ben kiz istoyorum dedi ama tatli kiza delalet bence
Son birsey koku hassasiyeti vardi birgun esime sende pastirma kokuyor dedim ki esim pastirmadan nefret eder :)
Birdaa hamile kalamadim Allah tekrar nasip eder insaallah
Yapildi canim bebekte kromozom eksikligi yok ama bende pihtilasma sorunu varCanim cok uzuldum..Rabbim tekrar nasip etsin insallah tez zamanda. Genetik arastirma yapildi mi neden boyle olduguna dair?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?