• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Tavsiyesi/En Sevdikleriniz

Sabahattin Ali'nin Kürk Mantolu Madonna'sı üniversite yıllarımda okuduğum ve beni etkileyen bir kitaptı,şimdi yine okuyorum.Ben okuyup etkilendiğim kitapları başucu kitabı yapar ve yanıbaşımda bulunmalarından huzur duyarım,dönem dönem açıp hiç okumamışım gibi tekrardan okur ve huzur bulurum.Kürk Mantolu Madonna da bu kitaplardan biri benim için.

Wayne Dyer "Kendin Olmak"
Kendi hayatinin iplerini eline almak isteyen ve artik insanlarin beni maddi~manevi
sömürmesinden biktim diyenler icin yol gösterici bir kitap.
Tavsiye ederim.

bu aralar okuduğum Khaled Hosseini:BİN MUHTEŞEM GÜNEŞ kesinlikle sürükleyici elimden bırakmak istemiyorum

Canan Tan - EroinLe Dans (AkLımdan Hiç Çıkmaz)

Canan Tan - En Son YürekLer Ölür

Canan Tan - Aşkın SaNaL HaLLeri

Son düzenleme:
arkadaşlar lisede öğretmenim ve bir kitap kulübü kurmak istiyorum .bu konu ile ilgili deneyimlerinizi ve önerilerinizi yazarsanız sevinirim.:kkk:

Bir eroinmanın annesi olmak muhteşem bi kitap herkes okumalı... gerçek bi hikayedir ve bana okuma alışkanlıgını kazandıran kitaptır!..defalarca okudum ...

EROİN - CHRİSTİANE F.'İN KORKUNÇ ANILARI buda güzel bi kitap gerçek bi hikayedir..
bu konuyu sevdigim için bütün kitapları okumak istedim Eroinle dans diye bi kitap daha var tavsiye etmem kurgu oldugu çok belli özellikle başta söyledigim iki kitabı okuduktan sonra..

Şuana kadar bir sürü kitap okudum. ( benim tercihim Türk yazarlar )

Sinan Akyüz, Canan Tan, Naşide Gökbudak, Osman Aysu'nun kitapları vazgecilmezlerim arasında.

Sinan Akyüz'ün son cikan kitabini henüz alabildim.
Ve 2-3 günde bitirdim.

Şam'da Bir Türk Gelin Piruze.. Gercek yaşanmış bi olaydan alıntı.
Her satırını heyecanla okudum. Hele sonlara doğru gelirken sürekli gözlerim doldu ve en sonunda da ağladım :5: Çok acıklıydı yaaa :43:

Mavi saçlı kız,Bize nasıl kıydınız,İki Kişilik Yalnızlık ve Eroinle dans. bunlarda etkilendiğim kitaplar arasında.

@BibLoSuRat
CHRİSTİANE F.'İN KORKUNÇ ANILARI bende 1 sene önce almıştım neredeyse okumadan baskasi aldi benden okumaya baslayayım bende, diğer söylediğini de şimdi internetten araştıracağım. Bende seviyorum bu tür romanları.

Son düzenleme:
semerkant - amin malouf
alamut fedalerin kalesi
el f şafak - mahrem , aşk, iskender
maria callas'ın hayatı

canan tan-eroinle dans, yüreğim seni çok sevdi.

canan tanın anlatımı düz bir anlatım olmasına rağmen bu kitapları unutamıyorum.

Beni etkileyen çok kitap oldu. Sıralarsam eğer;

Kürşat Başar- Başucumda Müzik Tek kelimeyle muhteşemdi. Adnan Menderes hükümeti dış işleri bakanının yasak aşkını anlatıyor kitap. Kürşat Başar öyle bir yazmış, öyle betimlemeler yapmış ki kitabın içinde kayboluyorsunuz zaten.

Lesley Pearse-Beni Hatırla En etkilendiğim kitaplardandır. Mary Brood adındaki ingiliz bir kadının Avusturalya'ya sürgünü ve olaganüstü yaşam mücadelesini anlatıyordu. Gerçek bir hikayeden alıntı ve insanı kahreden bir hikaye.

Dostoyevski-Ezilenler Bu kitapta benim için hep ayrı yerdedir. Yıllar önce okuduğum halde hala etkisi üstümde.

Judith McNaught- Westmoreland serisi (Düşler Krallığı-İçinde Aşk Saklı-Sen Gelmeden Önce) Tarihi aşk romanlarını sevenler için muhteşem bir seri.

veee Zülfü Livaneli-Leyla'nın Evi Çok akıcı tarihten günümüze etkileyici detayların yer aldığı muhteşem bir kitap. Okurken çok etkilendim. Kitapta geçen hikayeler hala aklımda.

hemen hemen okuduğum bbütün kitapları yazmışsınız okumadıklarımı da hemen okuycam teşekkürler... benim beğendiklerim...

kesinle ama kesinlikle MAEVE BINCHY----> yalnız kadınlar soğağı, italyanca aşk başkadır,aşıklar korusu,geri döneceksin.... açıkçası bütün kitaplarıı...

diğerleri----> Sinan Akyüz iki kişilik yalnızlık
Sinan Akyüz bana sırtını dönme
Canan Tan Eroinle dans
ilk okudum kitaplar ve çocuklarınıza okutabiliceğiniz kitaplar...İpek Ongun'nun kitapları---> bir genç kızın gizli defteri 1, bir genç kızın gizli defteri 2, arkadaşlar arasında,kendi ayakları üzerinde, adım adım hayata,işte hayat, şimdi düğün zamanı... bu ipek ongun serileri bir genç kızın gençliği sırları ve lise hayatını anlatıyorken diğer kitap o kızın hayatının devamı... lise yılları, üniversite yılları, çalışma hayatı, evliliği kesinlikle kızınıza okutabilirsiniz...

AÇLIK OYUNLARI son zamanlarda beni en çok etkileyen seri. yazar öyle bir dünya kurgulamış ki sanki gerçek etkisinden zor kurtuldum.
kitaplar bitince içimde boşluk oluştu neden bitti diye..

mümin sekman herşey seninle başlar.....
beni tam anlamıyla etkiledi tekrar tekrar okumak isteyeceğim kişisel gelişim kitabı ............

Back