• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Tavsiyesi/En Sevdikleriniz

mrb kızlar forumda bu başlığı yeni gördüm aranıza katılmak istedim :))) Beni de aranıza alırsanız sevinirm :))
alacakaranlık serisini çok beğenerek okumuştumm.. onun dışında da;

Aklındakini Okuyabilirim - DR. Javid J. Lieberman
Makyajda Sihirbazlık numaraları - Ayşegül Yazıcı
Başın öne eğilmesin - Bekir Coşkun
Son Ada - Zülfü Livaneli
Erdal Demirkıran Tüm kitapları....ve daha bi sürü :64:

tüm bu kitapları bi çırpıda okuyup bitirdim ve çok etkili buldum gerçekten ;))

Aynen katılıyorum. Sırf konuşmak değil aslında. Hatırladığında seni o hikayenin içine tekrar çekip, keşke okumamış ve seyretmemiş olsaydım diye hayıflandığımız her eser için geçerli aslında. Tekrar tekrar okumak ve seyretmek bile süper... Ben karikatüre de böyle bakıyorum.
En ucuz satınalınabilecek sanat eserleri kitap, müzik, sinema, tiyatro aslında... Ama bunlar bana resim kolleksiyoncusunun pahalı zevkinden daha değerli geliyor.

Benım ıcın kıtabı bıtırdıkten sonra bıle aradan yıllar gecmesıne ragmen ısmı, konusu hala aklımda ve kalbımdeyse, o kitap harika kitaptır...

Tavşan Haykırdıgında
Simyacı
Martı Martin Luther
MAvi Saçlı Kız
Adı Aylin
Parfümün Dansı
Yüreğinin Götürdüğü Yere Git
Kumral Ada Mavi Tuna

son dönemdekilerden de;
Aşk
Ateşböceği Yolu
Başucumda Müzik
Serenad

"Piç Güveysinden Hallice" Samihazinses.Genç nesil erkeğin düşünce yapısını cesurca ortaya koyuyor, hatta utanmadan.Erkekleri anlamak adına harika bir kitap.:97:

Adam Fawer - Empati
Adam Fawer - Olasılıksız
Rhonda Byrne - The Secret
Bir ara Gece Evi Serisi'ne baya sarmıştım çok sürükleyici bir vampir serisiydi. :) Yeni okuyacağım kitabın adı da Mutluluk Projesi :) :61:

en son Ayşe Kulin'in Umut'unu okudum bir solukta bitti zaten
Buket Uzuner'in Kumral Ada Mavi Tuna'sı beni çok etkilemişti
Vedat Türkali'nin Birgün tek Başınası ve Orhan Pamuk'un Yeni Hayatı'nı aşkla okumuştum.
Açlık oyunlarının seri çıkışlarını heyecanla bekledim ve Boleyn Kızı,Kraliçenin Soytarısı,Bakirenin Aşığını da bir çırpıda okudum
şimdilik aklıma gelenler bunlar :D

adam fewer olasılıksız en sevdiğim bir günde bitirdiğim kitap

V.C Andrews 'in tüm kitapları mükemmeldir . Özellikle Çatı serisi şiddetle tavsiye ediyorum .

yüreğimdeki aşk kıvılcımı___Linda Gıllard

bugüne kadar okudugm en güzel etkileyici kitaplardan birisi..
bi aşk bu kadar güzel anlatılabilirdi..
bazen ağladım bazen gülerek okudum..
iki günde bitirdi..
herkese tavsiye ediyorum..
''aşka duydugunuz güven tazelenecek..''

Buket Uzuner'in Kumral Ada Mavi Tuna'sı beni çok derinden etkileyen bir kitaptır.

Ateşböceği Yolu-Kristin Hannah

"Bu muhteşem romanın sayfalarını çok hızlı geçmek istemeyeceksiniz. Kapıyı kilitleyin, telefonunuzu kapatın, ve yanınıza bir paket mendil alıp koltuğunuza yerleşin. (Sonra uyarmadı demeyin.) Kristin Hannah'dan başka hiç kimse kadınların dostluğunu tüm acısı, tatlısıyla bu kadar güzel yazamazdı.
Harika bir yazar."
Susan Elizabeth Phillips

Back