• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .
bi sinek için 10 sayfa konuşulur mu arkadaş :confused:
belki 7-8 yıldır tek ısırığım yok :)
bi ilaç var,k-othrine
eczaneden alıyorsunuz sulandırıp tüm eve spreyle sıkıyorsunuz,kokusuz zararsız.
sonra da bana dua ediyorsunuz :)
petek arkalarına,dolap üstlerine silmeyeceğiniz her yere sıkın ki uzun zaman kalsın.leke bırakmaz.en az 6 ay etkili.ben her sene 2 kere yaparım ne karınca ne sivri ne böcek ne de karasinek missss :KK68:
valla üretimiyle uzaktan yakından alakam yok ama benden çok kar etti firma,önüme gelene tavsiye ediyorum yok böyle bişey :KK45:
Seni isirnmiyorlar diye kiskandin dimi :KK8:

watsonsta indirim vardı
indirimin cazibesine kapalıp bir sürü şey aldım :süslü::süslü::süslü::süslü:
kocam şimdi fark etmiş karttan - aradığınız baloncuğa şuanda ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyin :spor::spor:
O kartlar neden bildirim gönderiyorsa demi ama engelcik oliyorlar :63:

bildirimden değilde extreden :KK70: :KK70:
Benim msj gidiyor 45.......... Bilmem kartınızdan su kadancik harcama yapılmıştır diye eşim arıyor bu da nerden cikti çocukların ihtiyacı vardı ama diyorum ama kendime de biseu oluyor illa içinde :D bak bugün şal almam lazım

Dünden söyledi ama unuttum almayı

Şimdi aldığım tunik in üzerine uygun şal olmazsa ne olur :eek:

Benim msj gidiyor 45.......... Bilmem kartınızdan su kadancik harcama yapılmıştır diye eşim arıyor bu da nerden cikti çocukların ihtiyacı vardı ama diyorum ama kendime de biseu oluyor illa içinde :KK70: bak bugün şal almam lazım

Dünden söyledi ama unuttum almayı

Şimdi aldığım tunik in üzerine uygun şal olmazsa ne olur :eek:
ben maskara ruj
bakım kremleri saç kremleri felan sipariş ettim :D
al al canımda aynanın önü full dolu derdin ne diyor :D içlerinde az kalmış ben ne yapayım :lülülü::lülülü::lülülü:

Back