• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .
Kasar dolgulu kofte, domates solu uzeri kasar serpistirmeli kofte:sus:
Bunlarin da sunumlari guzel olur🤩
Kaşarlı yapılacak,beyti,adana,urfa,inegöl,hasanpaşa,anne köftesi,patatesli sulu köfte,islim kebabı ,bir patlıcan yemeği daha var bence çok özel bir tarif sürpriz olsun :-)

Kaşarlı yapılacak,beyti,adana,urfa,inegöl,hasanpaşa,anne köftesi,patatesli sulu köfte,islim kebabı ,bir patlıcan yemeği daha var bence çok özel bir tarif sürpriz olsun :-)
😮
Pure yataginda soslu kofte😂

Yelpaze patlican kebabi😂
Daha bulabilirim, sen tarif alana kadar😁
Ama gec olmus, gerisini yarin sayim bunlarda olmuyosa🤫
Nasip canım ben genelde son günler tariflere göre bir şeyler buluyorum yine bulurum inşaallah:)
Çok sağol:60:
Bende kaçayım hayırlı geceler :KK74: :KK36: :KK200:

Nasip canım ben genelde son günler tariflere göre bir şeyler buluyorum yine bulurum inşaallah:)
Çok sağol:KK60:
Bende kaçayım hayırlı geceler :KK74: :KK36: :KK200:
Bulursun bulursun😊
Iyi geceler:KK74:

bi sinek için 10 sayfa konuşulur mu arkadaş :confused:
belki 7-8 yıldır tek ısırığım yok :)
bi ilaç var,k-othrine
eczaneden alıyorsunuz sulandırıp tüm eve spreyle sıkıyorsunuz,kokusuz zararsız.
sonra da bana dua ediyorsunuz :)
petek arkalarına,dolap üstlerine silmeyeceğiniz her yere sıkın ki uzun zaman kalsın.leke bırakmaz.en az 6 ay etkili.ben her sene 2 kere yaparım ne karınca ne sivri ne böcek ne de karasinek missss :KK68:
valla üretimiyle uzaktan yakından alakam yok ama benden çok kar etti firma,önüme gelene tavsiye ediyorum yok böyle bişey :KK45:

Çabuk gider inşallah o zaman ,gelmiş artık 🙄
İnşallah canım temennim o nasip artık geldiler bir kere korkuyoruz vakalar çok arttı bizi düşünmesini geçtim çocuklarını düşünmemesi üzdü beni yoksa misafirdir gelinir gidilir hastalık elimizi kolumuzu bağlıyor yüzüne diyemiyorum allah affetsin burda söylüyorum 🤦‍♀️

Back