Kitap Tavsiyesi/En Sevdikleriniz

muhammed bozdağ tüm serilerini okudum müthiş mesajları olan bi kitap
en etkilendiğim sussanna tamarro nun 'tek ses için' adlı kitabı

uçurtma avcısı (kesinlikle tavsiye ederim)
tess gerritsen'in kitapları süper (heyecan,aksiyon,kurgu polisiye aşıklarına)
kış bahçesi
empati
alacakaranlık serisi (filmlerini yeterli bulmayan biri olarak kitaplarını önerırım.filmde duyguyu tam veremiyorlar.kitap her anı yaşatıyor ama)

İsim, Şehir, Hayvan/Yılmaz Özdil
Kış bahçesi/Kristin Hannah
On bir saat/Paullina simons
Tanrı Yanılgısı/Richard Dawkins

bir tane değilki tabiki bi kaçını söyliyim ; kayıp romanlar , baba ve piç , en uzun gece , kürk mantolu madonna , sofie ' nin dünyası , kumral ada mavi tuna , ve bir dinazorun anıları . bunlar şimdilik aklıma gelenler

Aslında bir sürü kitap tavsiye edebilirim ama başta tavsiye edeceğim tek kitap Mustafa Kemal'in Nutuk kitabıdır,herkesin okuması gerekiyor tarafsız olmak istiyorsa tabi.Onun dışında daha 2 saat önce İskender Pala'nın Od isimli romanını bitirdim,eğer Yunus Emre'nin hayatını merak ediyorsanız ve tasavvufa ilginiz varsa hoşunuza gidebilir.Ben kitabı okurken kendi kulluğumu sorguladım resmen.Onun dışında yine İskender Pala'nın Katre-i Matem kitabını öneririm,İstanbul'un lale devri zamanında geçen bir olayı anlatıyor.Yalnız bu sefer kitapta divan edebiyatından şiirler filan var,dili de ona göre süslü.Aslında daha çok var önereceğim kitap ama İskender Pala'nın kitaplarını daha bu ay içinde okuduğum için ilk aklıma bunlar geldi

İlk 2 kitabını okuduğum Erol Çelik'in 3. kitabı 19 numaralı koltuk çıktı. Eğer gerilim öyküleri seviyorsanız şiddetle tavsiye ederim. 3. kitabını daha bitirmedim ama yine döktürmüş.
Aydınlı Avcıları ve Derinlik Sarhoşluğu adlı öykülerini okuduğunuzda bana hak vereceksiniz.

Yazarın kendi sitesi: Erol elik Ana Sayfa

[video=youtube;KhiKy-9iY-E]http://www.youtube.com/watch?v=KhiKy-9iY-E&feature=player_embedded[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…