Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merak ettim bak şimdiorhan pamuk
masumiyet müzesi şiddetle tavsiye ederim
aslında okumadan önce çok düşünmüştüm zira orhan pamuk kitapları çok ağır geliyordu bana ve sıkıcı buluyordum kaydirigubbakcemile3
dünyada nobel ödülü almış bir yazar ve yazdıklarından ben hoşlanmıyorum ben gibi dünya klasiklerini büyük bir zevkle okuyan bir insan için garip bir çelişkiydi
tek istanbul romanını okumuştum yazarın biraz ondan hoşlanmıştım hepsi bu :bbo:
ama masumiyet müzesiyle orhan pamuğun gerçekten daha geniş kitlelere ulaşacağına eminim
harika akıcı bir dille destansı bir öyküyü paylaşmış bizlerle
şiddetle tavsiye ederim a.s
eğer aranızda birde ben gibi orhan pamuğun daha önceki kitaplarını okumaktan haz almıyanlar varsa
derimki mutlaka okuyun
orhan pamuk hakkındaki ön yargılarınızdan kurtulacaksınız :içelim:
merak ettim bak şimdi
ben de pek okuyamam orhan pamuk
3-4 kitabına başlayıp sadece benim adım kırmızıyı bitirebilmiştim, o da zorla
normalde asla yarım bırakmam başladığım kitabı
gülün adını bile okumuş insanım, hoş pek anlayamadım ama olsun:))
masumiyet müzesini de aldım listeme
haklısın canım tamamen ilgi alanlarımızla alakalı sanırım
bu arada ahmet ümit sever misin bilmem ama beyoğlu rapsodisi kitabında gerçekten çok güzel istanbul tasvirleri var, okurken ah gidip görebilsem canlı canlı demişimdir hep
kitap sohbeti çok hoşmuş gerçekten yaa, artık insanlar kitaplarla ilgilenmez oldu pek
ben de bebiş olunca pek zaman ayıramadım ama artık başlıyorum yavaş yavaş
boleyn kızını yeni bitirdim.Şiddetle tavsiye ederim.O kadar uzun bir kitabı daha önce hiç okumadığım için başta kesin yarım bırakıcam hayatta bitiremem demiştim ama soluk soluğa okudum.Gece rüyalarıma girdi,sonu nasıl die kendi kendimi yedim.4 gün sürmedi bitirdim çok şükür.Çıkardığım ana fikir fazla hırs insanı kellesinden eder:)))
son derece etkileyici sürükleyici elinizden düşmeyecek bir kitap.canan tan -piraye
ben kitap okuyamam sıkılırım diyenlere bile eminim 1 haftada sonuınu getirtecek kadar akıcı bir dil.doğuya gelin giden bir ist kızımutlaka okuyun.durakta soğukta otobüs beklerken bile bu kitaplaydım.gece uykum gelmesede bitirebilsem dediğim bir kitap.şiddetle tavsiye ederim.
Ayşe kulin in üzerine tanımam diyordum ama sanırım canan hanım bir kaç kitap sonra ona yetişebilecek.
anne karenina yı tek geçerim..
yazarın hayatı olduğu söylentilerini çok duydum..
süper bir roman..tavsiye ederim..
ayrıca: kraliçe marie antoniette..yi de okumanızı tavsiye ederim..
fransız devrimi yıllarındaki kraliçenin hayatını günlük tarzı anlatıyor