Keske benm esimde agzinin payini versede sussa ses etmese hasta diye bisey olcak diye korkutmus hepsini oyuzden bosey diyemiyo ama ben giycem gene istedigumi konussun dursun umrumda degil. Aynen gencligimi yasiyomuyorum ya valla 3 senem bu sekil bosa gitti cok kiziyom kendimeİstediğini giydin diye kaynana ölmez canım korkma
O sizi nasıl sindireceğini çözmüş hastalığın arkasına saklanıp istediği gibi at koşturuyor
Keşke en baştan taviz vermeseydiniz eşinle.
Benim kaynanam bir kere bana dar giyinmişsin dedi
Eşime annene söyle ikinciye ben konuşurum yoksa dedim
Eşim de benim karımın kıyafetine kimse karışamaz dedi iyi bir tersledi, daha da ağzını açamaz.
O hasta oluyorsa sen ondan daha çok hasta ol.
Genceciksin bu günler bir daha gelmeyecek, istediğin gibi giyin süslen gez
Pes ki ne pess dahada cok sey varda bitmez iste kendisii baya baya geride kalmis gibi yani bu devirde elbise altina pantolon giyilmesini ilk defa duydumda neysePessss.
Nerde yaşıyorsunuz?
aynen ben konustum esimle dicegHastalığını kız olarak kullananlar a bişeycik olmaz merak etme gerçekten hasta olan onu koz olarak kullanmaz
Aynn ben konustim.esimle dicegimi dedim artik digerleri konusup dursun umursamicamHastalığını kız olarak kullananlar a bişeycik olmaz merak etme gerçekten hasta olan onu koz olarak kullanmaz
Bende dinlemicem artik 3 senede kocatti beni zaten esime.dedim oda pek gonullu olmadi biliyo cubku annesi basini agritcak diye ama umursamicam beni ilgilendirmiyo artikAyni benim kayinvalidem ama arizdaki tek fark ben hayatta onu dinlemem sonucta ne giyecegime karisma hakki yok esim dahi karismayinci 3 kisileri kulak ardi ederim bence sende istemedigini soyle...
Sormaaa salak gibi izin veririsem.zamaninda boyle olur iste artik giyincem istedigimi cubku ne zevki var ne tarzi benide kendisine benzetti esimin yaninda annesi gibiyim dusun yaniatatürk koskoca ülkede kılık kıyafet devrimi yaptı. bizimkiler hala kaynana dedi diye ayak bileğini kapatmanın yollarını arıyor.
vay halinize.
Aynen oyle yapcam artik buraya yazmam iti oldu valla kendime geldim yaIstediğin gibi giyin laf ederse de eşim böyle seviyor, böyle giyinmemi istiyor dersin anlar anlar anlamaz kendi bilir.
Darisi bana.insallah bbede 3 sene boyle oldum ses etmedim ama.en ufak biseyde kavga oluyodu artik kimseye bisey dedirtmicem zaten kaynanamla bu konuda muhattap bile olmacam insallah bende o arkadas gibi olurumda su seyden kurtulurumAynı şeyleri yaşayan bi arkadaş tanıdım. Yıllarca kaynanası istemediği için ve eşi de anneci olduğu için istediklerini giyemiyordu ve karşı çıkarsam hasta zaten benim yüzümden bişey olursa diye korkuyordu. Seneleri böyle geçmiş. Sonra bi silkindi, ben napıyorum hayatım istediğim gibi giyinememekle, kaynana tahakkümü altında geçiyor dedi. Ve resti çekti giyindi çıktı. Ne kaynana hasta oldu ne koca gık diyebildi. Resti çekin ve tartışmaya girmeyin (üzerinde tartışılacak bir konu olmadığını bildirmeniz için önemli.) Bi süre laf dinlersiniz benim yanıma böyle gelme de der, gitmeyin. Konu açılınca kısa cevaplar verin uzatmayın. Bildiğinizi okuyun. Bi süre sonra alışıyorlar merak etmeyin. Kolay gelsin
Ayri oturuyoruz Allahtan bide beraber otursak olurum herhalde aynen duymicam ya bugune kadar aman bisey olmasin uzulmesin dedikce olan bana oluyoNeden isteklerini yerine getiriyorsunuz ki? O şunu giy bunu giy desin siz de hiiççç duymayın. Bakın kavga edin karışamazsın diye bağırın demiyorum duymayın. Sanki o an o mekanda siz yokmuşsunuz o başkasıyla konuşuyormuş gibi davranın. Bir de beraber mi oturuyorsunuz?
Basim acik dedim daha nasil acik olabilirmki deyince bisey demedi.oda anneyi onaylıyor alttan alttan...sen desene eşine herkesin mezarı ayrı, benim günahım beni ilgilendirir, dinde zorlama yoktur diye...
Ayri yasiyoz AllahtanAnkadığım kadarıyla kvsenizle yaşıyorsunuz asıl hata bu zaten
Sozunu dinlemicem artik basima kalkiyo sonraresmen sormadan bisey alamicak duruma gelcem ya cocuk gibi oldum yeminle asiri kiziyom kendime nasil bu duruma dusurdum.kendimi diyeIstediginizi giyin.
Kv nasil istedigini yaptiriyorsa siz de yaptirin.
Kaynana bir bayilir iki bayilir ucuncude alisir.
Kararli olun. Taviz vermeyin. Taviz tavizi dogurur.
O duruma dusuyom artik gecen kaynima kayinbabama soruyo bu nasil giysin mi diye dedim onlar ne bilsin yani valla hatirladikca gicik oluryorum yadaha neler ya
kendi annem babam bile kıyafetime karışamaz.
değil eşim sevgilim yetmedi anası dadası karışsın. öperim vallaaaa
Yapmak lazim gercekten onun gibi olcamki ses etmesin :))Ay senin yerinde olsam giyerim uçuş uçuş bir elbise, yaparım makyajımı, saçımı. Giyerim güzeel bir ayakkabı basarım zile aşağıdan. Anne ben şuraya gidiyorum sende gelseneeee derim. İnat değil mi. ona ne. Hem hasta olmaz öyle yapınca, hasta numarası yapar
Seni kocan beğensin kv beğenmezse de olur valla.
Esinle konus kararini belirt ne olursa olsun ben kendim olucam de.Evleneli 3 sene olcak kaynanam kiyafetime cok karisir hep uzun kapali seyler giyinmeme ister ben acigim bu arada. 3 senede surekli pantolon tunik giyiyorum baska bisey giyemedim daha cunku ayak bilegim dahi gozukmeyecekmis. Esim istiyoki farkli giyinim bakayim kendime ama annesi hasta diye ses etmiyo ben biktim artik bu durumdan bi cozum bulmam lazim siz olsaniz ne yaparsiniz ne dersiniz bu durumda. Gecen kaynanamla laf arasi konustuk elbise giy ama altina pantolon giyersen tabi dedi olurmu oyle sey oldu olacak ferace giyinip cikim dedim ama laf anlatamiyorum ne zaman bu konu acilsa kavga cikiyo nolur yardmci olun 24 yasindayim kendimi yasli gibi hissediyorum ya kendine benzetmeye calisiyo beni offf
Bizim binalar dipdibe oldugu icin nerdeyse hergun gorusuyoz maaleseff. Hangi erkek istemezki karisi bakimli guzel olsun diye ama iste bundan sonra bende oyle olcam resmen kaynanam gibi oldum yaKendinizden ne kadar ödün verirseniz sizden daha da fazlasını isteyecekler.ben kaynanam lara giderken dikkat ediyorum giydiklerime ama onun dışında kendi istediğim gibi giyiniyorum.ha laf sokma olmuyor mu yine tabi ki arada oluyir ama cevaplarını alırlar.ki sizde eşiniz kendinize bakmanızı istiyor
Kadinin baska isi yokki gelip bana sariyo hepGiyin istediginizi ne solerse solesin kaynana duymayin konuyu degistirin bildiğinizi yapmaya devam edin biyerde oda bikar heralde ona ne ne hakla karisir.
Ayak bileğini çorapla kapatabilirsiniz