kıvırcığın butiği :)

evlivekedili

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2013
237
101
123
34
Arkadaşlar yurtdışına taşınacağım için fazlalık kıyafetlerimi elden çıkarıyorum. Umarım beğenirsiniz :)

1-Fashion friends marka S beden, 2 kez giyildi. Kayık yaka tunik tipi 15 TL

2-Fashion friends marka M beden, çok az giyildi. 15 TL

3-Mango m beden degaje yaka elbise. 10 TL

4-Outventure marka spor mont. Rusya'dan alındı. Kaz tüyü ve gerçekten çok sıcak tutuyor. 42 beden yazıyor ama 36-38 e göre Fiyatı 100 TL olarak düşünüyorum. Pazarlık yapabiliriz.

5-Hediye geldi, hiç giyilmedi. Standart beden. Fiyatı 20 TL

6-Butikten almıştım. Taytlarla çok yakışıyor. 10 TL

7-Markafoni elbise kampanyasından almıştım. Tarzı bana uymadığı için hiç giyilmedi, 1 kez yıkandı. 10 TL-----SATILDIIIIII

8-Xside marka göğüsten lastikli gömlek. 14+ yaş Ama S bedene rahatlıkla gelir. 7 TL

9-Açık renk kot bolero, yazın elbiselerle çok güzel kombinleyebilirsiniz. L beden yazıyor ama o kadar büyük değil. M için ideal. 7 TL

10-M beden sevenhill marka tshirt 5 TL

Eklenti olarak eklemişim bunu resim en altta. Nasıl becerdim bilmiyorum :)))

11-M beden kaia marka püsküllü tshirt. Kot şortlarla çok yakışıyor. 5 TL

12-Pull and bear marka 38 beden çok tatlı bir atlet. 5 TL

13-Pembe atlet 5 TL

14-Lcw marka 36 beden tulum. 15 TL

15-Yurtdışından alındı. 38 beden yüksek beden kapri. Kumaşı biraz kalındır fakat çok esnek olduğu için güzel oturuyor.

16-Tam yazlık, tül gömlek. Bebe marka M beden 7 TL----SATILDIII

17-Defacto marka m beden atlet 5 TL, çok az giyildi.

18-Xside marka m beden, salaş, asimetrik kesim bluz. Çok az giyilmiştir. 7 TL

19-Gelinlik altına sadece bir kez giyildi. Bambi marka beyaz babet, 39 numara. 20 TL

Hadi bakalııım

Eklentiler

• $10.jpg
    44,1 KB · Görüntüleme: 132
Son düzenleme:

tatlım bunalrı begendım
takas dusunurmusun : )

diğer secenek ne kadar olur ındırım yaparsan

tatlım bunalrı begendım
takas dusunurmusun : )

diğer secenek ne kadar olur ındırım yaparsan

Canım yurtdışına gideceğim için takas düşünmüyorum. Mümkün olduğunca az şey götürmeye çalışıyorum. Toplamda 58 yapıyor seçtiklerin, 45'e verebilirim

Canım xside tunik göğüslerin büyükse alma sıkabilir. Elbisenin kumaşı esnek ama penye falan değil böyle parlak satene benzer bir kumaş. Bedeni 38 ama bana büyük olmuştu. Bunları bilerek al

Son düzenleme:
Canım xside tunik göğüslerin büyükse alma sıkabilir. Elbisenin kumaşı esnek ama penye falan değil böyle parlak satene benzer bir kumaş. Bedeni 38 ama bana büyük olmuştu. Bunları bilerek al

küçük benim gögüşşşler canım pembe gömlek zaten benım rengınden bı kere tam puan aldı

elbise içinde basenlerım genıs benım bıraz 38 oluyor bazende olmuyor muallakta kaldım şimdi :26::26:
son soru elbisenin boyu nerde benım boyum 1,64
ödemeyı nasıl yapalım :)

Yani 16 ve 17 ok tatlım

zaten babet buyuk gelır ben 38 gıyıyorum

ödemeyı nasıl yapcaz

16 ve 17 mi yoksa 7 mi? karışıklık olmasın :)

Hesap numarama havale olarak düşünüyorum. Ya da ptt kapıda ödeme olarak da gönderebilirim sanırım.

Son düzenleme:

Benim boyum 1.65 bana diz hizasında oluyodu sanırım. 1 kez denemek için giydim sadece o yüzden hatırlamıyorum Olmadı akşam bakarım ya da giyip fotoğraf atabilirim canım. Ödeme dediğim gibi havale öncelik olarak düşünüyorum.

ok tatlım pembe gömlek ve elbiseyi alıyorum öyleyse 17 yapıyor 15 olsun düz hesap :)

Hesabımda su an para yok bankamatıkle ugarsmam lazım kapıda odemelı yollarmısın bugun cıkarırmısın ctesı elımde olur

Tamam 15'de anlaşırız :) Ama şöyle bir sorun var. Pazartesi ancak gönderebilirim çalıştığım için. Haftasonu ptt kapalı oluyor. Bu haftadan sonra işe gitmiyorum çünkü 2 hafta sonra taşınıyorum yurtdışına. Sorun olmazsa sizin için ayırtırım.

bugun perşembe ptesine 3 gün var ortalama
Peki olur satılmasın lutfen elbıse ve pembe gömlek benım ptesı beklıyorum tatlım

Canım forumda kapıda ödemenin kalktığı, artık sadece şirketlerin yapabildiği yazıyor. Sanırım havale seçeneğine dönmek zorundayım. Sana bu şekilde uymayacak sanırım ama:26:

kapıda ödeme devam edıyor tatlım

Havalede uyar bana kargo gunu havalenıde yaparım problem degıl yani

Tamam ben denerim oluyorsa o şekilde gönderirim. Olmazsa normal kargolarım artık havale yaparsınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…