- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
20 mekik o böreği eritmezDoğru unuttm neyse kiloma etki yapmaz 2 dilimcik nolcak 20 mekik fazladan cekerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20 mekik o böreği eritmezDoğru unuttm neyse kiloma etki yapmaz 2 dilimcik nolcak 20 mekik fazladan cekerim
Görüşürüz bebitom ben bu göbüşü 1 ayda eritmezsem adım coco degil sizi gorcem ben deyneple napceniz20 mekik o böreği eritmez
İyi hadi bakalımGörüşürüz bebitom ben bu göbüşü 1 ayda eritmezsem adım coco degil sizi gorcem ben deyneple napceniz
İyi hadi bakalım
TebrikleeeerŕTeşekkür ederim canım.Sabreden derviş muradına ermiş
Teşekkür ederim canım.
1 yarışmada 107 oy alıp 7.oldum
7. yarışmada 108 oy alıp 1.oldum.
O zaman 2 oy hakkı vardı
Evet canım, istediğimiz gibi oldu tam da tebrik ederim
Canım çok teşekkür ederim ikinci katılımda ikinci olmak da unutulmaz oldu benim içinMaşallah ne kadar çok oy aldın deynepnaz teşekkür et et bitmemis hayırlı uğurlu olsun birinciliğin canım tekrar tebrik ederim
Ayrıca ikinciligi paylaşan LezzetliCipetpet ve hippotalamus canlarım ikiniz de harikaydiniz siz de alkışı hakettiniz.
Bende seni tebrik ediyorum cnm.. hadi bakalım yeni yarışmaya :))Evet canım, istediğimiz gibi oldu tam da tebrik ederim
Canım çok teşekkür ederim ikinci katılımda ikinci olmak da unutulmaz oldu benim için
Evet canım bende heyecanla yeni yarışmayı bekliyorum :)Bende seni tebrik ediyorum cnm.. hadi bakalım yeni yarışmaya :))
Aaaa malzemelere bakmamistim,3 sise daha mi çıtır yapiyo canim,lezzetli olsun da esim begensinde hepsini denerim.pasta börek işine girme beceremiyosun dio:))
Teşekkür ederim uykucu güzel ,sen uyu ,yeğenimize iyi bakdeynepnaz canım geç oldu tebrik .... kusura bakma he miii ? biliyorsun uyuyorum sürekli
tebrikler canım ... gerçekten 10 numara bir sunumdu tarifin
Teşekkür ederim canım.İnşallah sizlerde ileriki kategorilerde birinci olursunuzTebrik ederim deynepnaz Senin birinci olmana çok sevindim canım
Aşkım nevrestenin 3 sodali tarifini denedim guzeldi gercekten,yani diğer yaptigim yufkali boreklere nazaran cok daha guzeldi.ama hani o pastanedeki lezzetli borekler ya da hani misafirlige gittigimdeki gibi leziz bi borek yapamadim hic.evet galiba yufkayla alakali.el acmasi dhaa mi guzel oluyorki.keske kocaman yufka acabilsem ama yapamiyom ki merdaneyle bir yere kadar acabiliyorum.fark nedir sence el acmasi nasil oluyo tadiBenim oğlum da hazır yufka böreklerini sevmiyor,ne kadar güzel olursa olsun.En kötü açma börek ,en iyi hazır yufka böreğinden daha iyidir diyor,eşi yandı,inşallah müstakbek gelinim börek açmayı bilir
Belki senin eşinden annesinin el açması böreklerine alıştığından sevmez.
Teşekkür ederim uykucu güzel ,sen uyu ,yeğenimize iyi bak
Teşekkür ederim canım.İnşallah sizlerde ileriki kategorilerde birinci olursunuz
Eşin hiç dedi mi,annem güzel börek yapardı diyeAşkım nevrestenin 3 sodali tarifini denedim guzeldi gercekten,yani diğer yaptigim yufkali boreklere nazaran cok daha guzeldi.ama hani o pastanedeki lezzetli borekler ya da hani misafirlige gittigimdeki gibi leziz bi borek yapamadim hic.evet galiba yufkayla alakali.el acmasi dhaa mi guzel oluyorki.keske kocaman yufka acabilsem ama yapamiyom ki merdaneyle bir yere kadar acabiliyorum.fark nedir sence el acmasi nasil oluyo tadi
Aman aman aynen ben borekten morekten geçtim akşam 1 ton zılgıt yedim esime yaparim belki yaparsam 1 küçük tepsiEşin hiç dedi mi,annem güzel börek yapardı diye
Canım kol böreğinde ince açmana gerek yok zaten.Küçük açtıktan sonra ,yağlayıp,biraz bekletip ,kenarlarından çekerek açınca ince oluyor zaten.Bir dahakine dene bakalım.Ama bayağı uzun bir süre olsun,daha yeni yediniz,anladın sen onu,kızıyolla
Kız hala madalya yokTeşekkür ederim canım.
1 yarışmada 107 oy alıp 7.oldum
7. yarışmada 108 oy alıp 1.oldum.
O zaman 2 oy hakkı vardı