Aynen sorun bendeBu konuda asıl hata ne eşinizde,
ne kayınvalidenizde.
İnsanlar,bize,bizim onlara çizdiğimiz sınırlara göre davranırlar.
Böyle bir konuyu,24 yaşındaki evli bir kadının çözemiyor oluşu asıl sıkıntı.
Peki kendinize bunu neden yapıyorsunuzBenm annem.bile kiziyo bana cocukmusun ne karistiriyon diye. Inan benm annem bende daha civil giyiniyo yanima geldimi ben bakimsiz salas gibi duruyorum
Ve aynı benim dedem gibi ilerde çocuklarının da üstünde baskı kuracaklar ve çocukların sessiz bir anne baba ve her şeye burnunu sokan bir babaannne psikolojisi ile yetişeceklerDogru diyosun valla 2 cocuk annesiyim ama bekarken daha iyiydim simdi oyle bi hale getirmiski giysem sanko suc islemis gibi olcam
Evleneli 3 sene olcak kaynanam kiyafetime cok karisir hep uzun kapali seyler giyinmeme ister ben acigim bu arada. 3 senede surekli pantolon tunik giyiyorum baska bisey giyemedim daha cunku ayak bilegim dahi gozukmeyecekmis. Esim istiyoki farkli giyinim bakayim kendime ama annesi hasta diye ses etmiyo ben biktim artik bu durumdan bi cozum bulmam lazim siz olsaniz ne yaparsiniz ne dersiniz bu durumda. Gecen kaynanamla laf arasi konustuk elbise giy ama altina pantolon giyersen tabi dedi olurmu oyle sey oldu olacak ferace giyinip cikim dedim ama laf anlatamiyorum ne zaman bu konu acilsa kavga cikiyo nolur yardmci olun 24 yasindayim kendimi yasli gibi hissediyorum ya kendine benzetmeye calisiyo beni offf
Yapmayın Allah aşkına, ne eşiniz ne de bi başkası bunun kararini veremez. Siz dogruyu yanlişi ayirt edemeyecek kadar iradesiz misiniz ki bi başkasi sizin yerinize karar versin?İş eşte bitiyor. Kv-gelin savaşı hikaye.
Hadi ya üzüldün çünkü tartışmak kötü ne yapacam pekiDun gece konustum tartistik sonra istedigini giy gunaha girmek istiyosan felan dedi ne bilim ya valla bunlar yuzunden giyinmeyi unuttum
Evleneli 3 sene olcak kaynanam kiyafetime cok karisir hep uzun kapali seyler giyinmeme ister ben acigim bu arada. 3 senede surekli pantolon tunik giyiyorum baska bisey giyemedim daha cunku ayak bilegim dahi gozukmeyecekmis. Esim istiyoki farkli giyinim bakayim kendime ama annesi hasta diye ses etmiyo ben biktim artik bu durumdan bi cozum bulmam lazim siz olsaniz ne yaparsiniz ne dersiniz bu durumda. Gecen kaynanamla laf arasi konustuk elbise giy ama altina pantolon giyersen tabi dedi olurmu oyle sey oldu olacak ferace giyinip cikim dedim ama laf anlatamiyorum ne zaman bu konu acilsa kavga cikiyo nolur yardmci olun 24 yasindayim kendimi yasli gibi hissediyorum ya kendine benzetmeye calisiyo beni offf
Demek ki biraz da görev eşinize düşüyor. Pasif kalmasın. Annesine "ben karışmıyorum kocası olarak sana ne oluyor anne" demesi gerekir. Siz elsiniz. Her türlü kötü olursunuz. Onun annesiyle çözmesi lazım.Zaten esimlede konustum biraz tartistik ama banane ben alip giyincem inan yasama sevinci kalmadi ya herseyi soyledim annesinin karsitigini felan ses edemedi istedigini giy beni utandirma gibi seyler soyledi sanki ne giycem uyanilacak g.tumu basimi acacak degilim deyince bisey diyemiyp ama karismaya gelince eksik kalmiyolar
Konuyu dini boyuta taşımak istemiyorum ama eşiniz bildiğiniz inanç sömürüsü yapıyor.
Beyfendi sizin sevap-günah bekçiniz mi?
İnançlı bir insanım,aklım başımda,
vücudumu hangi kıyafetle,ne ölçüde kapatacağımı kendi düşüncelerim doğrultusunda tayin edip,uygulayabilirim.
Eşim ancak güzellikle tavsiyede bulunabilir,zorlayamaz.
Hele beni günahkar olmakla itham edip,
alttan alta tehdit edemez.
Kayınvaldeme ise bu konuda hiç söz düşmez.
O da bildiğiniz duygu sömürüsü yapan,
aciz bir kadın.
Her ikisine de 'yeter,dur' demek size düşer.
Aynen oyle yapcam bildigimi yapcam bu kadar karismasina izin vermemem.lazim annem bile cok kiziyo bu duruma cocukmusun sen ne karistiriyon diyo salaklik bende iste