Kiyafete karisilmasi

Violettem

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2019
186
47
29
Evleneli 3 sene olcak kaynanam kiyafetime cok karisir hep uzun kapali seyler giyinmeme ister ben acigim bu arada. 3 senede surekli pantolon tunik giyiyorum baska bisey giyemedim daha cunku ayak bilegim dahi gozukmeyecekmis. Esim istiyoki farkli giyinim bakayim kendime ama annesi hasta diye ses etmiyo ben biktim artik bu durumdan bi cozum bulmam lazim siz olsaniz ne yaparsiniz ne dersiniz bu durumda. Gecen kaynanamla laf arasi konustuk elbise giy ama altina pantolon giyersen tabi dedi olurmu oyle sey oldu olacak ferace giyinip cikim dedim ama laf anlatamiyorum ne zaman bu konu acilsa kavga cikiyo nolur yardmci olun 24 yasindayim kendimi yasli gibi hissediyorum ya kendine benzetmeye calisiyo beni offf

Kayınvalidenizi ne ilgilendirir sizin ne giydiğiniz, müdahale ettirmeyin, ne giymek istiyorsanız giyin, eşinizde annesinin hastalığının arkasına sığınmasa ne güzel olur.
Aslinda esim bi kac defa ses etmedi ama annesi haftalarca konusmadi bide hasta krizlere giriyo diye bisey olcak diye ses etmiyo ben kendim konustummu mutlaka kavga ediyoz napcam bilemedim

suç ne eşinde ne de kayınvalidende. suç tamamen sende. çünkü sen izin veriyorsun buna. giy istediğini çık, napacak saçını mı yolacak gelip? yırtacak mı üstündeyken onları? hayır napabilir yani? ayrıca neyin kavgası bu? kavga etmeyi de bırak cevap verme bile. "benim hayatım benim bedenim benim seçimim, kölen değilim sen benim ne giydiğime karışamazsın" diyip susacaksın. bu cümleden sonraki dediklerine cevap bile vermeyeceksin. sen izin istersen, o da böyle hakimiyet kurar.

Valla suan oyle yapmal istiyorum alisverisi yapayim giyinim laf ederse etsin dursun diyom sonra hasta bisey olcak basima kalcak diyede korkuyom vazgeciyom

Aslinda esim bi kac defa ses etmedi ama annesi haftalarca konusmadi bide hasta krizlere giriyo diye bisey olcak diye ses etmiyo ben kendim konustummu mutlaka kavga ediyoz napcam bilemedim
bırak konuşmasın ya. isterse senelerce konuşmasın. ne güzel sindirmiş sizi oh.

çok hasta olan insan baskasının kıyafetını dert edınmez kendıyle ilgilenır. Biri hasta dıye her dedıgı yapılacak degıl eşin annesının sözünden cıkamıyor hastalıık bahane...
Aslinda esim basini agritmak istemiyo cunku bu konu gundeme defalarca gelmisti bikti sanirim

Aslinda esim basini agritmak istemiyo cunku bu konu gundeme defalarca gelmisti bikti sanirim

baş agrıtacak bişey yok. illa izin alması gerekmıyor, sen gıyeceksın eşin ses etmeyecek bu konu hakkında konusmaycak annesıyle. O krizler fıln uydurma hep, dediğini yaptırmak için. sen de arada bayıl madem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…