- 21 Ocak 2018
- 8.369
- 20.638
- 348
- 32
Ya kasitli olmadigini biliyorum oyle bisey düşünmem:)çok özür dilerim
genelde bildirim çok oluyor ve ben mümkün mertebe alıntılara cevap vermeye çalışıyorum ama bazen gözden kaçabiliyor.
asla kasıtlı değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya kasitli olmadigini biliyorum oyle bisey düşünmem:)çok özür dilerim
genelde bildirim çok oluyor ve ben mümkün mertebe alıntılara cevap vermeye çalışıyorum ama bazen gözden kaçabiliyor.
asla kasıtlı değil
Mümkün daha yeni aldim şal istersen atarim sana pamujlu ince kirismiyor terletmiyorBen de şal almak istiyorum ya böyle şekli düzgün duran sıcaklarda beni darlamayan
Ve hiç üstümde yokmuşcasına hafif ama içimi de göstermeyecek tunikler
Sahi mümkün mü böylesi
Çok merak ettim tarifimi yayınlayınca anlatcan ama söz mü özeldensöyleyemem ben hayra yordum ama :)
aaaa komşu mu olcaz yoğusaBenim herif oralardan ev arsa bakıyor da sanki sen orda gibiydim için için güldüm ordan bakınca
Çok iyi olur yaa atabilirsen bakayım buralarda bulabileceğim bir şeyse alayım.Mümkün daha yeni aldim şal istersen atarim sana pamujlu ince kirismiyor terletmiyor
bende karıncaya da etki etti.parkelerin süpürgeliklerine sık.silmeyiver oraları yeaa kim görcekBen evdeki apartman böceklerine onunla son verdim ama karınca ya kesin çözüm değil karıncalar etkisi geçince çıkıyor birde
Parkeleri siliyorsun ya illaki karınca zaten parke altından çıkıyor benim evde
Gelecek var nasipse yerimi simdiden hazırlıyor borç isteyen olmasin diyeaaaa komşu mu olcaz yoğusa
bahçelievlerdeyim ben o taraflara bak :)
Bende öyle arıyorum hem ucuz olsun diyorum eşim de çok şey istiyorsun diyorBen de şal almak istiyorum ya böyle şekli düzgün duran sıcaklarda beni darlamayan
Sahi mümkün mü böylesi
bide sen varsın tabi yaaaa nasıl da unuttum jaws dolu etrafımTarifimi yaptim kizlar fakat telefonum cekmiyor ceken biryerden yukleyecegim
sen evrene pozitif enerji göndermeye başla :)Gelecek var nasipse yerimi simdiden hazırlıyor borç isteyen olmasin diye
Keşke o taraflarda olsam uzak olsam
Hayırlısı olsun diyorum inşallah öyle olursen evrene pozitif enerji göndermeye başla :)
aslaYa kasitli olmadigini biliyorum oyle bisey düşünmem:)
yoo direkt buraya yazarım,müstehcen değilÇok merak ettim tarifimi yayınlayınca anlatcan ama söz mü özelden
ben de öyleyim artık ya,rengi deseni mühim değil ince olsun hafif olsun ❤Ben de şal almak istiyorum ya böyle şekli düzgün duran sıcaklarda beni darlamayan
Sahi mümkün mü böylesi
olur mu öyşe şey iyi ki attınAlin size amme hizmeti hep bu markadan alirim ama bu modal ipek harikaymis birkac renk aldim gene alicam ins :) Eki Görüntüle 2673964
Bana sormadiniz ama genede attim
Bak bakalim yaz icin müthiş gorumcemden gordum aldim onun tavsiyesiyle cok begendim ben :)olur mu öyşe şey iyi ki attın
güzele benziyor hemen uçayım sayfaya :)