• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Tavsiyesi/En Sevdikleriniz

suzanne collins açlık oyunları 1 -2 üçüncüsünü okumadım henüz
uçurtma avcısı
aslında çok varda ben okuudm kitapları bile unutan biriyim aklıma geldikçe yazcam

olasılıksızlık ve empati
unutulanlar dışında yeni bir şey yok (çok begenmiştim)
çöl çiçeği
aklıma geldikçe yazarım

Kesinlikle V.C Andrews 'in Çatı serisi 4 kitaptan oluşun bu seriyi ben çok severek ve bir o kadar da üzülerek okudum kitapları çok sürükleyici herkesin okumasını tavsiye ederim.

nermin bezmen - sır ve ikinci kitabı olan auranın incileri
adam fawer - olasılıksız
canan tan - yüreğim seni çok sevdi
khaled hosseını - uçurtma avcısı ve bin muhteşem güneş
turgut özakman - diriliş

Mesajların tümünü okuyamadım, eğer tekrar ediyorsam kusura bakmayın..

Romantik kitaplar için Judith Macnought (tüm kitapları tam bayanlara göre..)
Macera-polisiye ama romantik olsun derseniz Nora Roberts (Türkçeye çevrilenler haricinde de bir sürü kitabı var...)
Gerim gerim gerilimli ama romantizm de olan Lisa Gardner...
Korku... Tess Gretissen

Veeee süperrrrrr bir bilim-kurgu kitap SÜRÜ... çok sayfası var, okuması biraz uzun ama beyniniz ters dönecek.... :)))

Çok satanlarda olan her kitap güzel olmuyor belki ama genelde de çoğu güzel oluyor :PP

duygusal olarak insanı hırpalıyor, halinize şükretmek için okuyun ama mutlu olmak, neşelenmek için sakın okumayın... şahsen içim karardı...

Bir çift yürek-marlo morgan
Uzun beyaz bulut,gelibolu-buket uzuner
şeker portakalı-José Mauro De Vasconcelos (çocukluğumun en güzel hatırası)
böyle buyurdu zerdüşt-Friedrich Nietzsche (biraz ağır)
şizofren aşka mektup-cezmi ersöz (yüreğiniz dayanırsa aşk acısına tuz biber :))

Aslında tavsiye edilecek bir sürü kitap var ama en yakın zamanda okuduklarımdan tavsiyeler vereyim, sonra yenilerini okudukça eklerim.

Patrick Süskind - KOKU

Richard Bach - MARTI

Baş ucu kitabım. Bitirip bitirip baştan okuduğum
Filibeli Ahmed Hilmi'nin Ahmak-ı Hayal...

Elifşafak'ın aşk'ı çok satıyordu bir aralar(bilmiyorum hala öyle mi?) Tasavvuf biraz ilgi çektiyse konu olarak,bir de aliminden birkaç satır okumanızı öneririm....

arkadaslar, KURT SEYİT SHURA VE KURT SEYİT MURKA serisini şiddetle tavsiye ediyorum öyle bir kitap ki ben 4 kere okudum cok sürükleyici cok muhtesem.. nermin bezmen

Kitapları okuduktan sonra Uçurtma Avcısının filmini de izleminizi tavsiye ederim.

şu an okuduğum ve gerçek bir olaydan alıntı olan Beni Hatırla- Lesley Pearse. bu kitaptan çok etkilendim. Mary Broad kadar güçlü bir karakteri hayal bile edemezdim.

Judith Mcnaugth kitaplarını da tavsiye ediyorum. Aşk kitaplarını sevenler için gerçekten iyi bir tercih olacaktır. Özellikle Westmoreland ailesininin hikayesini anlattığı serisi gerçekten çok güzel. Sen gelmeden önce, Düşler krallığı ve İçinde aşk saklı

Dostoyevski-Ezilenler, Marlo Morgan-Bir çift yürek oldukça güzel kitaplar.

duygusal olarak insanı hırpalıyor, halinize şükretmek için okuyun ama mutlu olmak, neşelenmek için sakın okumayın... şahsen içim karardı...

Eşim Afganistan'da görev yapmıştı bu iki kitap ve filmi benim için daha da derin anlama sahip.

Back