Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben en son kizimi aşısı var diye ciktim evden korkarak birde bayramda sadece anneme gittik okadar ben kendimi çocuklarımı neden riske atayimyaaa manyakmiyim birakin yollar calisanlara kalsinki onlarda rahatlıkla endisesiz gitsinler işlerine zaten riskliler ama yokkk bizim milletimiz tatillerde düğünlerde cafelerde akil olmayizzz canim
kendilerini geçtim bizim canımız yanmasında
evde bile maskeyle dolaşıyorum.. ay birde evin içindesin çıkar maskeyi demezlermi... zor tuttum valla kendimi dün
kendilerini geçtim bizim canımız yanmasında
evde bile maskeyle dolaşıyorum.. ay birde evin içindesin çıkar maskeyi demezlermi... zor tuttum valla kendimi dün
ben en son kizimi aşısı var diye ciktim evden korkarak birde bayramda sadece anneme gittik okadar ben kendimi çocuklarımı neden riske atayimyaaa manyakmiyim birakin yollar calisanlara kalsinki onlarda rahatlıkla endisesiz gitsinler işlerine zaten riskliler ama yokkk bizim milletimiz tatillerde düğünlerde cafelerde akil olmayizzz canim
geçerli sebelerim var.. hormon ilaçları alacağım için daha fazla şişmemek adına ön hazırlık..
hayırlısı ile evladımı kucağıma aldığım günleri görürsem 55ten düşmek istemem
geçerli sebelerim var.. hormon ilaçları alacağım için daha fazla şişmemek adına ön hazırlık..
hayırlısı ile evladımı kucağıma aldığım günleri görürsem 55ten düşmek istemem
bak yine arkamdan vurdun hayinnn olsun yine seviyom