Kitap Tavsiyesi/En Sevdikleriniz

melekler ve şeytanlar
dan brown
kesinlikle okuyun .daha önce böyle bişey okumadığınızdan eminim

ilk sırada kesinlikle turgut özakman şu çılgın türkler
adolf hitler kavgam
tuna kiremitçi a.ş.k neyin kısaltması
ve bence kesinlikle belli yaştaki çocuklara tavuk suyuna çorba hikayeleri okutulmalı

merhaba ben kitap okumayı çok severim kitap okurken sanki yaşarım kitap okurken başka dünyalara giderim çok kitap okudum çalıkuşu adı aylin sitem simyacı koku

Nermin Bezmen-kurt Seyt Ve Murka Harika Bi Kitap Arkadaşlar Bide Ayni Yazarin Sir Ve Auranin Incilerinide Tavsiye Ederim Gerçekten Güzel...

Türk yazarlardan buket uzunerin butun kitaplarini tavsiye edebilirim.Bu günlerde filmide yapildi Livanelinin mutluluk ve son kitabi leylanin evide güzel bir kitap.Mitoloji severseniz yurt yayinlarinin seriside güzel.sikici degil butun kitaplar roman biciminde yazilmis yani okunabiliyor................

Hande Altaylı-Aşka Şeytan Karışır

Aşkı sınırsız hesapsız yaşamak taraftarı olanlara şiddetle tavsiye ederim.Tadı damağınızda kalacak:smiley-cool:

adı aylin çalıkuşu huzur sokağı simyacı koku ya ne bileyim okuduğum bi çok kitaptan etkilendim şu an aklıma glenler bunlar.

Sezgin Kaymaz Kaptanin Teknesi Sonu Beni çok Etkilemişti Arkadaşlarima Verip Okumalarini Sağladim Yazarin Bildiğim 4 Kitabi Var Ama Kaptanin Teknesi Bence Harikaydi Birde Ayşe Kulin Kitaplariözellikle Adi Aylin Iyi Okumalar!

Yüreğinin Götürdüğü Yere Git ve Çöl Çiçeği'ni ben de okudum..İkisinin de etkisinde kalmıştım..Herkese tavsiye ederim.

bülent akkurt erguanlar açarken deli gibi ağladım. ve adı aylin buna da bayılmıştım.

adı aylin, huzur sokağı, yüreğinin götürdüğü yere git, aynadaki görüntü, onun parlak ışığı, füreya, bir çift yürek vs vs sevdiğim kitaplardır.

Nietche Ağladığında
Adı Aylin
Başucumda Müzik
Beyoğlu Rapsodisi
Kumral Ada Mavi Tuna
Ahmet Altan'ın tüm kitapları
Dan Brown'ın tüm kitapları
Maeve Binchy'nin tüm kitapları
Kurt Seyt ile Shura
Kurt Seyt ile Murka şimdilik aklıma gelenler.

Maeve Binchy İtalyanca Aşk Başkadır
Dan Brown'ın Tüm Kitapları
Osman Aysu Bıçak Sırtı
Elif şafak Baba ve piç , Araf , Mahrem
Kürşat Başar Başucumda Müzik
Ilgın Olut Neva ve Yüzlerini Arayan Adam
Ahmet Altan Aldatmak..
bunlar şimdilik aklıma gelenler..

Erdal öz -Gülünün solduğu akşam

deniz gezmiş ve arkadaşlarıyla ilk tanıştığım kitap,çok eskiye götürdün beni,nerdeyse unutmuştum.gerçekten çok etkileyici bir kitap,birinci ağızdan yazılmasıda okurken dağıtıyor insanı gerçekten....

ahmet altanın tüm kitapları,özellikle gece yarısı şarkıları,isyan günlerinde aşk başkadır,
can yücelin yazılarına bayılırım,
aziz nesin,sizin memlekette eşek yokmu(okurken bu kadar güldüğüm başka bir kitap yok )
yüzüklerin efendisinin üç serisinide bir solukta okumuştum ama filimleri yapıldıktan sonra bence büyüsü bozuldu.
cezmi ersözün denemeleri güzeldir,
ne bilim insanın aklınada gelmiyorki pat diye,şimdilik bu kadar...
eve gidince kitaplarıma bakıcam,unutmuşum yahu çoğunu:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…