• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .
çok özür dilerim :KK43:
genelde bildirim çok oluyor ve ben mümkün mertebe alıntılara cevap vermeye çalışıyorum ama bazen gözden kaçabiliyor.
asla kasıtlı değil :KK74:
Ya kasitli olmadigini biliyorum oyle bisey düşünmem:)

Ben de şal almak istiyorum ya böyle şekli düzgün duran sıcaklarda beni darlamayan
Ve hiç üstümde yokmuşcasına hafif ama içimi de göstermeyecek tunikler
Sahi mümkün mü böylesi :rolleyes:

Ben de şal almak istiyorum ya böyle şekli düzgün duran sıcaklarda beni darlamayan
Mümkün daha yeni aldim şal istersen atarim sana pamujlu ince kirismiyor terletmiyor 😂

Mümkün daha yeni aldim şal istersen atarim sana pamujlu ince kirismiyor terletmiyor 😂
Çok iyi olur yaa atabilirsen bakayım buralarda bulabileceğim bir şeyse alayım.:KK51:

Ben evdeki apartman böceklerine onunla son verdim ama karınca ya kesin çözüm değil karıncalar etkisi geçince çıkıyor birde
Parkeleri siliyorsun ya illaki karınca zaten parke altından çıkıyor benim evde
bende karıncaya da etki etti.parkelerin süpürgeliklerine sık.silmeyiver oraları yeaa kim görcek :D

aaaa komşu mu olcaz yoğusa :KK74:
bahçelievlerdeyim ben o taraflara bak :)
Gelecek var nasipse yerimi simdiden hazırlıyor borç isteyen olmasin diye :D

Keşke o taraflarda olsam uzak olsam :bicak:

Bende öyle arıyorum hem ucuz olsun diyorum eşim de çok şey istiyorsun diyor 🤦🏼‍♀️

ben de öyleyim artık ya,rengi deseni mühim değil ince olsun hafif olsun ❤

Alin size amme hizmeti hep bu markadan alirim ama bu modal ipek harikaymis birkac renk aldim gene alicam ins :)
59DF7B1C-3BAB-475D-9157-371FA74DBD72.png

Bana sormadiniz ama genede attim 😂😂

Back