Kiyafete karisilmasi

Vallahi tatlim ayni sikinti bende de var iki senelik evliyim ilk gelinim üstelik açık biriyim eşim açık olmamdan yana sıkıntı yaratmasada annesinin baskısı altında kalıyor bazen

İnsanlar da bi tuhaf yahu madem öyle bi gelin istiyorsun niye açık gelin alıyorsun babasının evinden öyle geldi değil mi sonradan insanların psikolojisine oynuyorlar. Eşinin susmaması lazım herkes istediği gibi giyinir sonuçta, yani tamam bir kaç kez uyarabilir ama bunaltmak nedir.

Kız kayınvalidene neki.Konuşsun konuşsun dursun haklısın annecim de.Yaşında kucukmuş.Kayınvalıde ıle mı oturuon.

Kime ne senin ne giyeceğinden...kv kapalı anladığım kadarıyla seni açık beğenen kim eşin seni böyle kabul etti mi etti gerisi teferruat.giy istediğini ne diyecek niye böyle giyindin deyip hakaret mi edecek hayır tut ki kızdı laf dedi ben böyle seviyorum de illa mazaret bulman gerekiyorsa kocam böle istiyor de.ama sen en baştan taviz vermişsin bu hata bi kere..bnm kv de etek giy pantalon haram vs deyip duruyodu sevmiyorum etek giymeyi dedim baktım devam ediyor en son oğlun izin vermiyor etek açılır diyo demiştim susmuştu.şu kv deler hastalıklarını miss gibi kullanıyo ona da ayrı tavım...

Desin dursun sen bildiğini giy madem eşinde istiyo kendi kendine konuşsun o kaynanan napcak giydiklerini üstünden mi çıkaracak sen istediğini giy söylenirsede duymamazlıktan gel... bide milletin kıyafetine karışıyolar allahım yaa yolacan bu kaynanaları

Aslinda esim bi kac defa ses etmedi ama annesi haftalarca konusmadi bide hasta krizlere giriyo diye bisey olcak diye ses etmiyo ben kendim konustummu mutlaka kavga ediyoz napcam bilemedim
Ay konuşmazsa konuşmasın bir kriz geçirir iki kriz geçirir üçüncüde takan yok keser sesini olmaz bişy merk etme senin kıyafetinden ölecek değil ya kullanıo kızı işte hastalığıyla takmayın girsin krizlere

benim de tam tersi durumum
çok yoğun çalıştığım için çok bakamıyorum kendime ama eşim de annesi de hep istiyorlar ki manikürüm eksik olmasın saçlarım hep fönlü olsun makyajsız çıkmayayım elbiseler giyeyim.
yorgunum anacımmm kimse anlamıyor

Kesinlikle dik kafali davranir istedigimi giyerdim. Hatta huyum batsin inadina en sevmedigi sekilde giyinirdim. O kim oluyor yahu ?

Yahu sizin anneniz babanız eşinizin kıyafetine karışıyor mu? Böyle düşünmek ne kadar absürt değil mi? Sizin kıyafetinizden hasta olacaksa ona yapacak bir şey yok ki. Sonsuza kadar başka birisini kontrolü altında mı tutacak. Size bir sıkıntı çıkarırsa oturup eşinizle konuşun. İstediği kadar konuşmasın işi düşünce yine size gelir bileğiniz açık mı kapalı mı diye bakamaz bile.

Sen istediğin gibi giyin kimseyş karıştırma eşin dahi olsa sana saygısı olsun daha ilk başta alıştırıcaktınız. Yaşınız genç valla şimdş istediğinizi giymezseniz ilerde hiç giyemezsınız. Bence susmayın vr artık istediğinizi giyin konuşmucak mı aman boşver daha iyi dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…