Kitap Tavsiyesi/En Sevdikleriniz

elif şafak iskender harika bi kitap kızlar onun dısında sıze onerebılcegım dıger kıtaplar: oguz atay:tutunamayanlar elif şafak:medcezir ahmet ümit:beyoglu rabsodisi istanbul hatırası

elif şafağın iki kitabını okudum gercekden begendim hiç bırakasım gelmedi elimden şimdi onun kitaplarını okumaya devam etmek istiyorum sanırım sıradaki iskender olacak .

şuanda iki cami arasında aşk ı okuyorum. çok beğendim. sürükleyici bir kitap. bu arada yazarı mürvet sarıyıldız

15. yy'da yaşamış ispanyol bir papaz olan Bartolomeo de la Casas'ın yazdığı ve Türkçeye "Yerlilerin Gözyaşları" şeklinde çevrilen kitap muhakkak okunmalı diyebileceğimiz türden...

Kristof Kolomb ve onun gibi daha nicesinin Hindistan diye zannettiği Güney Amerika topraklarında yerlilere yaptığı amansız katliamları anlatıyor. Kendi halkı ve dindaşları yaptığı halde, şahit olduğu insanlık dışı muamelelere sessiz kalamayıp bu eseri yazan ve Avrupa'da ilk insan hakları savunucusu olan Casas, ne kadar hakkaniyetli olduğunu da böylece göstermiş oluyor.

"Yok artık, bu kadar da olmaz!" dedirtecek tarzda işkenceler, insanın kanını donduruyor. Kitap okunduğunda, geçmiş de günümüz de daha iyi anlaşılacaktır.

Kathryn Stockett'in "duyguların rengi"
henüz bitirmedim,az kaldı ve biter bitmez filmini de izlemek istiyorum

suzanne collıns 1 açlık oyunları 2 ateşi yakalamak 3 alaycı kuş bu üçlüyü muhakkak okuyun hiç pişman olmayacaksınız arkadaşlar..son zamanlarda okuduğum en iyi seri....şiddetle tavsiye ediyorum....

sinan yağmur. aşk'a yolculuk süper bir kitap.içinde ALLAH sevgisi, peygamber sevgisi, anne sevgisi ve insan sevgisini barındırıyor. tavsiye ederim

Son düzenleme:
Dokuzuncu Hariciye Koğuşu

hasta psikolojisini öyle güzel anlatmış ki Peyami Safa hayran kalmamak elde değil.

Gündüz Vassaf cehenneme Övgü,Sabahattin Ali Kürk Mantolu Madonna

Son düzenleyen: Moderatör:
Canan Tan-Eroinle Dans

Debbie Macomber-Küçük Mucizeler Dükkanı

Debbir Macomber-Bir Yumak Mutluluk

Elif Şafak-Aşk

Canan Tan-En Son Yürekler Ölür

nereye gidersem gökyüzü benimdir- şafak pavey
iranda ki çelişkileri güzel anlatmış
ülkemi daha çok sevdim

Iskender Pala´dan "Şah & Sultan" kitabı beni cok etkiledi.
Tarih, siyaset, din ve aşk içerikli bir kitap!
Taçlı Sultan Selim´in vefatını haber alınca gözlerim dolmuştu.
Kitabın hiç bitmesini istemiyordum!
Iskender Pala´dan "Aşkname" ve "Od" u da okudum. Galiba bir Iskender Pala hayranı oluyorum?! Iskender Bey aşk ile aşk´ı yazıyor. Kişilik olarakda çok beğeniyorum!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…