Et Yemekleri Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz et yemeği tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    494
  • Anket Kapalı .
Evet canım, istediğimiz gibi oldu tam da :KK60: tebrik ederim :KK36:

Maşallah ne kadar çok oy aldın deynepnaz deynepnaz teşekkür et et bitmemis :KK70: hayırlı uğurlu olsun birinciliğin canım tekrar tebrik ederim :KK68:

Ayrıca ikinciligi paylaşan LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet ve hippotalamus hippotalamus canlarım ikiniz de harikaydiniz siz de alkışı hakettiniz. :KK9:
Canım:KK200: çok teşekkür ederim :KK60: ikinci katılımda ikinci olmak da unutulmaz oldu benim için :KK71:

Aaaa malzemelere bakmamistim,3 sise daha mi çıtır yapiyo canim,lezzetli olsun da esim begensinde hepsini denerim.pasta börek işine girme beceremiyosun dio:))

Benim oğlum da hazır yufka böreklerini sevmiyor,ne kadar güzel olursa olsun.En kötü açma börek ,en iyi hazır yufka böreğinden daha iyidir diyor,eşi yandı,inşallah müstakbek gelinim börek açmayı bilir:skandal:
Belki senin eşinden annesinin el açması böreklerine alıştığından sevmez.:olamaz:

deynepnaz deynepnaz canım geç oldu tebrik .... kusura bakma he miii ? biliyorsun uyuyorum sürekli :KK70::KK70:

tebrikler canım ... gerçekten 10 numara bir sunumdu tarifin :KK200:
Teşekkür ederim uykucu güzel ,sen uyu ,yeğenimize iyi bak :KK45:

Tebrik ederim deynepnaz deynepnaz Senin birinci olmana çok sevindim canım :KK15:
Teşekkür ederim canım.İnşallah sizlerde ileriki kategorilerde birinci olursunuz:KK19:

Benim oğlum da hazır yufka böreklerini sevmiyor,ne kadar güzel olursa olsun.En kötü açma börek ,en iyi hazır yufka böreğinden daha iyidir diyor,eşi yandı,inşallah müstakbek gelinim börek açmayı bilir:skandal:
Belki senin eşinden annesinin el açması böreklerine alıştığından sevmez.:olamaz:

Teşekkür ederim uykucu güzel ,sen uyu ,yeğenimize iyi bak :KK45:

Teşekkür ederim canım.İnşallah sizlerde ileriki kategorilerde birinci olursunuz:KK19:
Aşkım nevrestenin 3 sodali tarifini denedim guzeldi gercekten,yani diğer yaptigim yufkali boreklere nazaran cok daha guzeldi.ama hani o pastanedeki lezzetli borekler ya da hani misafirlige gittigimdeki gibi leziz bi borek yapamadim hic.evet galiba yufkayla alakali.el acmasi dhaa mi guzel oluyorki.keske kocaman yufka acabilsem ama yapamiyom ki :KK43: merdaneyle bir yere kadar acabiliyorum.fark nedir sence el acmasi nasil oluyo tadi

Aşkım nevrestenin 3 sodali tarifini denedim guzeldi gercekten,yani diğer yaptigim yufkali boreklere nazaran cok daha guzeldi.ama hani o pastanedeki lezzetli borekler ya da hani misafirlige gittigimdeki gibi leziz bi borek yapamadim hic.evet galiba yufkayla alakali.el acmasi dhaa mi guzel oluyorki.keske kocaman yufka acabilsem ama yapamiyom ki :KK43: merdaneyle bir yere kadar acabiliyorum.fark nedir sence el acmasi nasil oluyo tadi
Eşin hiç dedi mi,annem güzel börek yapardı diye :olamaz:
Canım kol böreğinde ince açmana gerek yok zaten.Küçük açtıktan sonra ,yağlayıp,biraz bekletip ,kenarlarından çekerek açınca ince oluyor zaten.Bir dahakine dene bakalım.Ama bayağı uzun bir süre olsun,daha yeni yediniz,anladın sen onu,kızıyolla:KK8:

Eşin hiç dedi mi,annem güzel börek yapardı diye :olamaz:
Canım kol böreğinde ince açmana gerek yok zaten.Küçük açtıktan sonra ,yağlayıp,biraz bekletip ,kenarlarından çekerek açınca ince oluyor zaten.Bir dahakine dene bakalım.Ama bayağı uzun bir süre olsun,daha yeni yediniz,anladın sen onu,kızıyolla:KK8:
Aman aman aynen ben borekten morekten geçtim akşam 1 ton zılgıt yedim esime yaparim belki yaparsam 1 küçük tepsi :KK70:

X