Kitap Tavsiyesi/En Sevdikleriniz

sevdiğim beğendiğim kitap çok ama buraya tek bir kitap yazacağım...(en sevdiğiniz yazarlara da yazdım, destan oluyor sonra...:))
KARA KİTAP....okuyun...

simyacı(gerçekten harika)
yüreğinin götürdüğü yere git(duygusal)
bir çift yürek(uzun süre unutamadım)
sakkaranın kumları(sonu çok şaşırtıcıydı)
çalıkuşu(çocukluğumun romanıydı hala okurken zevk aldığım sürükleyici bir roman)
adı aylin
aklımda kalan ve çok etkilendiğim kitaplar....

gece sesleri ayşe kulin
madalyonun içi gülseren budayıcıoğlu gerçekten çok etkileyici bi psikiyatrisin anılarını anlatıyor.
sefiller wictor hugo

umarım okursunuz ben seçiciyim bu konuda'' hayatın kaynağı'' ayn ryan '' ve '' vatandaş abuzer'' tek kelimeyle müthiş şimdilik bunlar daha önereceğim çok kitap var daha sonra

danielle steel taciz gene aynı yazarın dualar gerçek olsa özel dokunuşlar muhakkak okumanızı tavsiye ederim ama olaylardan çok etkilenen biri iseniz siz bilrsiniz diyim ama çok güseller sanki film izliyonuşum gibi okudum bu kitapları

harry potter ve ölümcül takdis - J.K. Rowling
leyla'nın evi -Zülfü livaneli
Latife Hanım - İpek Çalışlar
İki aşk arasında Atatürk
Doğu ekspresinde Cinayet - Agatha Christie
Elmayı Yılan Isırdı - Agatha Christie
Ve perde indi - Agatha Christie
On küçük zenci - Agatha Christie
kısacası tüm agatha christie kitapları :Roflol: :Roflol: alla allaaa ne uğraştırıyorsunuz beni :dilcikar:
Kiralık Konak - Y. Kadri
Sinekli Bakkal - H. edip
Fatih Harbiye, Dokuzuncu Hariciye koğuşu - Peyami Safa

şimdilik aklıma bunlar geldi.. aklıma geldikçe yazarım a.s.

tüm özgür ruhlu bayanlara hitap eden ing edebiyatından güsel bi eser..
thelma luise lere virginia woolf lara
Manzaralı Bir Oda
Edward Morgan Forster

İrwin Yalom "Nietzsche Ağladığında",
Orhan Pamuk'un tüm kitapları ama özellikle "kara kitap", sonra "benim adım kırmızı", "kar", "yeni hayat", diğerleri kadar öncelikli olmasa da "beyaz kale" ve "cevdet bey ve oğulları"; Elif Şafak "bit palas"ı sevmiştim ve "mahrem"i, "araf"ı da tavsiye ederim;
Vedat Türkali "Mavi Karanlık" ve "Kayıp Romanlar";
İskender Pala "Babilde ölüm İstanbulda aşk";
Mahmut Makal Kitapları;
Talip Apaydın Kitapları şimdili öneri olarak aklıma gelenler
..

William Collins in "BEYAZLI KADIN" die bi kitabı var,gothic roman sevenlere öneririm süper bişi
C.BRONTE nin "JANE EYRE" si
STEPHEN KING ın "HAYVAN MEZARLIĞI"
ISABEL ALLENDE nin "RUHLARIN EVİ"
G.F.SIMPSON-N.R.BURGER ın "HAYALET GEMİ"
HALİT ZİYA UŞAKLIGİL in "AŞK-I MEMNU"
ŞULE YÜKSEL ŞENLER in "HUZUR SOKAĞI"
KERİME NADİR in "DEHŞET GECESİ"
süper kitaplar tavsiye ederim...

arkadaşlar size son günlerde okuduğum 3 kitabı tavsiye edicem.kesinlikle olağanüstü kitaplar.Birincisi AŞIK OLAN TERKEDER. evlenip boşanmış bir kadın ile evli olan bir adamın ilşkisi aşkı anlatılmış. çok güsel bi kitap mutlaka okunmalı.İkincisi YÜREĞİM SENİ ÇOK SEVDİ .bu kitap gerçekten harika. bazı yerlerinde gözleriniz bile doluyor.üçüncüsü ise PİRAYE. şu yaşıma kadar okuduğum en güsel kitap diyebilirim.2 günde bitirdim kitabı elimden bırakmak istemedim.okadar sürükleyici bir kitap. bu kitabı mutlaka okuyun.bana tşk edeceksiniz:)

Selam
Ben de çok beğenerek okuduğum bir kitabı tavsiye etmek istiyorum.
Bir başyapıt diyebiliriz. Herkes duymuştur ama okumayanlara da hatırlatmak gerek.

Oğuz Atay - Tutunamayanlar

Mutlaka okunması gereken bir eser bence.

Sizlerle kitabın arka kapağında yeralan yazıyı paylaşayım: Türk edebiyatının en önemli eserlerinden biri. Berna Moran, Oğuz Atay'ın bu ilk romanını 'hem söyledikleri hem de söyleyiş biçimiyle bir başkaldırı' olarak nitele. Moran'a göre "Oğuz Atay'ın mizah gücü ve duyarlığı ve kullandığı teknik incelikler, Tutunamayanlar'ı büyük bir yeteneğin ürünü yapmış, eserdeki bu yetkinlik Türk romanını çağdaş roman anlayışıyla aynı hizaya getirmiş ve ona çok şey kazandırmıştır." Küçük burjuva dünyasını ve değerlerini zekica alaya alan Atay, "saldırısını tutunanların anlamayacağı, reddedeceği türden bir romanla yapar."

melekler ve şeytanlar - dan brown
ihanet noktası - dan brown
safiye sultan - ann chamberlın
şu çılgın türkler - turgur özakman
en uzun gece - ahmet altan
sevdalinka - ayşe kulin
gece sesleri - ayşe kulin

veeee

her kadının başucunda olması gereken bir kitap: erkekler niçin cilveli kadınlardan hoşlanır? - sherry argov:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…