Kiyafete karisilmasi

Bisry demicem konusup dursun ama.baya basimi agritcak olsun benm.istedigim olsunda gerisi onemli degil ben tek esimi doldurcak oda annem.hasta diye bisey diyemicel annesine bana karsi doldurusa gelip aramiz bozulvak diye korkuyorum yok sa umrumda degil

Hasta insan canının derdine düşer, kimseyi gözü görmez. Nasıl bir hastalıkmış bu? Başkalarına karışacak enerjiyi nerden buluyor.
Dogru diyosun 3 sene bizi boyle bu hale getirdi ama artik herkes kendine bisey demeden giyinip cikcam basim.agricak ama napim

niye izin alıyorsunuz ki ? alın giyin istediğinizi yorum yapma hakkı vermeyin
Izin alma.degil mesela giyiniyorum ya giyme diyo esimon yaninda sonrada yorgunum.hastayim diyo felan esimde annesi bisey diyemiyo annesine gelip bana satasiyo giyme diye bende aramiz bozulmasin kimse uzulmesin diye okeyliyorum salak gibi bugune kadar okeyledimde ne oldu kiymet bilmiyolar bide daha fazlasini istiyolar

Hemde ne terbiyesizlik ben onun sonucta oz kizi degilim 2 cocuklu anneyim yani ama bu duruma getirdi aman uzulmesin bisey olmasin dedikce basima kalkiyo

Esim dekolte mini etek haric karimaz biliyorum ama annesinin doldurusu iste kadin nasil yapiyosa beceriyo

Ben o sozu kotulemek icin degil basim acik biriyim o sekil giyincegime ferace giyinim dahai iyi yani

Evet en buyuk hata bende maalesef alistiedim ilk zaman ses etmedim simdi istedigimi yapcam ama.basimi baya agritcak bakalim cozum ilcakmi

Cokk dogru diyosun baya pisirik kaldim kendimi sirkelemem lazim kukla gibi oynatiliyom sanki yaa valla cok kiziyom kendime

Kv bu cesareti eşinizden bulduğu için böyle şu saatten sonra ne deseniz boş ancak eşiniz müdahale ederse olur . Keşke ilk günden taviz vermeseydiniz
Keskeee simdiki aklim olsa hic karismasina izin verirmiyim ilk gelin hevesi var dedim bisi demedim ama yanlis yapmisim esim gonulsuzde olsa istedigini giy dedi basim agricak ama napim

Aynen suc bende en basya ipin ucunu verdim eline esim ilk zamnlar boyle degildi alirdi annesi laf ederdi simdi doldurusa gele gele alisti oda basinida agritmak istemiyo arada kalmakta istemiyo ben konustum ama dedim bu sekil mutlu degilim diye gonulsuz ama umrumda degim sirf onlar uzulmesin diye kendimi eziyorum ama biride demiyo bu kiz uzulmesin ses etmeyelim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…