• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiz bebisin ilk belirtileri?

Benim ilk ve son hamileligimdi malesef 3 aylikken kaybettim cinsiyeti kız di zaten kendimde amlamistim
9.haftada falan aniden kalcam büyüdü annem kiz bu dedi
Bulanti olmadi ama doktorum genetik demisti annemde de olmamis
Akıntı vardi ama su gibi
Anormal derece de adet agrisi
Gogsum buyudu tas gibi oldu ve inanilmaz aciyordu
Üşüyordum surekli
Bi cirkinlestim ki anlatamam yuzum hep sivilce oldu 3 ay olmasina ragmen karnim da yayvan sekilde çıktı
Surekli canim tatli istiyordu hatta eşim ye eksiyi cikar ayşeyi ben kiz istoyorum dedi ama tatli kiza delalet bence
Son birsey koku hassasiyeti vardi birgun esime sende pastirma kokuyor dedim ki esim pastirmadan nefret eder :)

Birdaa hamile kalamadim Allah tekrar nasip eder insaallah
Cnm çok üzüldüm Rabbim tekrar verir inşallah. Tatli haric diğer tüm belirtiler uyuyor yazdıklarınla ama ben cinsiyetini bilmiyorum. Iki oğlum var ama bu hamileliğim ikisinden de cok farkli bir kızım olmasını çok istiyorum özellikle eşim için kızı olan arkadaşlarıni görünce üzülerek bakıyor gibi hissediyorum Rabbim hakkımızda hayırlısını versin sağlıklı doğsun önce inşallah sonrada kız olursa cok güzel olur

Bence kizin en en en belli ozelligi akinti. Kizi olup akinti olmayan duymadim. Yumdan sonra akinti basliyor bitmiyor. Buna dikkat edin bence. İki oglumda da kuruydum.

Ben kızıma hamileyken hiç akıntım olmamıştı canım. Hatta çok fazla kuruluk vardı. Ayrıca kız annenin güzelliğini alır derler ama aksine cildim de çok güzelleşmişti. Hiç mide bulantım olmamıştı. Şimdi ikinci bebeğime hamileyim. Akıntım ve aşırı sivilcem var. Çirkinleştim :(( Yani hiç belli olmuyor aslında kimde hangi belirtiler olacağı. Kızımda hiç kız bebek belirtisi yaşamamıştım. Şimdi tam tersini yaşıyorum ama hayırlısı olur inşallah .

Çok yoğun baş ağrısı oluyodu ilk baslarda şimdilerde azaldi cok şükür. Akıntim hic olmuyor. Ama cildim çok güzellesti.

Ama anlayamam ne baş agrisiydi öyle. "Allahim canimi al ama bebegime bişey olmasin" (o nasil oliyosa :) )diye sacmaliyodum

Senin belirtilerin ne? Kızlardan farklimi?
Amin Allah razı olsun daha yeni canım 5 gün oldu test yapali başım agırıyor arada ve istahim çok açıldı goguslerde hafif dolgunluk var.kizlarimda hiç baş ağrısı çekmedim ne biliyim psikolojik mi acaba rabbim herkese gonlundekini versin ınş sağlıkla

Back