Aynen karisamaz iste hata bende en basta bisey demedim.simdi basima kalkiyolarkaynanana ne ki senin kıyafetinden ayrıca kocan kapan dese bile sen ne istiyorsan onu giyme hakkına sahipsin yani senden başka kimse senin giyimine kuşamına yön veremez..
Bisry demicem konusup dursun ama.baya basimi agritcak olsun benm.istedigim olsunda gerisi onemli degil ben tek esimi doldurcak oda annem.hasta diye bisey diyemicel annesine bana karsi doldurusa gelip aramiz bozulvak diye korkuyorum yok sa umrumda degilKvye neymiş acaba esin Annesi hasta diye ona bisen demesin hatta sende deme istediğini giy çık napacak seni zorla eve götürüp üstünümu değiştirecek bişey derse bn buyumkarisma de hastaysa hasta gelin açık giyindi diye kimse ölmez oleninde eceli gelmistr
Dogru diyosun 3 sene bizi boyle bu hale getirdi ama artik herkes kendine bisey demeden giyinip cikcam basim.agricak ama napimHasta insan canının derdine düşer, kimseyi gözü görmez. Nasıl bir hastalıkmış bu? Başkalarına karışacak enerjiyi nerden buluyor.
Izin alma.degil mesela giyiniyorum ya giyme diyo esimon yaninda sonrada yorgunum.hastayim diyo felan esimde annesi bisey diyemiyo annesine gelip bana satasiyo giyme diye bende aramiz bozulmasin kimse uzulmesin diye okeyliyorum salak gibi bugune kadar okeyledimde ne oldu kiymet bilmiyolar bide daha fazlasini istiyolarniye izin alıyorsunuz ki ? alın giyin istediğinizi yorum yapma hakkı vermeyin
Hemde ne terbiyesizlik ben onun sonucta oz kizi degilim 2 cocuklu anneyim yani ama bu duruma getirdi aman uzulmesin bisey olmasin dedikce basima kalkiyoBenim kıyafetime yorum yapabilecek son insan bile olamaz kayınvalide.
Neden fırsat veriyorsunuz, ne isterseniz giyin.
Ölmez merak etmeyin.
Şöyle sağlığı ile etrafını tehdit eden insanlara acayip gıcığım.
Eceli gelirse ölür valla başka bişey olmaz.
Giyinin siz.
Konuşsun dursun.
Terbiyesizlik ama yaa.
Esim dekolte mini etek haric karimaz biliyorum ama annesinin doldurusu iste kadin nasil yapiyosa beceriyoYok artık, eşiniz karışsa neyse diyeceğim de kayınvalideniz ne hakla karışıyor? Neden ona bu hakkı veriyorsunuz anlam veremiyorum.
Yahu gelini açık giydi diye hastalanan insan mı olur? Yani oluyorsa da çıldırıyorsa da kriz geçiriyorsa da kendi problemi, sizin değil.
Ayne sanki onla.evliyim herseyime karisiyoDinleme bu kadar basit ben rahat edemiyorum o kıyafetlerin içerisinde diyin.Bir iki defa görsün sizin dinlemediğinizi ondan sonra susar kararlı olun.Bu ne yaa allah aşkına kocan karışmıyor annesine ne oluyor sinir oldum
Dedim dun gece biraz tartistis basi agricak diye gonullu degil ama napim ben istedigim gibi olcam. Diyorumda ozmn istedigi gibi bi gelin alsaydi beni alirken boyle degildim ben diye bisey diyemiyolarEsinle konus kararini belirt ne olursa olsun ben kendim olucam de.
Ben o sozu kotulemek icin degil basim acik biriyim o sekil giyincegime ferace giyinim dahai iyi yaniBu arada oldu olacak ferace giyim , yaşlı hissediyorum derken yanlış düşünüyosunuz. Ferace gayet güzel bi tesettür kıyafetidir ben 17,18 yaşımdan beri giyiyorum. Ferace yaşlılara özel bir kıyafet değil, tesettürüne dikkat eden her hanımın rahatça giyebileceği bir dış kıyafet. Söylemeden geçmek istemedim.
Evet en buyuk hata bendesiz izin vermediginiz surece birisi size nasil karisabilir ki,
burada en buyuk hata sizde,
bizim de sorsak kiyafetimize anamiz babamiz dahil belki bir cok elestiri getirirler, ama sormuyoruz yani,
hele ki kayinvalide onu giyme bunu giy dedi diye kiyafet degisecegim, saka gibi.
Cokk dogru diyosun baya pisirik kaldim kendimi sirkelemem lazim kukla gibi oynatiliyom sanki yaa valla cok kiziyom kendimeNamusumsun ne yaaaaa. Sen kendi namusunu miletin anasından mı öğreneceksin. Kendinize saygınız olsun yaaa. Kıcımm izin virmiyir cılar gitti kıynınım izin virmiyir ciler geldi. Alooooo kendinize gelin yaaa kimsenin çobana ihtiyacı yok. Bırakın artık güdülmeyi ya
Ayn3n kotulemek icin degil yani onun gibi giyinecegime ferace giyerim daha iyi demek istedimSizin de dediğiniz gibi farace tesettür elbisesidir. Konu sahibi tesettürlü değilmiş. Bence onu anlatmak istemiş yoksa aşağılamak için değildir
Esim basim agrimasin annem.laf etmesin uzulmesin diye ses etmiyo ama dusunmuyo iste karisini bu durumdan memnunmu diyekaynanan sana karışamaz ki.ne istiyorsan giy seni sindirmişler.eşinin de işine geliyor bulmuş yolunu.
Keskeee simdiki aklim olsa hic karismasina izin verirmiyim ilk gelin hevesi var dedim bisi demedim ama yanlis yapmisim esim gonulsuzde olsa istedigini giy dedi basim agricak ama napimKv bu cesareti eşinizden bulduğu için böyle şu saatten sonra ne deseniz boş ancak eşiniz müdahale ederse olur . Keşke ilk günden taviz vermeseydiniz
Zamanida gozumuzu oyle korkytmuski aman bisey olmasin ona diye kendimiziden vazgeciyoz resmen ya ne hallere sokmus beniO kvde zaten size kalacak. Cünkü ses cikarmiyorsunuz birseye
Hadi inşallahaynen ben konustum esimle diceg
Aynn ben konustim.esimle dicegimi dedim artik digerleri konusup dursun umursamicam
Ayol üç yaşındaki kız çocukları bile istemediği bişeyi giymiyor artık sen nasıl neden niçin???!?
Aynen suc bende en basya ipin ucunu verdim elineBence eşiniz de böyle giyinin istiyor. Kv sadece maske olmuş. Adam istese sen karışma anne der. Kavga edince namus, adet deyip kapalı giyin diyor bariz. Eşiniz de işin içinde olduğu için yapabileceğiniz bir şey olduğunu sanmam. Dik biri değilsiniz. Biri benim kıyafetime karışamaz. En deli olduğum nokta budur. Karışmak isteyeni rezil ederim. Kesin çizgileri olan birini kimse ezemez. Suç sizde, baştan tavrınızı belli edecektiniz.
Evet en basta karsi olcaktim offBaştan onun istediği gibi giymeyecektin