Kiyafete karisilmasi

Farketmez ama zorlandimida heves kalmiyo ben zamaninda kapanmayi dusunen bi insandim taaki bu durumu dusene kadar simdi kaynana yuzunden heves yok istek yok. Ferace yaslilik isi degil ama bi gorsen beni anlarsin inan esimin yanina yakistiramiyorum annesi gibi hissediyom oda istiyo guzel bakimli olayim ama annesi sagolsun burnunu sokuyo

Kayınvalidenin kıyafetine karışma hakkı yok
Eşinin de YOk
Çok abes giyinirsen belki eşin hoşlanmaz dile getirebilir ama kv kim oluyır
İstediğini giy müsade alma
Anan değil baban değil ona ne ya
Aynen bundan sonra alip giycem giyinmeyi unuttum valla. Ya ben normaldede oyle dekolte minik etek tarzi giyen biri degilim ki aslinda giyinmemde aviklik bile yok ama bilmiyorum niye boyle yapiyolar. Bi ara kaynanam bacaklarin vucudun guzel ortaya cikarma diyip duruyo kiskaniyo diye dusunuyom

Kayınvalidenin kıyafetine karışma hakkı yok
Eşinin de YOk
Çok abes giyinirsen belki eşin hoşlanmaz dile getirebilir ama kv kim oluyır
İstediğini giy müsade alma
Anan değil baban değil ona ne ya
Aynen bundan sonra alip giycem giyinmeyi unuttum valla. Ya ben normaldede oyle dekolte minik etek tarzi giyen biri degilim ki aslinda giyinmemde aviklik bile yok ama bilmiyorum niye boyle yapiyolar. Bi ara kaynanam bacaklarin vucudun guzel ortaya cikarma diyip duruyo kiskaniyo diye dusunuyom

Tamamen senin tavrınla alakalı.Sessiz kalıp her dediğini yaparsan daha başına çok işler gelir.Eşin bile belli oranda karışmalı ...Kayınvalide kim oluyor

Önemli olan insanın nasıl mutluysa öyle giyinmesi bence.
Mesela ben çarşafımla çok çok mutluyum her türlü ortama giriyorum çıkıyorum.
Siz nasıl mutluysanız nasıl iyi hissediyorsunuz eşinşze kayınvalidenize bakmayın laf edicek olursa eşim ve ben kabul ettik ve ben böyle mutluyum diyip kestirip atın...

Tamamen senin tavrınla alakalı.Sessiz kalıp her dediğini yaparsan daha başına çok işler gelir.Eşin bile belli oranda karışmalı ...Kayınvalide kim oluyor
Dogru diyosun ilk basta bisey demedim simdide hic diyemiyorum ama gece konustum esimle alip giyincem artik inan giyinmeyi unuttum simdide neyi nasil giyecegimi bilmiyorum ben bu hallere dusecek insanmiydim ya

Masallah ne guzel darisi bana ama bu kaynana basimda oldukca boyle guzel seylerdrn soguyorum. Oyle yapcam alisveris yapip giyincem artik konusanda konusup dursun

Anne sende benim göz zevkimi bozuyorsun biraz açık giyin deyiver ne olacak =)
Sen onun için kapalı giyiyon madem oda senin için açık giyiniversin bakalım...

Binalar yanyana bu sene tasincam ama yine ayni sehirde olcam. En basta hata yaptim ses etmedim simdi basima kalkti valla suan sitelere bakiyorum ne giycemi bilemedm o derece unutmusum giyinmeyi. Zaten 3 sene olcak su 3 senede cektigim fotolar bakinca sinir oluyorum hepsini silesim geliyo hep ayni kiyafetler esim yanimda nasil dikkat cekiyo asiri sinir oluyorum

Niye sözünü geçiriyorsun. Giy çık karşısına. Kaç yaşına gelmişsin kendi fikirlerinle hareket etmeyeceksen ne anlamı var bir birey olmanın.
Dogru diyosun valla 2 cocuk annesiyim ama bekarken daha iyiydim simdi oyle bi hale getirmiski giysem sanko suc islemis gibi olcam

Tartışmaya gerek yok. İstediğinizi giyin. Eşim beni böyle beğeniyor diyip kestirip atın. Kendi tartışmak isterse oğluna sor dersiniz.
Zaten esimlede konustum biraz tartistik ama banane ben alip giyincem inan yasama sevinci kalmadi ya herseyi soyledim annesinin karsitigini felan ses edemedi istedigini giy beni utandirma gibi seyler soyledi sanki ne giycem uyanilacak g.tumu basimi acacak degilim deyince bisey diyemiyp ama karismaya gelince eksik kalmiyolar

Sanane de geç ya çok mu zor ne çekiyosunuz şu kaynanalardan siz izin veriyorsunuz herşeye burun sokmalarına.
Aynen ben safligim en basta bisey demedim hevesi var bisey olmaz diye ama is cigrindan cikti 3 senede yasamadigimi farkettim ya ki ben kiyafete bayilirim ama gel gorki giyinmeyi unuttum

Olsun birşey senin annen mı haddini bileydi gencecik kızsın sAf olma buladar sağlıklıdır o dıygu sömürüsü yapıyodur bilmiyor muyuz
Benm annem.bile kiziyo bana cocukmusun ne karistiriyon diye. Inan benm annem bende daha civil giyiniyo yanima geldimi ben bakimsiz salas gibi duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…