- 20 Eylül 2013
- 237
- 101
- 123
- 34
- Konu Sahibi evlivekedili
-
Arkadaşlar yurtdışına taşınacağım için fazlalık kıyafetlerimi elden çıkarıyorum. Umarım beğenirsiniz :)
7-Markafoni elbise kampanyasından almıştım. Tarzı bana uymadığı için hiç giyilmedi, 1 kez yıkandı. 10 TL
Eki Görüntüle 1019734
8-Xside marka göğüsten lastikli gömlek. 14+ yaşAma S bedene rahatlıkla gelir. 7 TL
Eki Görüntüle 1019735
9-Açık renk kot bolero, yazın elbiselerle çok güzel kombinleyebilirsiniz. L beden yazıyor ama o kadar büyük değil. M için ideal. 7 TL
16-Tam yazlık, tül gömlek. Bebe marka M beden 7 TL
Eki Görüntüle 1019796
18-Xside marka m beden, salaş, asimetrik kesim bluz. Çok az giyilmiştir. 7 TL
Eki Görüntüle 1019803
19-Gelinlik altına sadece bir kez giyildi. Bambi marka beyaz babet, 39 numara. 20 TL
Eki Görüntüle 1019806
Hadi bakalııım
tatlım bunalrı begendım
takas dusunurmusun : )
diğer secenek ne kadar olur ındırım yaparsan
cANIM PEMBE GÖMLEKCanım yurtdışına gideceğim için takas düşünmüyorum. Mümkün olduğunca az şey götürmeye çalışıyorum. Toplamda 58 yapıyor seçtiklerin, 45'e verebilirim
puantiyeli tuniğin giyilme durumu nediir
Canım xside tunik göğüslerin büyükse alma sıkabilir. Elbisenin kumaşı esnek ama penye falan değil böyle parlak satene benzer bir kumaş. Bedeni 38 ama bana büyük olmuştu. Bunları bilerek al
Yani 16 ve 17 ok tatlım
zaten babet buyuk gelır ben 38 gıyıyorum
ödemeyı nasıl yapcaz
küçük benim gögüşşşler canımpembe gömlek zaten benım rengınden bı kere tam puan aldı
elbise içinde basenlerım genıs benım bıraz 38 oluyor bazende olmuyor muallakta kaldım şimdi :26::26:
son soru elbisenin boyu nerde benım boyum 1,64
ödemeyı nasıl yapalım :)
Benim boyum 1.65 bana diz hizasında oluyodu sanırım. 1 kez denemek için giydim sadece o yüzden hatırlamıyorumOlmadı akşam bakarım ya da giyip fotoğraf atabilirim canım. Ödeme dediğim gibi havale öncelik olarak düşünüyorum.
ok tatlım pembe gömlek ve elbiseyi alıyorum öyleyse 17 yapıyor 15 olsun düz hesap :)
Hesabımda su an para yok bankamatıkle ugarsmam lazım kapıda odemelı yollarmısın bugun cıkarırmısınctesı elımde olur
bugun perşembe ptesine 3 gün var ortalamaTamam 15'de anlaşırız :) Ama şöyle bir sorun var. Pazartesi ancak gönderebilirim çalıştığım için. Haftasonu ptt kapalı oluyor. Bu haftadan sonra işe gitmiyorum çünkü 2 hafta sonra taşınıyorum yurtdışına. Sorun olmazsa sizin için ayırtırım.
bugun perşembe ptesine 3 gün var ortalama
Peki olur satılmasın lutfen elbıse ve pembe gömlek benım ptesı beklıyorum tatlım
Tamam teşekkür ederim. Onları ayırıyorum size
ben teşekkür ederimBeklemedeyım
Canım forumda kapıda ödemenin kalktığı, artık sadece şirketlerin yapabildiği yazıyor. Sanırım havale seçeneğine dönmek zorundayım. Sana bu şekilde uymayacak sanırım ama:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?