- 18 Şubat 2017
- 23
- 22
- 3
Hocam merhaba. Bizim çocukta okudu o kitabı. O da arkadaşından hediye olarak almış. Sanırım şu aralar Acemi Korsan çocuklar arasında popüler bir kitap olsa gerek.
Eger okumadiysaniz siz de okuyun bence. Ebeveynlere verdigi mesaj açisindan oldukça degerli buldum ben. Çocuklarin gözünden bakabilmeyi çogunlukla unutuyoruz. Velilerime de okumalarini öneriyorum.Hocam merhaba. Bizim çocukta okudu o kitabı. O da arkadaşından hediye olarak almış. Sanırım şu aralar Acemi Korsan çocuklar arasında popüler bir kitap olsa gerek.
Rachel.. bazen üzülüyorum ona.Bazende kendisine neden bu eziyeti yapıyor,hayat devam ediyor diyorum , kızıyorum.En son okuduğum kitaplar: Trendeki kız ve Kafes
Trendeki kız; kurgusu ağır ilerleyen bir kitap olmasına rağmen okurken oldukça merak uyandırdı. Ayrıca Rachel ile duygusal bir bağ kurdum, onun o kendini salmışlığına çok üzüldüm.
Kafes; ilk sayfaları sıkıcı da olsa kitap ilerledikçe elimden düşüremedim, bazı ''şeyler'' tamamen okuyucunun hayal gücüne bırakılmış. Ama sonu beni çok tatmin etmedi.
Tebrik ederim sizi.cok sevindim adınıza.en büyük hayallerimden biri yazmak.ancak yetenegim yok.yetenegi olanlara da imreniyorum.yolunuz acık olsun.Eki Görüntüle 1967743 Selamlar herkese...
Kadınlar Kulübü'nde yeni değilim ama bu forumda yeniyim. İyi bir okur, aynı zamanda da iki romanı olan bir yazarım. Henüz raflarda yerini almış olan Ruhumdaki Yabancılar adlı romanımı tavsiye etmek istiyorum sizi naçizane.
Tebrik ederim sizi.cok sevindim adınıza.en büyük hayallerimden biri yazmak.ancak yetenegim yok.yetenegi olanlara da imreniyorum.yolunuz acık olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?