• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiz bebisin ilk belirtileri?

Bende bir kız annesiyim 2 gün geçti evde yaptıgım testla ögrendim bende uyku halı çok oldu bunun dışında bişey yaşamadım çok limon yedim ama
Cnm Allah bagislasin kizini ve bizlerede nasip olsun ins..peki kese konumin yani ramiz teorisi tuttumu sende..6/7haftalik usg si..ve bhcg degerin nasildi.

ben kızımda
çok belim ağrımıştı
bulantım hiç olmamıştı
cildim güzelleşmişti

şimdi yine hamileyim belim çok ağrıyor ama kısmet bakalım

Kizima hamile oldugumda 8 haftadan sonra bulantilarim siddetlendi kokulara cok duyarliydim vebyaklasikn2 3 ay surudu. Birde vucudumda aldigim tuyler cikmaaz oldu cok gec ve seyrek cikiyorlardi.ve ilk haftalarda hep sol yumurtaligimda hissettm bebegini. Simdi 2 . ye hamileyim ve belirtiler birebir ayni oyuzden ikinci kizimin gelecegini hissediyrm. Saglikla alirm insallah kucagima

Kizima hamile oldugumda 8 haftadan sonra bulantilarim siddetlendi kokulara cok duyarliydim vebyaklasikn2 3 ay surudu. Birde vucudumda aldigim tuyler cikmaaz oldu cok gec ve seyrek cikiyorlardi.ve ilk haftalarda hep sol yumurtaligimda hissettm bebegini. Simdi 2 . ye hamileyim ve belirtiler birebir ayni oyuzden ikinci kizimin gelecegini hissediyrm. Saglikla alirm insallah kucagima
Cnm ayni belirti yasayip farkli cinsiyette cocugu olanda var aslinda..kac aylik hamilesin suanda..Allah bagislasin buarada

Back