Kitap Tavsiyesi/En Sevdikleriniz

Unutamadığım bir kitap var..yıllar önce okumuştum..Burçak Çerezcioğlu..Mavi Saçlı Kız..
Sonrasında Nazan Bekiroğlu'nun İsimle Ateş Arasında gelir..
Bunları çok sevmiştim.Ferrari'sini Satan Bilge de hoştu.(Robın Sharma)

Noah Gordon - Medicus
Ahmet Altan - Isyan Günlerinde Ask, En Uzun Gece
Peyami Safa - Yalniziz
Halit Ertugrul - Düzceli Mehmet

kizlar sizce iyi kitap hangilerine denir? bence iyi kitap okudukdan sonra halen hakkinda konusabildigimiz kitapdir..ne dersiniz?

Merhaba ben de yeni katıldım aranıza. Hemen sevdiğim kitap adlarını paylaşmak istedim. Çok kitap var elbette ama en unutamadığım, beni hüngür hüngür ağlatan Vedat Türkali-Bir Gün Tek Başına, Ahmet Altan-En Uzun Gece.

keşke fbir yolu olsa ve birbirimize tavsiye ettiğimiz kitapları okuyabilsek değiştire bilsekkk. ben çok zorlanıyorum kitap bulmakta. küçük bir şehirdeyimm çevremde çok kitap okuyan yok.. malesef hepsini almaya gücümde yok.. ne yapıcam ben yaaaa hazır yazda geldiii

kizlar sizce iyi kitap hangilerine denir? bence iyi kitap okudukdan sonra halen hakkinda konusabildigimiz kitapdir..ne dersiniz?[/QUOTE]

aynen benim içinde geçerli bu fikirrrr

1. Kurt Seyit&Shura, Kurt Seyit&Murka (her ikisi de okuduğum en güzel aşk romanıydı)
2.J.Christopher Grange'ın tüm kitapları (özellikle Kızıl Nehirler ve Taş Meclisi-bu adamın zekasına hayranım)
3.Melekler ve Şeytanlar (Dan Brown)
4.Yüzüklerin Efendisi (Tolkien)
5. Nietche Ağladığında, Divan (Irwın Yalom)
6.Ayşe Kulin'in tüm kitapları
7.Mutluluk, Leyla'nın evi (Zülfü Livaneli)
8.Buket Uzuner'in tüm kitapları (özellikle Kumral Ada Mavi Tuna ve Gelibolu)
9. Kar (Orhan Pamuk)
10. Baba ve piç, Araf (Elif Şafak)
11. Tanrı'nın Doğumgünü (Burak Özdemir)
Şimdilik ilk aklıma gelenler bunlar :)

Ayn Rand :Hayatın Kaynağı mutlaka okunması gereken bir kitap
Vedat Türkali: Birgün Tek Başına,Güven,Mavi Karanlık,Kayıp Romanlar
Ernest Hemingway:Çanlar Kimin İçin Çalışyor
Irwin D. Yalom:Nietche Ağladığında, Divan
Carlos Luis Zafon: Rüzgarın Gölgesi
Paulo Coelho' nun Tüm Kitaplarını tavsiye ederim ayrıca

Evet kızlar iyi kitap aslında bir seferlik okumayla tatmin olmamakdır...Bu sekilde olan kitapları önerebilirim ve her okuyuşunuzda sanki yeni bir şey ögreniyormuş kadar etkili.....

Evet kızlar iyi kitap aslında bir seferlik okumayla tatmin olmamakdır...Bu sekilde olan kitapları önerebilirim ve her okuyuşunuzda sanki yeni bir şey ögreniyormuş kadar etkili.....

sana katılıyorum ben çok beğendiğim kitapları bikaç yıl sonra yeniden okurum her seferinde algılayış şeklim yorumum değişiyor kitap hakkında. Daha önce önerdiğim kitaplarda bu tat var

en sevdiğim yazardır s.king. ve unutamadığım kemik torbası...çok güzel bir kitaptı...

Bende Bediüzzaman Said Nursinin kitaplarını çok seviyorum...[ÖZELLİKLE HANIMLAR REHBERİ..../B]

adı aylin ve yaprak dökümü ve dahası kıtap okumayı cok sevıyorum

Klasikler haricinde şu ana kadar okuduğum en güzel kitap

Nermin Bezmen Sır
Nermin Bezmen Aurora'nın incileri

Şimdide elimde Veronika ölmek istiyor Poulo Coelho var.şimdilik iyi gidiyor henüz 60. sayfadayım

teşekkür ederim emellce. Poula Coelho nun simyacı yı da okumuştum böyle giderse bütün kitaplarını okuycam sanırım çok sade ve akıcı bir dili var ama önce zahiri alayım bari.

Iskambil Kağitlarinin Esrari - Jostein Gaarder
Bir Dinazorun Anilari - Mina Urgan
Ana Tanriçadan Hz.mevlana'ya - Ali Canip Olgunlu
Kavgam - Hitler
(mutlaka Alin Okuyun Teşekkür Edeceksiniz Emin Olun)

benim kendi paramla aldigim ilk kitap vadideki zambakti...Balzak
mehdix benim bir nefeste okudugum bir kitapi Turgay Guler
AMA BENIM EN ETKILENDIGIM KITAP AYSEL HALIT ERTUGRUL

en sevdiğim kitap
angela nın külleri Frank McCourt
mutlaka tavsiye ederim arkadaşlar sıcacık bi anlatımı var.
diğer çok beğendiklerim
şeker portakalı Vasconcelos
gülün adı Umberto Eco
yüreğim seni çok sevdi Canan Tan

en son
Duygu Asena-Aynada aşk vardı kitabını okudum ve çok beğendim tavsiye ederim,üç kuşak kadının aşklarını anlatıyor...
anneanne,anne ve torun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…