KIZLAR BU GÜNE KADAR OKUDUĞUNUZ SİZİ ENÇOK ETKİLEYEN KİTAP HANGİSİ OLDU BU ŞEKİLDE BİZDE BİR FİKİR EDİNMİŞ OLURUZ ÖNCE BEN BAŞLIYAYIM EN ÇOK BENİ ETKİLEYEN KUMRAL ADA MAVİ TUNA VE SEVDALİNKA ADLI KİTAPLAR:1yes2:[/QUOTb
Bir çok var aslında ama bir kaçı şöyle ÇÖLE İNEN NUR [NECİP FAZIL], HUZUR SOKAĞI [ŞULE YÜKSEL ŞENLER,], ŞEYTAN ŞOK [OSMAN SUNGUR YEKEN], MEKANLAR VE OLAYLARLA HZ. MUHAMMEDİN HAYATI TALHA UĞURLUEL.
Ne tür kitaplar okumayı seviyorsunuz?Arkadaşlar,kitap tavsiyesi rica ediyorum sizden.Aklımı çok mesgul etmeyecek,kafamı dağıtacak ama çok da çerezlik olmayacak bir roman,romanlar tavsiye eder misiniz?
Ne tür kitaplar okumayı seviyorsunuz?
Duygusal,tarihi,dinlendirici vs.dinlendirici derken cok basit de olmasın.bunun icin mi zaman harcadım?dedigim kitap istemiyorum.ahmet ümiti cok beğeniyorum mesela.Ne tür kitaplar okumayı seviyorsunuz?
Benim okuyup çok beğendiğimDuygusal,tarihi,dinlendirici vs.dinlendirici derken cok basit de olmasın.bunun icin mi zaman harcadım?dedigim kitap istemiyorum.ahmet ümiti cok beğeniyorum mesela.
Piraye dışındakileri okudum canım.teşekkür ederim ilgine.:))Benim okuyup çok beğendiğim
Zülfü Livaneli Kardeşimin Hikâyesi
Canan Tan Piraye
Uçurtma avcısı
Aklıma ilk gelenler bunlar.Kardeşimin hikayesi Ahmet ümit tadında.Diğerleri duygusal :)
Rica ederim :) Ama Piraye unutamadıklarımdandır.Aklınızda bulunsun :)Piraye dışındakileri okudum canım.teşekkür ederim ilgine.:))
Tamam canımRica ederim :) Ama Piraye unutamadıklarımdandır.Aklınızda bulunsun :)