Sorma oda bisey dedimi annesine gunlerce haftalarca konusmuyo esim bile bisey diyemiyoken ben nasil sozumu gecircem bide hasta ya bisey olursa benm ustume kalacak diyede korkuyom ses edemiyom o yuzdenİş eşte bitiyor. Kv-gelin savaşı hikaye.
Aslinda esim bi kac defa ses etmedi ama annesi haftalarca konusmadi bide hasta krizlere giriyo diye bisey olcak diye ses etmiyo ben kendim konustummu mutlaka kavga ediyoz napcam bilemedimKayınvalidenizi ne ilgilendirir sizin ne giydiğiniz, müdahale ettirmeyin, ne giymek istiyorsanız giyin, eşinizde annesinin hastalığının arkasına sığınmasa ne güzel olur.
Kimse uyarıdan ölmez.Sorma oda bisey dedimi annesine gunlerce haftalarca konusmuyo esim bile bisey diyemiyoken ben nasil sozumu gecircem bide hasta ya bisey olursa benm ustume kalacak diyede korkuyom ses edemiyom o yuzden
Valla suan oyle yapmal istiyorum alisverisi yapayim giyinim laf ederse etsin dursun diyom sonra hasta bisey olcak basima kalcak diyede korkuyom vazgeciyomKayınvalide kimmiş kıyafet konusunda oldu bide ondan da icazet mi alınacakmış ⁉ Herkes yerini bilsin eşin bile karışmaması gereken konuda kayınvalideye oturup halt yemek düşer.
Bir kere de siz kötü olun uyarın gerekirse sert bir dille.
bırak konuşmasın ya. isterse senelerce konuşmasın. ne güzel sindirmiş sizi oh.Aslinda esim bi kac defa ses etmedi ama annesi haftalarca konusmadi bide hasta krizlere giriyo diye bisey olcak diye ses etmiyo ben kendim konustummu mutlaka kavga ediyoz napcam bilemedim
Benm kaynana istemedigi bisey oldumu mutlaka kavga cikariyo ertesi gun hastanede buluyoz onu kac defa basima geldiKimse uyarıdan ölmez.
o zaman sende ayıl bayıl hastaneye git sana da ses edemesinlerBenm kaynana istemedigi bisey oldumu mutlaka kavga cikariyo ertesi gun hastanede buluyoz onu kac defa basima geldi
Bana kalsa konusmasin valla kafam daha rahat ediyobırak konuşmasın ya. isterse senelerce konuşmasın. ne güzel sindirmiş sizi oh.
e daha ne. eşin de hasta diye susarsa ona da haddini bildir. siz de beni hasta edeceksiniz yakında de.Bana kalsa konusmasin valla kafam daha rahat ediyo
İyi bulmuş yolunu valla kolay yoldan işini görüyo bir kere de sen bayılıver canımBenm kaynana istemedigi bisey oldumu mutlaka kavga cikariyo ertesi gun hastanede buluyoz onu kac defa basima geldi
Aslinda esim basini agritmak istemiyo cunku bu konu gundeme defalarca gelmisti bikti sanirimçok hasta olan insan baskasının kıyafetını dert edınmez kendıyle ilgilenır. Biri hasta dıye her dedıgı yapılacak degıl eşin annesının sözünden cıkamıyor hastalıık bahane...
Valla ya bende onun gibi yapcamo zaman sende ayıl bayıl hastaneye git sana da ses edemesinler
Aslinda esim basini agritmak istemiyo cunku bu konu gundeme defalarca gelmisti bikti sanirim