• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .
İnşallah canım temennim o nasip artık geldiler bir kere korkuyoruz vakalar çok arttı bizi düşünmesini geçtim çocuklarını düşünmemesi üzdü beni yoksa misafirdir gelinir gidilir hastalık elimizi kolumuzu bağlıyor yüzüne diyemiyorum allah affetsin burda söylüyorum 🤦‍♀️
Önce kendisinin düşünmesi lazım tabii ki canım, inşallah sorunsuz atlatırsınız:)

Normaldir,kimbilir kaç gündür düzgün uyumadın 🙄
10 gündür felan jennam :( dünde ben işteyken misafir gelmiş geçmiş olsuna.. hayır yani kadını göremiyorsun... virüste var.. ee niye geliyorsun ara yeterli yani.. yine etrafı toplamak bana kaldı :KK14:

Daha kilo versen iskeletor gibi gezersin sonra eror meror :tokat:
:D 2 kilo daha vermem gerek :D

10 gündür felan jennam :KK43: dünde ben işteyken misafir gelmiş geçmiş olsuna.. hayır yani kadını göremiyorsun... virüste var.. ee niye geliyorsun ara yeterli yani.. yine etrafı toplamak bana kaldı :KK14:

:KK70: 2 kilo daha vermem gerek :KK70:
Bu millet akıllanmıyor ki ya,illa canları yanacak🤷🏼‍♀️

10 gündür felan jennam :KK43: dünde ben işteyken misafir gelmiş geçmiş olsuna.. hayır yani kadını göremiyorsun... virüste var.. ee niye geliyorsun ara yeterli yani.. yine etrafı toplamak bana kaldı :KK14:

:KK70: 2 kilo daha vermem gerek :KK70:
Allahimmmm sana geliyorum benim kaç kilom var daha bilmiyorum biktim sizden 55kilo ve altindan:KK12:

Back