• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Tavsiyesi/En Sevdikleriniz

Vasconcelos : Şeker portakalı,Delifişek, güneşi uyandıralım...

bulunması kolay ve bilinen bir yazardır okumanızıkesinlikle tavsiye ederim,üslubu ve anlatımı müthiş...insanı bambaşka yerlere götürüyor.

ooooo hangi birini yazayım.o kadar çok begendiğim kitap var ki..en son Ayşe Kulin-umut,hayat akan bir sudur okudum.harika... ve de Elif Şafak-siyah süt o da harika.hele de yeni dogum yapan yada yapacak olanlara tavsiye ederim.beni çok ama çok eğlendirdi ve bilinçlendirdi...yerimseniben

Jean-Christophe Grange
Psikolojik gerilim :)
Bütün kitaplarını şiddetle tavsiye ederim.
Mükemmel.
Başından sonunu asla tahmin edemeyeceğiniz,dili akıcı ..
Kitapları
Siyah Kan
Şeytan Yemini
Kurtlar ımparatorluğu (Türklerle ilgili)
Kızıl Nehirler
Taş Meclisi
Leyleklerin Uçusu
Hepsini okudum yeni kitabını merakla bekliyorum :)

Emre Kongar'ın
Tarihimizle Yüzleşmek
Demokramizle Yüzleşmek
Bu iki kitapta bize öğretilmeyen bir çok bilgi mevcut.

Elif Şafak Baba ve Piç
Osman Aysu Sorguç
Nermin Bezman Kır Kırık Küp
kesinlikle tavsiye ediyorum.
merakla okuyacaksınız.

Ahmet Ümit Beyoğlu Rapsodisi
Polisiye gerilim türünde sürükleyici bir çırpıda biten bir kitap. Beklenmedik bir sonla donup kalıyorsunuz, tavsiye ederim hepinize.

SAMıRA&SAMıR- Sıba Shakıb 24 saat içerisinde okuduğum tek kitap. Yarıladığım PıRAYE yi bırakıp bunu okudum. Bukadar güzel bir çeviri ve netlik görmedim. Minik bir masum kalp arayanlar bugünlerde okunabilecek bir kitap. TAVSıYE EDERıM

kitap okurken sanki içindeki benmişim gibi hissederim hep aklımda olan kitapları yazıyım hemen;
nocitura potentia - son oyun buta(kesinlikle tavsiye!!!!!!!!)
benim oğlum bir eroinman
eroin christie f.nin korkunç anıları
stephen king - hayvan mezarlığı - sis-o-uykusuzluk(tavsiye) -
osman aysu - soğuk taşlar - bir aşk masalı -
ve 13-15 yaşlarında okuduğum mavi saçlı kız
amin maalouf - semerkant

Stephenie Meyer'in alacakarnlık serisini herkese tavsiye ederim :1closedeyes:

kızlar yazarını unuttum kitabı okuyalı 4sene falan oldu yanılmıyorsam ama kitabı hala unutamadım çok süper sürükleyiciydi ve inanılmaz etkilenmiştim..bilenler vardır mutlaka şiddetle tavsiye diyorum okumayanlar hemen bulup okusunlar...
akrep ve semender

o kadar çok var ki! hangisini söylesem bilemiyorum ama en çok maeve binchy nin kitaplarını beğeniyorum bir de j.christophe grange favorim. bunların dışında paco ahlgren in ölümsüz'ü jeffrey moore'un sinestezyası, adam fawer ın olasılıksız'ı da en sevdiklerim arasında. seri olarak en çok safiye sultan ve ramses'i beğenmiştim. Yerli söylemezsem ayıp olur şimdi hüseyin rahmi gürpınar'ın kitaplarına bayılıyorum. bir de marlo morgan'ın bir çift yürek'i var ki o kitaptan hayata dair çok şey öğrenmişimdir...

Back