kıvırcığın butiği :)

evlivekedili

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2013
237
101
123
34
Arkadaşlar yurtdışına taşınacağım için fazlalık kıyafetlerimi elden çıkarıyorum. Umarım beğenirsiniz :)

1-Fashion friends marka S beden, 2 kez giyildi. Kayık yaka tunik tipi 15 TL

$18.jpg

2-Fashion friends marka M beden, çok az giyildi. 15 TL

$19.jpg

3-Mango m beden degaje yaka elbise. 10 TL

$20.jpg

4-Outventure marka spor mont. Rusya'dan alındı. Kaz tüyü ve gerçekten çok sıcak tutuyor. 42 beden yazıyor ama 36-38 e göre Fiyatı 100 TL olarak düşünüyorum. Pazarlık yapabiliriz.

$17.jpg

5-Hediye geldi, hiç giyilmedi. Standart beden. Fiyatı 20 TL

$14.jpg

6-Butikten almıştım. Taytlarla çok yakışıyor. 10 TL

$16.jpg

7-Markafoni elbise kampanyasından almıştım. Tarzı bana uymadığı için hiç giyilmedi, 1 kez yıkandı. 10 TL-----SATILDIIIIII

$12.jpg

8-Xside marka göğüsten lastikli gömlek. 14+ yaş :9: Ama S bedene rahatlıkla gelir. 7 TL

$15.jpg

9-Açık renk kot bolero, yazın elbiselerle çok güzel kombinleyebilirsiniz. L beden yazıyor ama o kadar büyük değil. M için ideal. 7 TL

$11.jpg

10-M beden sevenhill marka tshirt 5 TL

Eklenti olarak eklemişim bunu resim en altta. Nasıl becerdim bilmiyorum :)))

11-M beden kaia marka püsküllü tshirt. Kot şortlarla çok yakışıyor. 5 TL

$8.jpg

12-Pull and bear marka 38 beden çok tatlı bir atlet. 5 TL

$9.jpg

13-Pembe atlet 5 TL

$1.jpg

14-Lcw marka 36 beden tulum. 15 TL

$2.jpg $3.jpg

15-Yurtdışından alındı. 38 beden yüksek beden kapri. Kumaşı biraz kalındır fakat çok esnek olduğu için güzel oturuyor.

$4.jpg $5.jpg

16-Tam yazlık, tül gömlek. Bebe marka M beden 7 TL----SATILDIII

$6.jpg

17-Defacto marka m beden atlet 5 TL, çok az giyildi.

$7.jpg

18-Xside marka m beden, salaş, asimetrik kesim bluz. Çok az giyilmiştir. 7 TL

$13.jpg

19-Gelinlik altına sadece bir kez giyildi. Bambi marka beyaz babet, 39 numara. 20 TL

$m1g4.jpg

Hadi bakalııım:42:

Eklentiler

• $10.jpg
    $10.jpg
    44,1 KB · Görüntüleme: 131
Son düzenleme:
Arkadaşlar yurtdışına taşınacağım için fazlalık kıyafetlerimi elden çıkarıyorum. Umarım beğenirsiniz :)

7-Markafoni elbise kampanyasından almıştım. Tarzı bana uymadığı için hiç giyilmedi, 1 kez yıkandı. 10 TL

Eki Görüntüle 1019734

8-Xside marka göğüsten lastikli gömlek. 14+ yaş :9: Ama S bedene rahatlıkla gelir. 7 TL

Eki Görüntüle 1019735

9-Açık renk kot bolero, yazın elbiselerle çok güzel kombinleyebilirsiniz. L beden yazıyor ama o kadar büyük değil. M için ideal. 7 TL

16-Tam yazlık, tül gömlek. Bebe marka M beden 7 TL

Eki Görüntüle 1019796

18-Xside marka m beden, salaş, asimetrik kesim bluz. Çok az giyilmiştir. 7 TL

Eki Görüntüle 1019803

19-Gelinlik altına sadece bir kez giyildi. Bambi marka beyaz babet, 39 numara. 20 TL

Eki Görüntüle 1019806

Hadi bakalııım:42:

tatlım bunalrı begendım
takas dusunurmusun : )

diğer secenek ne kadar olur ındırım yaparsan :ssz:

:nazar:

tatlım bunalrı begendım
takas dusunurmusun : )

diğer secenek ne kadar olur ındırım yaparsan :ssz:

:nazar:

Canım yurtdışına gideceğim için takas düşünmüyorum. Mümkün olduğunca az şey götürmeye çalışıyorum. Toplamda 58 yapıyor seçtiklerin, 45'e verebilirim :34:

Canım xside tunik göğüslerin büyükse alma sıkabilir. Elbisenin kumaşı esnek ama penye falan değil böyle parlak satene benzer bir kumaş. Bedeni 38 ama bana büyük olmuştu. Bunları bilerek al:23:

Son düzenleme:
Canım xside tunik göğüslerin büyükse alma sıkabilir. Elbisenin kumaşı esnek ama penye falan değil böyle parlak satene benzer bir kumaş. Bedeni 38 ama bana büyük olmuştu. Bunları bilerek al:23:

küçük benim gögüşşşler canım :15::52: pembe gömlek zaten benım rengınden bı kere tam puan aldı :ssz:

elbise içinde basenlerım genıs benım bıraz 38 oluyor bazende olmuyor muallakta kaldım şimdi :26::26:
son soru elbisenin boyu nerde benım boyum 1,64
ödemeyı nasıl yapalım :):16:

Yani 16 ve 17 ok tatlım :12:

zaten babet buyuk gelır ben 38 gıyıyorum

ödemeyı nasıl yapcaz :17:

16 ve 17 mi yoksa 7 mi? karışıklık olmasın :)

Hesap numarama havale olarak düşünüyorum. Ya da ptt kapıda ödeme olarak da gönderebilirim sanırım.

Son düzenleme:
küçük benim gögüşşşler canım :15::52: pembe gömlek zaten benım rengınden bı kere tam puan aldı :ssz:

elbise içinde basenlerım genıs benım bıraz 38 oluyor bazende olmuyor muallakta kaldım şimdi :26::26:
son soru elbisenin boyu nerde benım boyum 1,64
ödemeyı nasıl yapalım :):16:

Benim boyum 1.65 bana diz hizasında oluyodu sanırım. 1 kez denemek için giydim sadece o yüzden hatırlamıyorum:9: Olmadı akşam bakarım ya da giyip fotoğraf atabilirim canım. Ödeme dediğim gibi havale öncelik olarak düşünüyorum.

Benim boyum 1.65 bana diz hizasında oluyodu sanırım. 1 kez denemek için giydim sadece o yüzden hatırlamıyorum:9: Olmadı akşam bakarım ya da giyip fotoğraf atabilirim canım. Ödeme dediğim gibi havale öncelik olarak düşünüyorum.

ok tatlım pembe gömlek ve elbiseyi alıyorum öyleyse 17 yapıyor 15 olsun düz hesap :):12:

Hesabımda su an para yok bankamatıkle ugarsmam lazım kapıda odemelı yollarmısın bugun cıkarırmısın :10: ctesı elımde olur

ok tatlım pembe gömlek ve elbiseyi alıyorum öyleyse 17 yapıyor 15 olsun düz hesap :):12:

Hesabımda su an para yok bankamatıkle ugarsmam lazım kapıda odemelı yollarmısın bugun cıkarırmısın :10: ctesı elımde olur

Tamam 15'de anlaşırız :) Ama şöyle bir sorun var. Pazartesi ancak gönderebilirim çalıştığım için. Haftasonu ptt kapalı oluyor. Bu haftadan sonra işe gitmiyorum çünkü 2 hafta sonra taşınıyorum yurtdışına. Sorun olmazsa sizin için ayırtırım.

Tamam 15'de anlaşırız :) Ama şöyle bir sorun var. Pazartesi ancak gönderebilirim çalıştığım için. Haftasonu ptt kapalı oluyor. Bu haftadan sonra işe gitmiyorum çünkü 2 hafta sonra taşınıyorum yurtdışına. Sorun olmazsa sizin için ayırtırım.
bugun perşembe ptesine 3 gün var ortalama :8:
Peki olur satılmasın lutfen elbıse ve pembe gömlek benım ptesı beklıyorum tatlım :12:

Canım forumda kapıda ödemenin kalktığı, artık sadece şirketlerin yapabildiği yazıyor. Sanırım havale seçeneğine dönmek zorundayım. Sana bu şekilde uymayacak sanırım ama:26:

kapıda ödeme devam edıyor tatlım :15:

Havalede uyar bana kargo gunu havalenıde yaparım problem degıl yani :34:

Tamam ben denerim oluyorsa o şekilde gönderirim. Olmazsa normal kargolarım artık havale yaparsınız :)

Back