Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uyuyorlarherkescikler nerde
Aynen, yalan olduAyyyy nasil uyumusum yorgunluktan mesaji bile görmedimmruzgarda yalan oldu
Seni isirnmiyorlar diye kiskandin dimibi sinek için 10 sayfa konuşulur mu arkadaş
belki 7-8 yıldır tek ısırığım yok :)
bi ilaç var,k-othrine
eczaneden alıyorsunuz sulandırıp tüm eve spreyle sıkıyorsunuz,kokusuz zararsız.
sonra da bana dua ediyorsunuz :)
petek arkalarına,dolap üstlerine silmeyeceğiniz her yere sıkın ki uzun zaman kalsın.leke bırakmaz.en az 6 ay etkili.ben her sene 2 kere yaparım ne karınca ne sivri ne böcek ne de karasinek missss
valla üretimiyle uzaktan yakından alakam yok ama benden çok kar etti firma,önüme gelene tavsiye ediyorum yok böyle bişey
Gelişin şerefineMerhabaaalaaaaaarrr
Ne kaa güzel tarifler eklenmiş öyleee
Bugün inşallahAynen, yalan oldu
Aynen yaa böyle karşılanmak da ekstra mutlu etti yani sormaaaGelişin şerefine
Fark ettim. iyiyim,sen nasılsın? Hoşgeldin bu aradaAynen yaa böyle karşılanmak da ekstra mutlu etti yani sormaaa
Nasılsın
akşam olduGünaydın
kızzz ozlemmm... ban yemek bağımlılık yaptı he sendeeeeMerhabaaalaaaaaarrr
Ne kaa güzel tarifler eklenmiş öyleee
Sonunda dahli ninde koskandiklari var hep bizi kıskandıracak değil ya oleyyyy
O kartlar neden bildirim gönderiyorsa demi ama engelcik oliyorlarwatsonsta indirim vardı
indirimin cazibesine kapalıp bir sürü şey aldım
kocam şimdi fark etmiş karttan - aradığınız baloncuğa şuanda ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyin
bildirimden değilde extredenO kartlar neden bildirim gönderiyorsa demi ama engelcik oliyorlar
Benim msj gidiyor 45.......... Bilmem kartınızdan su kadancik harcama yapılmıştır diye eşim arıyor bu da nerden cikti çocukların ihtiyacı vardı ama diyorum ama kendime de biseu oluyor illa içinde bak bugün şal almam lazımbildirimden değilde extreden
ben maskara rujBenim msj gidiyor 45.......... Bilmem kartınızdan su kadancik harcama yapılmıştır diye eşim arıyor bu da nerden cikti çocukların ihtiyacı vardı ama diyorum ama kendime de biseu oluyor illa içinde bak bugün şal almam lazım
Dünden söyledi ama unuttum almayı
Şimdi aldığım tunik in üzerine uygun şal olmazsa ne olur
Amin inşallah tatlımSağol kuzum
Allah güzellik ile sonlandirsin inşallah seninde emeklerini
Hayırlısı olsun hayte memnunmusun pekiali haydar kantarcıya gittim bu sefer.. eşimin dr onunla paslaşıyor diye
normalde haydar mısırlıoğluna gidiyordum