- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #21
Merhaba arkadaslar.bazi arkadaslarimizla celiskiye dustugumuz bir konu. Yasadillarinizi bizimle paylasirsaniz seviniriz.
Kiziniza hamile kaldiginizda ilk belirtiler nelerdi? Hangi haftada basladi? Adet oncesi ve sonradi neler yasadiniz?
-bulanti
-kusma
-akinti(kizlarda cok olur diyorlar)
-aserme
-kasik agrisi
-bel agrisi
-bas agrisi
-sivilce
-halsizlik
-depresyon
-gogus sismesi
-gogus agrisi
-gogus batmasi
-sag/sol kasik batmasi
-bacak agrisi
-kramp
-idrarda koyuluk/aciklik
Arkadasim hamile kaldigini ogrendiginde 5 haftalikti asiri derecede koku hassasiyeti vardi. Hamileligini ogrendikten 2 gun sonra asiri mide bulantisi basladi. Yerinden kalkamiyor surekli uyuyordu. Kaynanasi erkek bu dedi. Biz inanmadik :)
Erkek bebekler daha erken canlanirmiş dedigine gore canlandiginda mide bulantisi artarmiş ( bence alakasi yok hcgye gore bulantilar basliyor)
Kaynanasinin dedigi gibi erkek oldu. Ama kiz belirtilerini hic bilmiyorum yardimci olamiyacagim kusura bakma :)