Kiyafete karisilmasi

Keske benm esimde agzinin payini versede sussa ses etmese hasta diye bisey olcak diye korkutmus hepsini oyuzden bosey diyemiyo ama ben giycem gene istedigumi konussun dursun umrumda degil. Aynen gencligimi yasiyomuyorum ya valla 3 senem bu sekil bosa gitti cok kiziyom kendime

daha neler ya

kendi annem babam bile kıyafetime karışamaz.

değil eşim sevgilim yetmedi anası dadası karışsın. öperim vallaaaa

Ay senin yerinde olsam giyerim uçuş uçuş bir elbise, yaparım makyajımı, saçımı. Giyerim güzeel bir ayakkabı basarım zile aşağıdan. Anne ben şuraya gidiyorum sende gelseneeee derim. İnat değil mi. ona ne. Hem hasta olmaz öyle yapınca, hasta numarası yapar
Seni kocan beğensin kv beğenmezse de olur valla.

Hastalığını kız olarak kullananlar a bişeycik olmaz merak etme gerçekten hasta olan onu koz olarak kullanmaz
aynen ben konustum esimle diceg
Hastalığını kız olarak kullananlar a bişeycik olmaz merak etme gerçekten hasta olan onu koz olarak kullanmaz
Aynn ben konustim.esimle dicegimi dedim artik digerleri konusup dursun umursamicam

Ayni benim kayinvalidem ama arizdaki tek fark ben hayatta onu dinlemem sonucta ne giyecegime karisma hakki yok esim dahi karismayinci 3 kisileri kulak ardi ederim bence sende istemedigini soyle...
Bende dinlemicem artik 3 senede kocatti beni zaten esime.dedim oda pek gonullu olmadi biliyo cubku annesi basini agritcak diye ama umursamicam beni ilgilendirmiyo artik

atatürk koskoca ülkede kılık kıyafet devrimi yaptı. bizimkiler hala kaynana dedi diye ayak bileğini kapatmanın yollarını arıyor.

vay halinize.
Sormaaa salak gibi izin veririsem.zamaninda boyle olur iste artik giyincem istedigimi cubku ne zevki var ne tarzi benide kendisine benzetti esimin yaninda annesi gibiyim dusun yani

Darisi bana.insallah bbede 3 sene boyle oldum ses etmedim ama.en ufak biseyde kavga oluyodu artik kimseye bisey dedirtmicem zaten kaynanamla bu konuda muhattap bile olmacam insallah bende o arkadas gibi olurumda su seyden kurtulurum

Ayri oturuyoruz Allahtan bide beraber otursak olurum herhalde aynen duymicam ya bugune kadar aman bisey olmasin uzulmesin dedikce olan bana oluyo

Istediginizi giyin.
Kv nasil istedigini yaptiriyorsa siz de yaptirin.
Kaynana bir bayilir iki bayilir ucuncude alisir.
Kararli olun. Taviz vermeyin. Taviz tavizi dogurur.
Sozunu dinlemicem artik basima kalkiyo sonraresmen sormadan bisey alamicak duruma gelcem ya cocuk gibi oldum yeminle asiri kiziyom kendime nasil bu duruma dusurdum.kendimi diye

daha neler ya

kendi annem babam bile kıyafetime karışamaz.

değil eşim sevgilim yetmedi anası dadası karışsın. öperim vallaaaa
O duruma dusuyom artik gecen kaynima kayinbabama soruyo bu nasil giysin mi diye dedim onlar ne bilsin yani valla hatirladikca gicik oluryorum ya

Yapmak lazim gercekten onun gibi olcamki ses etmesin :))

Esinle konus kararini belirt ne olursa olsun ben kendim olucam de.

Bizim binalar dipdibe oldugu icin nerdeyse hergun gorusuyoz maaleseff. Hangi erkek istemezki karisi bakimli guzel olsun diye ama iste bundan sonra bende oyle olcam resmen kaynanam gibi oldum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…