Kiyafete karisilmasi

Nisanliyken esim.diyodu kalcani kapatcak seyler giyin diye amanbu kadar bunaltacaklarini tahmin etmiyodum dedim zaten kendisini bu kadzr ustume gelcenizi bilsem en bastan kabul etmezdim diye

Ben her giycegim seyi soylemiyorum ki bana bi elbise bakmis sagolsun cok dusunceli ya bunu al ama altina pantolonda giy dedi yoksa goydigim biseyi izin almiyorum ki bide ustumde hosuna gitmeyen bisey oldumu esimi dolduruyo ya guzellikle giymeyecem agzimin tadi bozulmasin diye yada tartismayla sonlacakti bende her defasinda ses etmedim saf gibi esimle aram bozulmasin diye ama is cigrindan cikti artik konustum.esimlede bana ne sen.ne.anne karismayin diye gonulsuz tamam dedi basimi agritcak kv. Ama napim bu gidisle beni oyuncak bebek gibi giydiriyp cikartiyo

Ve aynı benim dedem gibi ilerde çocuklarının da üstünde baskı kuracaklar ve çocukların sessiz bir anne baba ve her şeye burnunu sokan bir babaannne psikolojisi ile yetişecekler
Aynen cok sessiz kaliyorum farkinda olupta cozum bulammak cok zor ya oyle olmak istemiyorum hayatimi o yonlerdiremez

Evet tek suclu benim en basta izin verdim karismasina heves etmistir diye ses etmedim. Valla kendimi bazrn okadar iradesiz ezik hissediyomki ya ne hale dusurdum kendimi of siz boyle diyince dahada kiziyom kendime

Sozunu dinlemicem artik basima kalkiyo sonraresmen sormadan bisey alamicak duruma gelcem ya cocuk gibi oldum yeminle asiri kiziyom kendime nasil bu duruma dusurdum.kendimi diye
Vallahi sizin gibi hemcinslerimi gordukce uzuluyorum
3 sene nasil reva gordunuz kendinize bu durumu
Henuz 24 yasindaymissiniz. Simdi istediginiz gibi giyinmeyip de ne zaman giyineceksiniz?

Bence ufak ufak değiştirin tarzınızı. Birden yapmayın. Zamanla çözmeye çalışın.

Evet nasil yapcam bilmiyorum ama inan annem.babam gorse cok kizar biz seni boylemi yetistirdi pisirik gibi diye

Vallahi sizin gibi hemcinslerimi gordukce uzuluyorum
3 sene nasil reva gordunuz kendinize bu durumu
Henuz 24 yasindaymissiniz. Simdi istediginiz gibi giyinmeyip de ne zaman giyineceksiniz?
Aynen 3 sene nasil sessiz kalmisim gerci kac defa tartistim ama yine sustum simdi susmal istemiyorim bi cozum bullmak istiyorum

D3mez esim oyle annesi nasil.yapiyosa duygu somurusuyle hallediyo olayi esim de bikti kendi derdimlemi ugrasayim sizin.bu sacma konularla diye kendini atese atmaz o ne uyanik

Evli bir bayanın kıyafetine bence sadece kocası karışabilir onuda abartmıyorsa. Siz pasif kalmışsınız biraz galiba.

Kayınvalıde ilk nasıl gelin aldıysa sizi o şekil kabul etsin.Bu baskı gereksiz.Kaldıki oğlu memnun. Zaten hastaymış onca derdin arasında sizin giyim kuşamınız mı dert edinmiş.

Sormaaa salak gibi izin veririsem.zamaninda boyle olur iste artik giyincem istedigimi cubku ne zevki var ne tarzi benide kendisine benzetti esimin yaninda annesi gibiyim dusun yani
Nasıl giyiniyorsunuz ki kapalı kıyafetlerle sürekli yaşlı gibi olduğunuzu düşüyorsunuz? Açık giyinmek genç görünmeye yetseydi keşke. Bu algınızı da bir değiştirin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…