Chuck Palahnıuk'un kitaplarını da farklı bulurum, alırım okurum. Ruh halime göre tabi. Bazen çok sert olabiliyor çünki dili. Ne de olsa yeraltı edebiyatının aranan isimlerinden.
Kitaplarını okumayanlar en azından bir kitabını bir film sayesinde öğrenmişlerdir. Dövüş Kulübü-Fight Club
filmi..
Gösteri Peygamberi'ni de öneririm. Kapitalist sistem eleştirisini kitaplarında bolca yapar yazar. Bu da öyle bir kitap. Aykırı.. Kitap sayfa numaraları bile sonran başa doğru gidiyor.
Görünmez Canavarlar biraz daha sert bir içerikti. Hassas zamanlarda okumamaya özen göstermeli bu tür kitapları. Günce henüz yarım. Bir de rafta bekleyen Pigme var.
Kitapları o zamanki moduma göre seçip okuyorum ben. Yarım bırakır diğer bir kitaba başlarım, hatta bir kaç kitabı aynı zaman diliminde dönüşümlü olarak okuduğum da olur. Gülse Birsel'in Memleketi Ben Kurtaracağım adlı kitabını okuyorum şimdilerde. Modum bu çünki, mizah ihtiyacım var
Yine Birsel'in diğer kitaplarını da öneririm. Yolculuk Nereye Hemşehrim, Gayet Ciddiyim, Hala Ciddiyim, Yazlık.. Başka da kitabı yok sanırım, bende yok.
Gözlem komedisini yer yer kara mizahla harmanlayıp akıcı bir dille veriyor okuyucularına. Seviyorum onun zekasını ve kalemini.