- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
Konu cok güzelmiş ama keşke kendimizi kontrol altına alsaymışşiz.
neyse..:44:
İlk olarak her iki tarafda bir birine karşı saygısını kaybetmemeli, bu çerçevenin dışına çıkıldığında, yapa bileceğimiz:
- dediğiklerini dinlemeli, ama yapmamak,
- bir şey anlatmak istediğimizde bunu iki kere düşünmemiz,
- yardıma hitiyacimiz oldugunda, onlardan yarım istememizin doğru olup olmamadigi,
- telefon görüşmelerini azaltmak
- başlattığı o savaşa asla katılıp savaş içersine girmeyin, böylece kaybedecek birşeyimiz olamaz,
- kanıtları (telefoon, msjlsr ) saklamak.
- yüz göz olmamak,
- son carede hiç görüşmemeli ( bu evliliğinizi tehlikeli hale getiren kv veya kb olanlar için geçerli).
Örnek ben: aklim olsaydı yüz göz olmasaydım benim başıma bir şey gelmezdi, yada yaptıklarını gizlemeseydim
neyse..:44:
İlk olarak her iki tarafda bir birine karşı saygısını kaybetmemeli, bu çerçevenin dışına çıkıldığında, yapa bileceğimiz:
- dediğiklerini dinlemeli, ama yapmamak,
- bir şey anlatmak istediğimizde bunu iki kere düşünmemiz,
- yardıma hitiyacimiz oldugunda, onlardan yarım istememizin doğru olup olmamadigi,
- telefon görüşmelerini azaltmak
- başlattığı o savaşa asla katılıp savaş içersine girmeyin, böylece kaybedecek birşeyimiz olamaz,
- kanıtları (telefoon, msjlsr ) saklamak.
- yüz göz olmamak,
- son carede hiç görüşmemeli ( bu evliliğinizi tehlikeli hale getiren kv veya kb olanlar için geçerli).
Örnek ben: aklim olsaydı yüz göz olmasaydım benim başıma bir şey gelmezdi, yada yaptıklarını gizlemeseydim