• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Tavsiyesi/En Sevdikleriniz

agatha christienin kitaplarını tavsiye ediyorum hangisi olursa olsun çok sürükleyici sıkmayan bir anlatımı var ve bir günde bir kitap bitebiliyor:46:

ihsan oktay anar' ın puslu kıtalar atlası
amin maalouf semerkant
fedailerin kalesi alamut
kinyas ve kayra

Kişisel Gelişim kitaplarını okumanızı tavsiye ederim..

Joseph Murphy - Bilinçaltının Gücü
Michael Langford - Rüyadan Uyanmak
Zero Limit - Joe Vitale

Sema Maraşlı - Muhabbet Olsun, Kulak aşık olurmuş gözden evvel, Eşimle tanışmayı unutmuşuz

Bu üç kitabı şiddetle tavsiye ediyorum, evliliğe erkeklere bakış açınız değişecek, çok faydasını göreceksiniz..

Sema Maraşlı - Muhabbet Olsun, Kulak aşık olurmuş gözden evvel, Eşimle tanışmayı unutmuşuz

Bu üç kitabı şiddetle tavsiye ediyorum, evliliğe erkeklere bakış açınız değişecek, çok faydasını göreceksiniz..

Ne kadar güzel bir adı var öyle. Bulursam bu kitabı okuyacağım.

Henri Charriere Kelebek,Frank Mccourt Angela'nın Külleri,Sabahattin Ali Kürk Mantolu Madonna tavsiye ederim daha birçok var ama aklıma geldikçe yazarım :)

emine şenlikoğlu - imamın manken kızı, idamlık genç,
laura lipmann - histeri
adam fawer olasılıksız
ayşe kulin-adı aylin
bide küçükken okudugum bi kitabım vardı hatta sahurda annem kaldırırdı daha sonra nasılsa okula gidicem uyumiyim diye okurdum JANE EYRE ve çalıkuşu :).. :16:

Top 10 listemde olasılıksız ve empati zirvede,sonra dan brown kitapları geliyor,son kitabı kayıp sembol hariç diğer 4 ü muhteşemdi,uçurtma avcısı ve bin muhteşem güneş beni ilk kez ağlatan kitaplar oldu,Elif Şafak hayranıyım,baba ve piç'e hasta olmuştum mutlaka okunmalı,bi de boleyn kızı serisini komple okudum,bayıla bayıla okudum,zten ingiliz dili edebiyatı mezunuyum ben,belki de o yüzden çok özel bi ilgiyle yaladım yuttum kitapları :49:
Bir de ejderha dövmeli kız 3lemesi harikaydı cidden

Back