Kitap Tavsiyesi/En Sevdikleriniz

"Momo" .Aslında bir çocuk kitabı...Çocuklarınıza tavsiye edebileciğiniz gibi siz de okuyabilirsiniz.Zira "zaman"ın ne kadar değerli bir mefhum olduğunu farklı bir kurguyla anlatıyor...

Tutunamayanlar'ı okuyunca etkisinden çıkamamıştım :') aynı şekilde Tehlikeli Oyunlar'da öyleydi.

Merhaba topiginiz çok guzel okumadığım bir sürü kitap var hepsini değerlendirecegim
En begendiklerim; ( Yazarları hatırlamadıgim yada yazılıslarını bilmedigim icin kitap adı olarak yazacağım bazılarını)
1. Buket uzuner Su
2. Buket uzuner Gelibolu
3. Zulfi livaneli Mutluluk
4. Zulfi livaneli Serenad
5. Sol Ayağım
6. Kelebek
7. Aşkın gözyaşları
8. Senden önce ben
9. Mucize
10. Yağmurla gelen mutluluk
11. Fatih murat arsalın tüm ask kitapları
12. Hergün
13. Sinekli bakkal
Daha hatırlayamadıgım var bunlar hatırladıklarım her turden kitap var bu listede psikoloji, aşk, utopik, macera keyifle okuyabilirsiniz

Arkadaşlar,kitap tavsiyesi rica ediyorum sizden.Aklımı çok mesgul etmeyecek,kafamı dağıtacak ama çok da çerezlik olmayacak bir roman,romanlar tavsiye eder misiniz?

Duygusal,tarihi,dinlendirici vs.dinlendirici derken cok basit de olmasın.bunun icin mi zaman harcadım?dedigim kitap istemiyorum.ahmet ümiti cok beğeniyorum mesela.
Benim okuyup çok beğendiğim
Zülfü Livaneli Kardeşimin Hikâyesi
Canan Tan Piraye
Uçurtma avcısı
Aklıma ilk gelenler bunlar.Kardeşimin hikayesi Ahmet ümit tadında.Diğerleri duygusal :)

Benim okuyup çok beğendiğim
Zülfü Livaneli Kardeşimin Hikâyesi
Canan Tan Piraye
Uçurtma avcısı
Aklıma ilk gelenler bunlar.Kardeşimin hikayesi Ahmet ümit tadında.Diğerleri duygusal :)
Piraye dışındakileri okudum canım.teşekkür ederim ilgine.:))

Modern çöküş - Celalettin Vatandaş
Sultanı öldürmek- Ahmet Ümit
...
Bunlar şu an okuduğum kitaplar ikiside çok güzel tavsiye ederim.

En son okuduğum kitaplar: Trendeki kız ve Kafes
Trendeki kız; kurgusu ağır ilerleyen bir kitap olmasına rağmen okurken oldukça merak uyandırdı. Ayrıca Rachel ile duygusal bir bağ kurdum, onun o kendini salmışlığına çok üzüldüm.
Kafes; ilk sayfaları sıkıcı da olsa kitap ilerledikçe elimden düşüremedim, bazı ''şeyler'' tamamen okuyucunun hayal gücüne bırakılmış. Ama sonu beni çok tatmin etmedi.

Geçenlerde kizimin kitap listesinde ögretmeninin önerdigi bir çocuk kitabini sinavda içinden bir soru çikar diye mecburen ben de okudum. Iyi ki okumusum dedigim bir kitapti. Bir çocuk kitabi bir anneyi ve benim gibi senelerdir çocuk yetistiren bir ögretmeni nasil etkiledi derseniz kitabi okumanizi oneririm. Acemi Korsan adli kitap hem çocuguma hem de ögrencilerime okul konusunda yaptigim baskiyi görmemi sagladi. Tesekkür ederim türkce ogretmenimiz Esra hanima bu kitabi onerdigi icin.

Hocam merhaba. Bizim çocukta okudu o kitabı. O da arkadaşından hediye olarak almış. Sanırım şu aralar Acemi Korsan çocuklar arasında popüler bir kitap olsa gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…