Farketmez ama zorlandimida heves kalmiyo ben zamaninda kapanmayi dusunen bi insandim taaki bu durumu dusene kadar simdi kaynana yuzunden heves yok istek yok. Ferace yaslilik isi degil ama bi gorsen beni anlarsin inan esimin yanina yakistiramiyorum annesi gibi hissediyom oda istiyo guzel bakimli olayim ama annesi sagolsun burnunu sokuyoAnlamadım ferace giyenler yaşlı mı oluyor?
Yada uzun tunik giyenler?
Ben çok kapalı hatta çarşaflı bi bayanım gencim güzelim kendimide hiç yaşlı hissetmiyorum
Size gelince bence insan kapalı açık fark etmez mutlu olduğu şekilde yaşamalı ve giyinmeli kimseye bakmadan nasıl mutluysanız o şekilde yaşayıp giyinin...
Aynen bundan sonra alip giycem giyinmeyi unuttum valla. Ya ben normaldede oyle dekolte minik etek tarzi giyen biri degilim ki aslinda giyinmemde aviklik bile yok ama bilmiyorum niye boyle yapiyolar. Bi ara kaynanam bacaklarin vucudun guzel ortaya cikarma diyip duruyo kiskaniyo diye dusunuyomKayınvalidenin kıyafetine karışma hakkı yok
Eşinin de YOk
Çok abes giyinirsen belki eşin hoşlanmaz dile getirebilir ama kv kim oluyır
İstediğini giy müsade alma
Anan değil baban değil ona ne ya
Aynen bundan sonra alip giycem giyinmeyi unuttum valla. Ya ben normaldede oyle dekolte minik etek tarzi giyen biri degilim ki aslinda giyinmemde aviklik bile yok ama bilmiyorum niye boyle yapiyolar. Bi ara kaynanam bacaklarin vucudun guzel ortaya cikarma diyip duruyo kiskaniyo diye dusunuyomKayınvalidenin kıyafetine karışma hakkı yok
Eşinin de YOk
Çok abes giyinirsen belki eşin hoşlanmaz dile getirebilir ama kv kim oluyır
İstediğini giy müsade alma
Anan değil baban değil ona ne ya
Önemli olan insanın nasıl mutluysa öyle giyinmesi bence.Farketmez ama zorlandimida heves kalmiyo ben zamaninda kapanmayi dusunen bi insandim taaki bu durumu dusene kadar simdi kaynana yuzunden heves yok istek yok. Ferace yaslilik isi degil ama bi gorsen beni anlarsin inan esimin yanina yakistiramiyorum annesi gibi hissediyom oda istiyo guzel bakimli olayim ama annesi sagolsun burnunu sokuyo
Evet ben alistirdim.en bastan bisey demedim salak gibi heves etmis geliniyim sonra istedigim olur dedim ama oyle olmadiEşin bi şey demiyorsa kaynana ya ne oluyor.. Yapa yapa alıştırmışsın.. İstediğin gibi giyin.
Dogru diyosun ilk basta bisey demedim simdide hic diyemiyorum ama gece konustum esimle alip giyincem artik inan giyinmeyi unuttum simdide neyi nasil giyecegimi bilmiyorum ben bu hallere dusecek insanmiydim yaTamamen senin tavrınla alakalı.Sessiz kalıp her dediğini yaparsan daha başına çok işler gelir.Eşin bile belli oranda karışmalı ...Kayınvalide kim oluyor
Masallah ne guzel darisi bana ama bu kaynana basimda oldukca boyle guzel seylerdrn soguyorum. Oyle yapcam alisveris yapip giyincem artik konusanda konusup dursunÖnemli olan insanın nasıl mutluysa öyle giyinmesi bence.
Mesela ben çarşafımla çok çok mutluyum her türlü ortama giriyorum çıkıyorum.
Siz nasıl mutluysanız nasıl iyi hissediyorsunuz eşinşze kayınvalidenize bakmayın laf edicek olursa eşim ve ben kabul ettik ve ben böyle mutluyum diyip kestirip atın...
Binalar yanyana bu sene tasincam ama yine ayni sehirde olcam. En basta hata yaptim ses etmedim simdi basima kalkti valla suan sitelere bakiyorum ne giycemi bilemedm o derece unutmusum giyinmeyi. Zaten 3 sene olcak su 3 senede cektigim fotolar bakinca sinir oluyorum hepsini silesim geliyo hep ayni kiyafetler esim yanimda nasil dikkat cekiyo asiri sinir oluyorumHer gün mü görüşüyorsunuz ?
Giy çık ne olacak, nereden görecek, görsede senin kıyafetin yüzünden hastalanıcaksa kendine farklı dertler bulmasını sağlayan haberleri vs açın insanlara neler oluyor görsün, görsünkğ saçma sapan bir kıyafet meselesine takılmasın.
Herkes özgürdür, kendi annenin babanın hatta eşinin karışmadığı şeye, o nasıl karışabilir ?
Bu kadar baskı kurdurtmayın üzerinizde yıllar sonra hep mutsuz hatırlarsınız bu günleri.
Keske oyle densee varya ne rahatlarim:)))Anne sende benim göz zevkimi bozuyorsun biraz açık giyin deyiver ne olacak =)
Sen onun için kapalı giyiyon madem oda senin için açık giyiniversin bakalım...
Dogru diyosun valla 2 cocuk annesiyim ama bekarken daha iyiydim simdi oyle bi hale getirmiski giysem sanko suc islemis gibi olcamNiye sözünü geçiriyorsun. Giy çık karşısına. Kaç yaşına gelmişsin kendi fikirlerinle hareket etmeyeceksen ne anlamı var bir birey olmanın.
Aynen oyle yapcam bildigimi yapcam bu kadar karismasina izin vermemem.lazim annem bile cok kiziyo bu duruma cocukmusun sen ne karistiriyon diyo salaklik bende isteSen bildiğini okuyacaksın çözüm basit. Gerekirse sana ne diye tersleyeceksin.
Zaten esimlede konustum biraz tartistik ama banane ben alip giyincem inan yasama sevinci kalmadi ya herseyi soyledim annesinin karsitigini felan ses edemedi istedigini giy beni utandirma gibi seyler soyledi sanki ne giycem uyanilacak g.tumu basimi acacak degilim deyince bisey diyemiyp ama karismaya gelince eksik kalmiyolarTartışmaya gerek yok. İstediğinizi giyin. Eşim beni böyle beğeniyor diyip kestirip atın. Kendi tartışmak isterse oğluna sor dersiniz.
Yapmicam zaten ne derse umrumda degil giyinip cikcam bugune kadar yapmadigim hataİstediğini giyin, açıklama yapmak zorunda mısın, bırak küssün.
Tabiki hayir zaten karistirmicam buraya bu konuyu acinca kendime geldim keske onceden gozumu acip laf ettirmeseydim ilk basta ses etmedm.salak gibi simdi sinirini asiyolarEee hasta diye herşeye karışma hakkı mı doğuyor!
Cok sacma konular da iste insan ilk basta mal gibi ses etmezse boyle herseyine karisir iste“Yoo bu daha güzel, ben böyle daha çok beğeniyorum.” falan deyip geçiştirin. Daha neler duyacağız ya.
Aynen ben safligim en basta bisey demedim hevesi var bisey olmaz diye ama is cigrindan cikti 3 senede yasamadigimi farkettim ya ki ben kiyafete bayilirim ama gel gorki giyinmeyi unuttumSanane de geç ya çok mu zor ne çekiyosunuz şu kaynanalardan siz izin veriyorsunuz herşeye burun sokmalarına.
Benm annem.bile kiziyo bana cocukmusun ne karistiriyon diye. Inan benm annem bende daha civil giyiniyo yanima geldimi ben bakimsiz salas gibi duruyorumOlsun birşey senin annen mı haddini bileydi gencecik kızsın sAf olma buladar sağlıklıdır o dıygu sömürüsü yapıyodur bilmiyor muyuz