• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .
Amin inşallah tatlım :KK60: :KK25:

Hayırlısı olsun hayte memnunmusun peki
aynen loreal parisin gündüz ve gece günlük bakım kreminden aşırı memnunum valla mağaza fiyatı 85 tl tanesi :eğlence::eğlence: ikisini 80 aldım indirimden
notenin black Look maskarasıda bu zamana kadar denediğim tüm maskaralardan iyi.. kirpiklerim ince.. simsiyah yapıp baya uzatıyor..
garnierin çift bazlı argan yağı temizlemesi mikemmel
pastelin likid rujları enfsane kalıcı
likidlerimde pastel
ben günlük makyaj yapıyorum kuruma gelmeden önce mecbur her markayı denedim :işsiz:

herşey bir kenara makyajdan sonra cilt temizliği çok önemli :KK200:

Fark ettim.:p iyiyim,sen nasılsın? Hoşgeldin bu arada🥰
Hoş buldummm özledim sizleri yaa 2 günde :KK45:
kızzz ozlemmm... ban yemek bağımlılık yaptı he sendeeee :bicak: :bicak:
Yaa sorma aslında hiç sevmediğim bir durum dikkat etmeye de çalışıyorum ama bazen tutamıyorum kendimi konu benle alakalı bile değilken durduk yere gittik yani olsun canımız sağ olsun :rolleyes:

Öyle valla, dış hayat zaten yok. Çocuklarla evde odadan çıkmıyoruz 😂
Zaten hava da sabaha karşı hafif serinler gibi oluyor 🤦‍♀️
Aynen ya bi tık esinti oluyor Allah tan sabaha karşı. Yoksa devamlı klima da sağlıklı değil yani başım ağrıyor benim bi yerden sonra. Allah yardımcımız olsun ya mecburi olmadıkça biz de çıkmıyoruz çıksak hem hastalık korkusu hem aşırı sıcak hemen halledip dönmenin peşindeyiz. Vaka sayısı da rekor maaşallah ve hastaneler dolmuş diye söyleniyor Allah yardımcımız olsun :KK17:

Aynen ya bi tık esinti oluyor Allah tan sabaha karşı. Yoksa devamlı klima da sağlıklı değil yani başım ağrıyor benim bi yerden sonra. Allah yardımcımız olsun ya mecburi olmadıkça biz de çıkmıyoruz çıksak hem hastalık korkusu hem aşırı sıcak hemen halledip dönmenin peşindeyiz. Vaka sayısı da rekor maaşallah ve hastaneler dolmuş diye söyleniyor Allah yardımcımız olsun :KK17:
Mehmet Akif İnan eğitim araştırma hastanesinin önünde test yaptırmak isteyenler kuyruk oluşturmuş, şaka giibi

aynen loreal parisin gündüz ve gece günlük bakım kreminden aşırı memnunum valla mağaza fiyatı 85 tl tanesi :eğlence::eğlence: ikisini 80 aldım indirimden
notenin black Look maskarasıda bu zamana kadar denediğim tüm maskaralardan iyi.. kirpiklerim ince.. simsiyah yapıp baya uzatıyor..
garnierin çift bazlı argan yağı temizlemesi mikemmel
pastelin likid rujları enfsane kalıcı
likidlerimde pastel
ben günlük makyaj yapıyorum kuruma gelmeden önce mecbur her markayı denedim :işsiz:

herşey bir kenara makyajdan sonra cilt temizliği çok önemli :KK200:
:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: Hayte doktordan bahsetmiştim

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: Hayte doktordan bahsetmiştim
oleeemmmmmmmmm siparişin üzerine yazarsan doktoru neremden anlıyımmmmmmmmmm :D
doktoru yazmıştım sana kızzzzzzzzz
gebemisin unuttunmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
bebe ağırmı geliyorrrrrrrrrrrrrrr :D

Neyse ben birazdan gelirm cam kapı siliyorum koltukta silecegim 🤪
kolay gelsin bir ara benm evede el at diyecem ama yeni temizledim :D

haydar mısırlıoğlundan memnundum
dün gittiğim doktora ilk defa gidiyorum ve ilk bakış olarak ben nere düştüm dedim 5 yıldızlı otel gibi..
makinaları felan efso.. ilgisi konuşması her soruya cvp verişi..
ama dediğim gibi hatay şartlarında fiyatıda efso :D :D

kolay gelsin bir ara benm evede el at diyecem ama yeni temizledim :KK70:

haydar mısırlıoğlundan memnundum
dün gittiğim doktora ilk defa gidiyorum ve ilk bakış olarak ben nere düştüm dedim 5 yıldızlı otel gibi..
makinaları felan efso.. ilgisi konuşması her soruya cvp verişi..
ama dediğim gibi hatay şartlarında fiyatıda efso :KK70: :KK70:
Burası alışmamış uçuk rakamlara ama iyi ise verili hayte hakkınızda hayırlsıı olsun :KK60:

Burası alışmamış uçuk rakamlara ama iyi ise verili hayte hakkınızda hayırlsıı olsun :KK60:
valla bilseydim en başından beri buraya gelirdim..
adama dedim doğurtuyonmu emmi :D
doğurtuyom dedi :D :D
gebe kalırsam bununla devam edecem.. aldığı her TL'cik helali hoş olsun
hatay şartlarında çok iyi bence.. hastanede rezil oluyoruz paramızla anasını satayım 2 dkika için...
sanki özellerde azmı.. 2 dk için 100 tl :D

Mehmet Akif İnan eğitim araştırma hastanesinin önünde test yaptırmak isteyenler kuyruk oluşturmuş, şaka giibi

Acil çağrı merkezinde çalışan hemşire bi arkadaşım var da o da söylüyor durum çok kötü diye biz önlemimizi alsak da kaçış yok gibi artık bu hastalıktan, aşı çalışmaları da sürüyor bir yandan bakalım marta hazır olur deniyor Türkiye deki aşı. Ay şu günler geride kalsa da artık sadece böyle böyle olmuştu eskiden diye anlatacağımız kısma ışınlansak yaa:KK43:

Geride kaldi ya boyalarla ilgili bisey sormustum ama gerek kalmadi :)
çok özür dilerim :(
genelde bildirim çok oluyor ve ben mümkün mertebe alıntılara cevap vermeye çalışıyorum ama bazen gözden kaçabiliyor.
asla kasıtlı değil :KK74:

Back