Kitap Tavsiyesi/En Sevdikleriniz

Henri charriere Kelebek romanı muhakkak okunmalı...

Dengesiz Bir Aşkın Anatomisi
Aşkın en sürükleyici ve heyecan verici halini okurken zaman zaman şaşıracak bazen oldukça eğlenecek ve kimi zaman gözyaşlarınıza hakim olamayacaksınız. Çünkü bu kitap duygularımızın en derinlerine girip onları bize hatırlatıyor. Bize; insan olmayı, aşık olmayı, birinin karşısında sadece kendimiz olabilmeyi hatırlatırken samimiyetiyle okuyucuyu alıp götürüyor.
Kalemin akıcılığı, duyguların heybetine karışınca ortaya oldukça naif ama tanıtımda da dediği gibi bir o kadar fırtınalı bir aşk hikayesi çıkmış.

Latinoamericana (Bir Motosiklet Gezisi Günlüğü), Ernesto Che Guevara

Son düzenleme:
kesinlikle Elif Şafak tan Baba ve piç,Aşk okunmalı hanımlar :) sultanı öldürmek ,küçük mucizeler dükkanı.son cıkan kıtaplardan onlarda fena değil.ama bugune kadar okudugum en guzel kıtap saatleri ayarlama enstitüsü oldu.okuduktan snra eser hakkında akademik makalelerin yorumlarına bakmanızı öneririm.

wladimir bartol alamut diyorum..başka da bir şey demiyorum...
şuan geldiğimiz durumu o kadar güzel yansıtan bir kitap ki..Selçuklu döneminin en ihtişamlı zamanlarında
dönemin gelmiş geçmiş en büyük veziri Nizam-ül Mülk e karşı hazırlanmış suikastin gerçek öyküsü..ve hatta Türklere
karşı oluşturulmuş bir tarikat ordusu..insanların dini inançlarının nasıl o zaman da sömürüldüğünü anlatan güzel bir eser..

okuduktan sonra siz de bu dönemi bire bir yansıttığını göreceksiniz,zaman tüneli misali...

elif şafak aşk ve (sigmund feund u da konu alan) bir cinayetin psikanalizi

sinan yağmur okuyanlar var mı kızlar

sinan yağmurun kitapları çok güzel arkadaşım. 2 kitabını okudum şimdiye kadar şems ve veysel karaniyi anlatan kitaplarını okudum. ikiside birbirinden güzeldi. veysel karaniyi anlatan kitaptan çok etkilendim ama...

elif şafak aşk ve (sigmund feund u da konu alan) bir cinayetin psikanalizi
şuan okuyorum bayıldım

tüm kıtaplarını okudum
sevdığım bır yazar akıcı dili var
elif şafak..iskender

aşk tan sonra okuyacaığım kıtabı

Khaled Hosseini Bin Muhteşem Güneş ve Uçurtma Avcısı
Ahmet Ümit Sultanı öldürmek,Patasana,Beyoğlu Rapsodısı
John Verdon Aklından Bir Sayı Tut ve Gözlerını Sımsıkı Kapat
Sinan Yağmurun tüm kitapları
Mürvet Sarıyıldız İki Camii Arasında Aşk
Elif Şafak Aşk İskender
J C.Grange Siyah Kan ve tüm kitapları
Feridun Emecen tarih kıtapları okumak ısteyenlere önerebileceklerım aklıma geldıkçe yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…