Kitap Tavsiyesi/En Sevdikleriniz

john gray- erkekler marstan kadınlar venusten
john gray- mars venus flort ediyor ve
john gray- mars venus yatak odasında kıtaplarını kadın erkek ılıskılerınde kendını gelıstırmek ısteyen kendını ezdurmeden hayatın tadına varmak ısteyen tum kadınlara tavsıye ederım.
he buarada sadece ısın kıtabı okumanız sadece nasıl bir odunla birlikte oldugunuzu anlamanızı saglar egerbırlıkte oldugunuz adam da bu kıtaplardan en az birini okursa bence size edeger verıyor demektir.. he alıp basını maclardan okuyamıyorsa gene kendınızle ve durumunuzla yuzlesmelısınız.

en çok sevdiğim yazarlardan elif şafak ve favori kitabım aşk tabii ki. burda ikili aşk ilişkisini ilahi aşkla karşılaştırıp, kendine bu aşklardan feyz alıyor. aslında aşkın hallerini tanımlıyor. tavsiye ederim.

-Piraye-Canan Tan
-Baba ve PiçElif Şafak
-Mavi Saçlı Kız-Burçak Çerezcioğlu
-Sufle-Aslı E.Perker
-Aşkın gözyaşları-Sinan Yağmur
.......

Burada yazdığınız çoğu kitabı ben de çok beğenmişimdir ama benim başucu kitabım benim hayata bakış açımı değiştiren kitap Mustafa Ulusoy-Aynalar Koridorunda Aşk'tır.
Çağımızın en büyük psikolojik sorunlarından olan varlığı, benliği ve aşkı, basit ve anlaşılır diliyle fakat öyle güzel anlatmıştır ki kitabı bitirdiğimde hayatımda birçok şeyi değiştirmeye karar verdim. benim için önemli olan kitabın verdiği zevkten çok, kitabın bana kazandırdıklarıdır.

İnci ARAL psikolojik tahlillerde çok başarılı bulduğum bir yazardır. Özellikle "Ölü Erkek Kuşlar", ısrarla tavsiye edilir.

lisa GARDNER saklambaç muthıs akıcı gerılım dolu bir roman göğsümü gere gere tavsıye edebılırım.şahsen bazı kıtapları yarıda bırakırım sıkılırım hemen, ama uzun zamandır bastan sona okudugum en iyi roman bu oldu

gerçi çoğu arkadaşta yazmış ama,ejderha dövmeli kız,açlık oyunları.judith mcnaugt kitapları(hepsi),julia juin kitaplarını bende önerebilirim

Su ara nereye kayboldu bu erkekler diye bir kitap okuyorum.. Amerikadaki kokos kadnlara benzemeyen sade bir bayan erkeklerde gore 1/6 oraninda cok az olan kadin olan bir kasabaya gidip orada cok yakisikli bir adamin ilgisi karsisinda hayata bambaska bakmaya basliyor..

lisa gardner "tek başına" kitabını da okumanızı tavsiye ederim ortak karakterler var ve oldukça sürükleyici.

Zülfü livaneli -Serenad
Kristin Hannah-Kış Bahçesi

Şimdilik Önereceğim bunlar :)

Herkese Merhaba

Cecilia Samartin - Yitik Cennet

Kuba Devrimi, Ask, Baglilik, Ayrilik, Vatan Hasreti..Hepsi bir arada bu kadar guzel islenebilirdi..

Tavsiye ediyorum

Jonathan Safran Foer-Aşırı gürültülü oldukça yakın
Haruki Murakami-İmkansızlığın şarkısı
Taht oyunları serisi-G.R.R Martin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…