• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Tavsiyesi/En Sevdikleriniz

Kaptanın Teknesi-Sezgin Kaymaz******(Bütün kitaplarına bayırlırım,mutlaka okumalısınız....)
Körlük-Jose Saranago
Mutlak Güç-David Baldacci
Kusma Kulübü-Mehmet Eroğlu
Geç Gelen Mutluluk-Danielle Steel

nazan bekiroğlu- yusuf ile züleyha

Ailede Sevgi İletişimi / Eş Sevgisine Dair Her Şey Vehbi Vakkasoğlu

Aşka Dair Öyküler Senai Demirci

Çocuk Terbiyesinde Doğru Bilinen Yanlışlar Pedagog Adem Güneş

canan tan ın iki kitabnı tavsiye ediyorum sizlere piraye sürükleyici bir aşk ve kültür farkını ortaya koyan harika bir roman ...diğeri eroinle dans tek kelimeyle muhteşem süper bir kitap özellikle ailelerin ve gençlerin okuması gereken bir kitap diye düşünüyorum...okuyun pişman olmıycaksınız....[/QUOTslm.bende pitayeyi basit olmasına rağmen sevdim ve etkilendim..Hiç yorulmadan düşünmeden okunacak bi kitap..Fakat 'eroinle dans ' ile pirayeti birbirine çok benzettim ve bu durum pek hoşuma gitmedi çünkü Canan Tan'ın tüm kitaplarındaki kişiler ve olaylar birbirine benziyo heralde diye bi düşünce uyandırdı bende..

ahmet ümitin birçok kitabını okudum, en son sis ve geceyle babı esrar ı aldım şimdi sis ve geceyi okuyorum ama diğerini çok merak ettim şimdi
buket uzunere bayılmam ama kumral ada mavi tuna romanını acayip sevmiştim tavsiye ederim
ince memed tekrar okurum harikadır mutlaka okuyun
nietzche ağladığında mükemmeldir
alamut ve alamuta dönüşü de tavsiye edebilirim, tarihi anlatımlı romanları sevenlere

slm cnm.Nermin Bezmeni pek sevmediğini yazmışsın biyerde; fakat 'kurt seyt shura' tarihi içerikli ve bence güzel bi kitap..Tavsiye ettiğin kitaplarıda okuyacağım.

buket uzuner iki küçük su samuru çok hoştur

ahmet ümit anlatılmaz yaşanır :jeyyar:

bir de eroin güncesi vardı bence gençler okumalı ki eroin nasıl bitiriyor insanı öğrensinler

Kızıl Nehirler
Jean-Christophe Grange ve diğer kitapalrı çok sürekliyici tavsiye ederim...

enetkileyen suç ve ceza madambovery fareler ve insanlar

ayy okadar çok kiii.....son bir kaç ayda okuduklarımı paylaşayım..eski ve klasikleri değilde son zamanlarda okuduklarım...mutlaka alın pişman olmazsınız..eminim okumuşsunuzdur..
empati ve olasılıksız..Adam Fawer..
boleyn kızı,kraliçenin soytarısı,bakirenin aşığı... Philippa Gregory...
ilk aklıma gelen bu 5 kitap..son okuduklarım bunlar...
yeni birşey arıyorum tavsiyelerinizden not ettiklerim oldua.s.

en etkileyen değil ama yeni çıkanlardan güzel bir kitap;

Naşide Gökbudak - Rahmi Bey.

daha önce de Sıdıka Hanım ve Asıl Adı Atiye'de olduğu gibi gene ailesinden bir kişinin hikayesini yazmış.
önceki kitapları okuyanlar için şaşırtıcı bir kitap.
kötü bilinen birinin aslında çok da kötü olmadığını görüyorsunuz.

diğer kitapları okumayanlara da onları da okumaları tavsiyemdir.

basit ve yalın dille yazılmış, kolay ve sürükleyici kitaplar..

son iki gündür elimden düşmüyen kitap; Uzun-Beyaz-Bulut Gelibolu; Buket UZUNER, çok zevk aldım okurken...

forumdaki arkadaşların görüşleri üzerine üzerine %100 düşünce gücünü okuyorum keşke daha önce okusaydım

kprofil1.jpg
Kızlar bu kitabı okumanızı tavsiye ederim, insan psikolojisinin dumanlı yerlerini temizleyen bi kitap. İllaki sıkıntıda olmanıza gerek yok mutluykende okuyabilirsiniz mutsuz olmanıza önlem olabilir. Prozac almayın bu kitabı okuyunkaydirigubbakcemile3
Şaka tabii, neden boş yere tatlı canımızı sıktığımızı anlatıyor, zaten bi psikiyatrist tarafından yazılmış. yazarı DR. WAYNE W.DYERa.s.

İkinci Şans - Jane Green
297612_2.jpg

Başucumda Müzik -Kürşat Başar
bu kitabı alıp okumamın nedeni bu metine olan hayranlığımdı.. iyi kide okudum tavsiye ederim.[ ''Eğer, hayatınızın herhangi bir an'ına gidip orada sonsuza dek kalacaksınız deseler yalnızca iki şeyden birini seçmek isterdim. Biri, o çocukluğun bahçesindeki ağacın dalına asılı salıncakta sallanırken... Öteki, bütün hayatım boyunca en çok sevdiğim adamla öpüştüğüm ilk gün... Herkes aşık olmanın ortak dilini bulup yazmaya çalışıyordu.
Ama aslında bu kadar basitti işte: Birini öptüğünde salıncakta sallanır gibi hissediyorsan aşıksın.'' ]

basucumdamuzik.jpg

Piraye - Canan Tan

piraye.jpg

piraye şoke etmişti beni okumuş bir erkek nasıl bu kadar gerikafalı olabilir die... olasılıksızı kesinlikle okuyun.. ve birde iki kişilik yalnızlık var evlilikte ybancılaşmayı anlatıyor

agatha cristie - on küçük zenci soyadından tam emin deyilim ama kitapçıya agatha cristie deyin.sölenişi kıristi.....on küçük zenci deyin onlar anlar.macera romanıdır.tavsiye ederim.diğer kitaplarını da tabi
süperler.

köy enstitüleri can dündar
şeker portakalı José Mauro De Vasconcelos
2si de beni derinden etkilemiştir..

Dan Brown ya da Adam Fawer'ın bi kitabını görürseniz hiç çekinmeden alın bence..inanılmaz sürükleyici kitplar yazıolar..

Back