- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
kimse benim rekorumu geçemez günaydınGünaydın bu arada yeni uyandım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimse benim rekorumu geçemez günaydınGünaydın bu arada yeni uyandım
şal önemli,skandal olurBenim msj gidiyor 45.......... Bilmem kartınızdan su kadancik harcama yapılmıştır diye eşim arıyor bu da nerden cikti çocukların ihtiyacı vardı ama diyorum ama kendime de biseu oluyor illa içinde bak bugün şal almam lazım
Dünden söyledi ama unuttum almayı
Şimdi aldığım tunik in üzerine uygun şal olmazsa ne olur
attım bu mesajı favaaynen loreal parisin gündüz ve gece günlük bakım kreminden aşırı memnunum valla mağaza fiyatı 85 tl tanesi ikisini 80 aldım indirimden
notenin black Look maskarasıda bu zamana kadar denediğim tüm maskaralardan iyi.. kirpiklerim ince.. simsiyah yapıp baya uzatıyor..
garnierin çift bazlı argan yağı temizlemesi mikemmel
pastelin likid rujları enfsane kalıcı
likidlerimde pastel
ben günlük makyaj yapıyorum kuruma gelmeden önce mecbur her markayı denedim
herşey bir kenara makyajdan sonra cilt temizliği çok önemli
sana gerek yokkiattım bu mesajı fava
cansınsana gerek yokki
sen zaten bize taş çıkarırsın bence
Bacı kullandigimiz ilaç bile aynı olabilir mi ya ben şok bende evde yıllardır o ilacı kullanıyorumbi sinek için 10 sayfa konuşulur mu arkadaş
belki 7-8 yıldır tek ısırığım yok :)
bi ilaç var,k-othrine
eczaneden alıyorsunuz sulandırıp tüm eve spreyle sıkıyorsunuz,kokusuz zararsız.
sonra da bana dua ediyorsunuz :)
petek arkalarına,dolap üstlerine silmeyeceğiniz her yere sıkın ki uzun zaman kalsın.leke bırakmaz.en az 6 ay etkili.ben her sene 2 kere yaparım ne karınca ne sivri ne böcek ne de karasinek missss
valla üretimiyle uzaktan yakından alakam yok ama benden çok kar etti firma,önüme gelene tavsiye ediyorum yok böyle bişey
Askolsun Simdi sana bisey derdim ama neyse ortadan catlamana icim el vermez
Bende öyle düşündüm alacağım bakalım bugün hayatımda ilk defa kiremit rengi kullanacağım ya haki yada yesil tonları giyerim hep yada siyahşal önemli,skandal olur
benimki de iç çamaşırı alışverişinin detayına girmez,kızların ihtiyacı vardı aldım derim ama araya da en az 2 parça kendime bişeyler kakalarım
İnşaallah canım.Acil çağrı merkezinde çalışan hemşire bi arkadaşım var da o da söylüyor durum çok kötü diye biz önlemimizi alsak da kaçış yok gibi artık bu hastalıktan, aşı çalışmaları da sürüyor bir yandan bakalım marta hazır olur deniyor Türkiye deki aşı. Ay şu günler geride kalsa da artık sadece böyle böyle olmuştu eskiden diye anlatacağımız kısma ışınlansak yaa
kız örtmenim sen griler içindeyken seni rüyamda gördümHayattaki şansıma bakar mısınız bugün yarışma için yemeği yapmaya niyetlendim ve sular kesildi. Saatlerdir yok gün içinde gelecek dendi ama gece 11 de gün içi sonuçta
kurban olduğum memleketim işte bak görüyor musunBacı kullandigimiz ilaç bile aynı olabilir mi ya ben şok bende evde yıllardır o ilacı kullanıyorum
Kanka Altıeylül sana yakın mi oluyordukız örtmenim sen griler içindeyken seni rüyamda gördüm
tarifimizi yapalım anlatıcam sen yap öncede derin bir oh çekeyim :)
belediye de sana karşı demek ki
Ben evdeki apartman böceklerine onunla son verdim ama karınca ya kesin çözüm değil karıncalar etkisi geçince çıkıyor birdekurban olduğum memleketim işte bak görüyor musun
kiremit sana yakışır hemşomBende öyle düşündüm alacağım bakalım bugün hayatımda ilk defa kiremit rengi kullanacağım ya haki yada yesil tonları giyerim hep yada siyah
Benim eşim hep alsana kafasında ama bu ara son borcu kapatacak ya tümden bu ay kapatayım diyor yuklenmemem gerekmis karta
ip içindeyim kankaKanka Altıeylül sana yakın mi oluyordu
Hayır olsun yaa yossskaaa tarifi yapıyor ve birinci mi oluyordum rüyandakız örtmenim sen griler içindeyken seni rüyamda gördüm
tarifimizi yapalım anlatıcam sen yap öncede derin bir oh çekeyim :)
belediye de sana karşı demek ki
Benim herif oralardan ev arsa bakıyor da sanki sen orda gibiydim için için güldüm ordan bakıncaip içindeyim kanka
söyleyemem ben hayra yordum ama :)Hayır olsun yaa yossskaaa tarifi yapıyor ve birinci mi oluyordum rüyanda